EștiSuperbă.ro

6 motive pentru care bărbații PĂRĂSESC femeile pe care le iubesc. Al 3-lea îți poate SALVA relația!

Este o certitudine faptul că pentru a te îndrăgosti e nevoie de curaj. Pentru un bărbat este mult mai greu decât pentru o femeie să își exprime sentimentele. Când un bărbat se îndrăgostește, ia întotdeauna în considerare posibilitatea că la un moment dat s-ar putea să sufere. Exact din acest motiv nu se va implica niciodată 100% într-o relație.

Bărbații părăsesc femeile pe care le iubesc, spun studiile, pentru că atunci când sunt într-o relație ei nu trăiesc la intensitate maximă și nu reușesc să facă față suișurilor și coborâșurilor unei relații normale. Bărbații sunt conștienți de faptul că nu sunt născuți pentru a înțelege modul în care gândesc femeile.

Iată cele mai comune 6 motive pentru care bărbații părăsesc femeile pe care le iubesc:

1.Simte că partenera încearcă să îl schimbe

În momentul în care un bărbat simte că felul lui de a fi nu este suficient, că defectele lui sunt uriașe sau că nu poate fi el însuși fără să fie judecat, începe să caute o cale de scăpare. Femeia, în general, nu se poate abține și are în mod constant tendința de a-l transforma pe partener într-un proiect de mare amploare. Problema este că, la fel ca femeia, bărbatul nu o să se schimbe niciodată cu adevărat și, sincer, nici nu ar trebui să o facă. Cu ajutorul iubirii și al sprijinului necondiționat, orice om se poate maturiza și se poate dezvolta.

2.Se simte amenințat de succesul femeii

Potrivit unui studiu, se pare că bărbații își pierd încrederea în propria persoană atunci când partenerele lor au succes, chiar dacă aceștia nu sunt în niciun fel de competiție. Succesul unei femei are un impact negativ asupra felului în care cei doi percep viitorul relației. Dacă bărbatul nu a fost capabil să atingă succesul care simte că îl împlinește, iar femeia da, acesta este un motiv suficient pentru ca el să plece. Un bărbat nu se va bucura niciodată pe deplin de succesul femeii, dacă nu va avea și el cel puțin același succes.

3.Este cicălit în mod constant

În cea mai mare parte a timpului un bărbat poate ignora cu nonșalanță atunci când femeia vorbește. Din nefericire, cicălelile reprezintă un factor negativ foarte important atunci când vine vorba despre sfârșitul unei relații. Pur și simplu nu este în firea lor să îndure plânsetele și sâcâielile altor persoane. Aceștia simt nevoia să fie apreciați, iar cicăleala este un obicei care, în cele din urmă, va duce la despărțire.

4.Lipsa de intimitate

Poate e greu de crezut, dar și bărbații au nevoie de intimitate, la fel ca noi, femeile. În cazul în care bărbatul trebuie să se roage de partenera lui pentru a primi spațiu, probabil că va ieși din relație și va încerca să caute pe cineva care să îl înțeleagă.

 

5.Când partenera îl compară cu alți bărbați

Nu există nimic mai enervant și mai deranjant pentru un bărbat decât să fie nevoit să își asculte partenera vorbind constant despre fostele ei relații. În momentul în care ea îl compară cu alți bărbați din viața ei, sfârșitul relației lor e practic inevitabil. De obicei, bărbaților le place să știe că sunt singurii care contează în viața noastră și nu suportă ideea că alții au făcut ceva mai bine decât el. Bărbatul vrea să știe că ceea ce îți oferă el este ceea ce îți dorești.

 

6.Dependența emoțională

Bărbații au nevoie de foarte mult spațiu și nu suportă să fie tratați ca un obiect care îi aparține partenerei. Bărbații au nevoie să își petreacă timp cu prietenii lor și să simtă că acasă vor găsi înțelegere. În momentul în care bărbatul simte că și-a pierdut libertatea, acesta se sperie și pleacă. O relație sănătoasă presupune ca ambii parteneri să aibă prieteni, hobby-uri și activități separate.

Cele mai jenante întrebări despre sâni pe care femeile le-au adresat ginecologilor! Sigur te vor interesa răspunsurile!

