EștiSuperbă.ro

6 obiceiuri caracteristice femeilor care îi îndepărtează pe bărbați

Chiar dacă la început un bărbat este atras de fizicul unei femei, caracterul ei este cel care are cel mai important rol. Există o serie de comportamente feminine care îi scot din minți chiar și pe cei mai liniștiți bărbați.

1. Mâncatul din farfuria lui
Dorința de a gusta ceva dintr-o altă farfurie poate provoca dezgustul din mai multe motive, de exemplu, persoana respectivă poate fi sensibilă sau posesivă cu lucrurile sale, iar unora fix acele bucățele furate le lipsesc ca să se sature de mâncare.

2. Umblatul prin lucrurile lui
ceea ce femeilor li se pare haos e de fapt curățenie desăvârșită în care fiecare lucru stă la locul său. După curățenia printre lucrurile unui bărbat urmează de obicei certuri, deoarece acesta nu mai găsește nimic din ce are nevoie.

3. Distracțiile permanente
chiar dacă bărbaților le plac femeile care știu să se distreze, pasiunea pentru alcool, găștile zgomotoase, nopțile pierdute, puțin probabil să fie înțelese de cineva care-și dorește relații serioase.

4. Bârfa
Dorința continuă de a comenta aspectul altora sau bârfele despre cunoscuți, poate provoca iritație. Și bărbatul se poate întreba dacă nu-l bârfești și pe el în lipsa lui.

5. Hainele incomode
Ideea de a te pregăti excesiv pentru o simplă plimbare în parc cu siguranță va fi una proastă. În acest caz niciunul dintre voi nu se va simți bine, chiar dacă doar tu vei fi cea îmbrăcată sau încălțată incomod.

6. Prea mult loc pentru lucrurile tale
Dacă umpli baia cu tot felul de sticluțe cu conținut dubios sau dacă ocupi dulapul cu o mulțime de haine, riști cel puțin să-l superi pe bărbatul de lângă tine, doar pentru că tu nici nu foloșești multe dintre acele lucruri. Iar lucrurile lui abia sunt îndesate pe un raft îngust.