Ești superbă

6 modalități prin care îl poți face pe partenerul tău să fie nebun după tine – Numărul 5 merge de fiecare dată!

La un moment dat, toate femeile întâlnesc pe cineva pe care ar vrea să-l impresioneze. De cele mi multe ori, la început, când întâlnim pe cineva pentru prima dată, femeile tind să fie oarecum timide și le este greu să acționeze.

Există anumite modalități prin care femeile ar putea să le atragă atenția bărbaților și pot să-i facă să le dorească mai mult și chiar să nu mai poată să stea dezlipiți de ele. Iată ce trebuie să faci:

1. Vorbele.

În momentul în care vorbești cu bărbatul pe care-l placi, cuvintele pe care le folosești au un mare rol în seducție. Poate că tu nu consideri că are vreo importanță, însă bărbații sunt mai atenți la detalii decât ai putea crede tu.

Dacă face ceva drăguț, de exemplu să-ți ducă el geanta, spune-i că ți se pare un gest drăguț ce a făcut și mulțumește-i. Va aprecia și se va simți foarte bine.

2. Nu vorbi tare.

Chiar dacă tu vrei să-i atragi atenția, vorbitul tare va fi deranjant i chiar deloc atractiv. Bărbații sunt mai atrași de femeile care vorbesc încet și pe un ton cald, decât de femeile gălăgioase și care folosesc un ton ca și cum le-ar da o poruncă.

Dacă ai grijă să nu fi gălăgioasă și-ți controlezi puțin tonul vocii, s-ar putea să-l seduci fără să-ți dai seama. Și încă ceva, nu vorbi numai tu, lasă-l și pe el să ma spună ceva din când în când.

3. Atenția lui trebuie s fie îndreptată către tine.

Atunci când te întâlnești cu el, ar trebui să alegi un loc liniștit pentru a te putea înțelege cu el. Toată atenția lui ar trebui să fie îndreptată spre tine și să nu fie perturbat de alte lucruri în timp ce discutați.

4. Nu trebui să-i spui chiar totul și trebuie să existe o urmă de mister.

Este normal ca la prima întâlnire sau cel puțin la începutul unei relații să vorbești despre tine pentru a-și da seama ce fel de persoană ești, însă ar trebui să nu-i spui chiar fiecare detaliu.

Astfel, va avea mereu întrebări în ceea ce te privește și își va dori să te cunoască și mai mult pentru a afla mai multe. Misterul nu strică niciodată.

5. Păstrează distanța.

Dacă ai ieșit cu el de câteva ori, nu te grăbi să sari la gâtul lui imediat ce vă vedeți. Chiar dacă ți-ai fost dor de el și abia ai așteptat să-l vezi, nu-i arăta acest lucru pentru că vei părea disperată.

6. Nu fi mironosiță.

Bărbaților nu le plac femeile care au o mulțime de mofturi și care dramatizează orice nimic. Bărbații vor ca partenera lor să fie în primul rând cea mai bună prietenă a lor și să-i sprijine sau să-i ajute chiar și atunci când trebuie să zugrăvească în casă.

Dacă tu nu vrei să te murdărești, chiar dacă ai ocazia să-l ajuți, acest lucru nu-i va plăcea și își va pierde repede interesul.

 

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.