Toate femeile au întrebări ciudate cu privire la corpurile lor, căci modul în care acestea funcționează continuă să ne uimească pe zi ce trece. Cu toate acestea, cele mai intime întrebări despre corpul femeilor sunt adresate ginecologilor, căci nu oricine are un răspuns plauzibil la ele.

Iată câteva întrebări ciudate și jenante pe care femeile le-au adresat ginecologilor lor cu privire la sânii lor! Trebuie să precizăm faptul că vârsta, istoricul familiei, dar și o multitudine de alți factori sunt importanți pentru a furniza asistență medicală corectă, pentru un diagnostic complet și adevărat. Iar răspunsurile la întrebări pot varia în funcție de obiceiurile individuale. Dacă aveți probleme cu sânii, e important să consulți propriul tău furnizor de servicii medicale pentru a obține un diagnostic complet.

Și acum, haideți să facem haz de necaz și să vedem cele mai arzătoare întrebări ale femeilor cu privire la sânii lor!

1. „Dacă dorm pe o parte sau fără sutien, asta va face ca sânul dinspre tavan să se întindă/lărgească și să devină mai mare decât celălalt?”

Răspunsul ginecologului: „Nu. Poziția în care dormi sau faptul că dormi fără sutien nu are nici un efect negativ asupra sânilor. Acest fapt se bazează doar pe confortul individual.”

2. „Pot să alăptez după o micșorare a sânilor?”

Răspunsul ginecologului: „Există femei care pot alăpta cu succes după o reducere a sânilor, dar și la fel de multe care nu pot, deoarece le sunt afectate conductele. Merită întotdeauna să încercați, dar să nu fiți frustrată dacă nu puteți. Aproape toate femeile care suferă intervenții chirurgicale de mărire sau de micșorare a sânilor pot să alăpteze. Dar dacă o parte semnificativă a sistemului de lactație a fost afectată de intervenția chirurgicală, atunci furnizarea poate să nu fie suficientă pentru a satisface necesitățile copilului.”

3. „Mai are și altcineva niște sfârcuri plate, care ies în evidență (foarte puțin) doar atunci când simt o adiere rece sau sunt stimulate? E ceva de care ar trebui să fiu îngrijorată?”

Răspunsul ginecologului: „Sfârcurile au forme și dimensiuni diferite. Unele sunt plate, altele ies în evidență chiar dacă sunt stimulate sau nu, unele sunt inversate. Dacă sfârcurile sunt întotdeauna plate sau nu, atunci nu este nici o problemă cu asta. Dar dacă se întâmplă dintr-o dată sau fără un motiv aparent, atunci ar trebui să îl verifici la un doctor.”

4. „E normal să am fire de păr negru pe sânii mei? Nu au început să-mi apară decât după ce am împlinit 20 de ani.”

Răspunsul ginecologului: „Dacă ai câteva fire de păr rare și neregulate, nu e ceva ieșit din comun, și de regulă nu este un semn al unei patologii reale. Din când în când, părul scurt, întunecat și închis la culoare se dezvoltă în locuri ciudate și poate reprezenta un dezechilibru hormonal care poate fi verificat și monitorizat prin mostre de sânge.”

 

5. „Este în regulă dacă sânii se lasă în părți?”

Răspunsul ginecologului: „Arhitectura sânilor se poate schimba în baza a numeroase lucruri diferite: schimbări în greutate, sarcina, alăptarea, factorii genetici. Dacă asta a fost dintotdeauna așa, atunci nu este o problemă.”

6. „Există vreo modalitate să-mi ridic sânii și să-i fac să pară mai îndrăzneți, fără intervenție chirurgicală?”

Răspunsul ginecologului: „Există sutiene care îți ridică sânii, cum ar fi Wonderbra, și care pot aduce o schimbare a aspectului sub îmbrăcăminte, dar singura modalitate de a modifica sau îmbunătăți aspectul fizic al sânilor ar fi să faci exerciții pectorale. Poți dezvolta mușchiul de dedesubt, ceea ce va face ca sânii tăi să pară mai îndrăzneți”.

7. „Este normal să existe mici umflături pe areole?”

