EștiSuperbă.ro

6 lucruri pe care bărbații le observă prima dată la o femeie – Acordă mai multă importanță numărului 3!

Te-ai întrebat vreodată ce atrage atenția unui bărbat atunci când te vede pentru prima oară? Sunt anumite lucruri care chiar dacă nu vrei, nu te vor putea face să  treci neobservată.

1. Zâmbetul

Un zâmbet frumos este unul dintre primele lucruri pe care le observă un bărbat la o femeie. În momentul în care aceasta afișează un zâmbet larg, este automat considerată mai atrăgătoare și, în același timp, mai limbaj ușor de abordat.

Optimismul și starea de bine sunt două ingrediente care transmit despre tine că ești o femeie care știe să se bucure de viață. În prezența unei femei cu o atitudine fericită, bărbații se simt mai încrezători și vor simți să îți răspundă la fel. Așa că vorba aceea potrivit căreia e bine să zâmbești pentru că nu știi cine se poate îndrăgosti de tine, este perfect adevărată.

2. Privirea

Chiar dacă este posibil să fi auzit acest lucru de multe ori, încât să ți se pară deja un clișeu, bărbații sunt cuceriți de ochii care transmit multe. O privire poate spune multe despre o persoană și poate fi cea de la care se aprinde scânteia.

Psihologii susțin că mai mult de 70% dintre bărbați sunt atenți prima oară la ochii femeilor mai mult decât orice altceva. Există, de asemenea, și un stereotip al bărbatului care este atras de femeile cu ochii mari, copilăroși.

Dacă vrei să te folosești de puterea de seducție cu ajutorul ochilor, păstrează mai mult de 7 secunde contactul vizual cu bărbatul care ți-a atras atenția.

3. Părul

Podoaba capilară se află și ea în topul lucrurilor care-i atrag atenția unui bărbat. Dacă este strălucitor și îngrijit, va transmite că starea ta de sănătate este bună și că acorzi atenție înfățișării tale. Așa că orele petrecute la coafor sau acasă, aranjându-te, nu sunt degeaba.

4. Sânii

Oricât de superficial ar părea, era inevitabil să nu fi fost incluși în acestă listă. În realitate, la nivel subconștient, sânii sunt considerați a fi un semn de tinerețe și de fertilitate, astfel încât bărbații pot avea o scuză plauzibilă de fiecare dată când le vor scăpa ochii în decolteul unei femei.

Pentru a-și menține elasticitatea mai mult timp, îi poți masa ca orice altă parte a corpului, cu uleiuri naturale, precum cel de cocos, iar pentru fermitate, fă exerciții pentru zona pieptului, cum ar fi flotările.

5. Picioarele

Sigur nu mai e o surpriză că bărbații sunt atrași de picioare. Acestea nu trebuie să fie neapărat cele mai lungi, însă sunt percepute ca fiind frumoase dacă sunt îngrijite.

Bărbații adoră picioarele fine, hidratate și proaspăt epilate și pedichiura proaspăt  făcută. De aceea, nu neglija aceste aspecte nici măcar în sezonul rece, când pielea corpului nu mai este la fel de mult expusă.

6. Carisma

Una dintre trăsăturile care-l atrag și nu cea din urmă, carisma, este cea care te ajută să te remarci într-o încăpere plină cu oameni. Aceasta atrage ca un magnet și stârnește curiozitatea celor din jur.

De obicei, femeile carismatice stăpânesc arta limbajului nonverbal și știu să își pună în evidență gesturile feminine, pe care bărbații le găsesc pur și simplu irezistibile.

Sursa: clickpentrufemei.ro.