EștiSuperbă.ro

6 greșeli pe care bărbații le fac la nesfârșit

Toată lumea face greșeli, însă devine enervant în momentul în care aceste greșeli se întâmplă în mod repetat. În cuplu, fiecare dintre parteneri face greșeli, însă este esențial să se vorbească despre aceste lucruri pentru a se putea rezolva. Și femeile fac greșeli, însă bărbații le comit mult mai des. Iată câteva dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac bărbații:

1. Se gândesc numai la ei: Nu înseamnă că bărbații sunt, în general, egoiști, însă se poate întâmpla foarte des să se gândească doar la binele lor și oamenii tind să acționeze pe baza primului impuls care ajunge la creier. În mod normal, este un instinct esențial de supraviețuire, dar nu de aceea o facem: pur și simplu nu avem un plan strategic de a trăi zi de zi, nu mergem mai departe dacă nu este absolut necesar.

2. Nu acordă atenție lucrurilor mărunte: Ar fi minunat dacă bărbații ar observa când se tund femeile sau când s-au aranjat în mod special pentru ei, însă de cele mai multe ori ei nu observă. Uneori, femeile își doresc ca bărbații să fie mai atenți la micile detalii pentru că pentru ele chiar contează gesturile mici.

3. Vor să repare problemele, fără să înțeleagă: Uneori, bărbații cred că problemele în cuplu se rezolvă singure și nu încearcă să le rezolve sau să comunice pentru a le rezolva. Dacă într-o relație nu se rezolvă problemele, se vor aduna frustrări care vor duce apoi la încheierea relației.

4. Nu se lasă ajutați: Unii bărbați sunt extrem de orgolioși și nu concep ca o femeie să îi ajute în rezolvarea unor probleme. Deși ar avea nevoie de ajutor, de cele mai multe ori bărbații nu acceptă să fie ajutați de femei pentru că se simt neajutorați și acest lucru nu le place.

5. Nu-și manifestă emoțiile și sentimentele: Sunt puțini bărbați care le spun femeilor din viața lor ce simt pentru ele în mod constant. Cei mai mulți dintre bărbați consideră că manifestarea emoțiilor și sentimentelor îi face slabi în fața femeilor, dar există și bărbați care nu fac acest lucru pentru a nu fi răniți pe viitor.

6. Nu sunt sinceri în totalitate: Minciuna nu este bună, mai ales în relații. Pentru a avea o relație de lungă durată și mai ales o relație fericită este necesar ca ambii parteneri să fie complet sinceri. Există și femei care preferă să fie mințite în loc să primească un adevăr dureros, însă adevărul este întotdeauna mai bun decât orice minciună.