Răspunsul ginecologului: „Fără să-ți dai seama sau să vezi, e posibil să vorbești despre glandele Montgomery (care sunt o parte normală a anatomiei). Materiale sebacee, cum ar fi punctele albe, pot ieși din ele.”

8. „Este normal să am sfârcuri inversate?”

Răspunsul ginecologului: „Da, nu este deloc un lucru neobișnuit. Multe femei au sfârcuri inversate, iar uneori, acestea vor ieși în evidență prin stimulare, de la căldură sau de la o sarcină. De cele mai multe ori, ele rămân inversate. Doar dacă ai un sfârc care se stinge și dintr-o dată devine inversat, fără nici un motiv aparent, merită să fie verificată.”

9. „Poți alăpta chiar dacă ai sâni foarte mici?”

Răspunsul ginecologului: „Producția de lapte este de fapt reglementată de un hormon din creier (prolactina), nu de țesutul mamar, prin urmare, nu are nimic de-a face cu cât de mari sau mici sunt sânii.”

10. „Am puncte negre ciudate și adânci pe sânii mei, pe care nu le am în altă parte. E ceva normal sau e ceva doar scârbos?”

Răspunsul ginecologului: „Nu e neobișnuit să ai puncte negre pe areole. Foliculul de păr poate crește sub piele. Un punct negru care nu dispare într-o perioadă de timp rezonabilă ar trebui să fie verificat la doctor. Orice altceva care sângerează, la fel.”

Cele mai mari TEMERI ale femeilor atunci când merg la GINECOLOG!

Când te afli pe masa de examinare a ginecologului, poate fi o adevărată piedică să-ți oprești mintea din a se gândi la cele mai ciudate, trăsnite și jenante lucruri. De la lenjeria intimă pe care o porți și până la îngrijorarea că ai putea transpira sau mirosi nu tocmai plăcut, sunt mari șanse să fii paralizată de tot felul de gânduri și temeri pe care numai mersul la ginecolog ți le poate insufla. Dar nu ești singura!

Iată 6 dintre cele mai înfricoșătoare temeri pe care femeile le au atunci când merg la ginecolog:

1. Nu te-ai epilat cum trebuie pe picioare sau în zona intimă

Dacă te regăsești într-o situație „păroasă”, te simți foarte conștientă de tine, dar crede-ne când îți spunem că ginecologului tău nu-i pasă și poate nici măcar nu va observa. Conform multor medici ginecologi, pacientele lor îi avertizează întotdeauna că nu s-au epilat, însă aceștia sunt de părere că pacientele nu ar trebui să se teamă prea tare de acest aspect. Ginecologii sunt mai mult interesați de starea de sănătate a pacientelor decât de îngrijirea personală. Însă tu nu-ți poți scoate această temere din cap, nu-i așa?

2. Ești în perioada menstruației

Atunci când îți programezi o vizită la ginecolog cu luni în avans, nu poți controla dacă menstruația ta va veni în acele zile sau nu. Spre disperarea noastră, astfel de situații se mai întâmplă și sunt sub controlul nostru, dar cu toate că știm asta, temerea nu dispare, ci dimpotrivă, se amplifică. Medicii ginecologi rareori le sfătuiesc pe paciente să amâne sau reprogrameze vizita din cauza acestui fapt.

3. Te îngrijorezi că nu miroși proaspăt ca o margaretă acolo jos

Pe măsură ce ești pe masa de examinare, cu picioarele larg deschise, este greu să nu-ți faci griji cu privire la felul în care miroși, mai ales dacă ai început să transpiri pentru că ești anxioasă. Femeile sunt întotdeauna stresate și preocupate de mirosul pe care îl au în clipa în care intră într-un cabinet ginecologic, însă medicii ne surprind din nou, declarând că de multe ori, nici nu observă acest aspect.

4. Ai scurgeri

Femeile cred că ar trebui să fie complet uscate, cu excepția momentelor în care au parte de intimitate fizică. Dar multe dintre ele au acele scurgeri reprezentative, iar asta este complet normal și cu siguranță nu este un lucru de care ar trebui să-ți fie rușine. Din păcate și din nou, acesta este un lucru pe care nu-l poți controla și în privința căruia nu te poți opri din a nu-ți face griji sau a nu-ți fi jenă.