EștiSuperbă.ro

7 celebrități care au avut relații toxice

Celebritățile sunt dese ori asociate cu perfecțiunea, însă nu este deloc așa. Sunt și ele oameni și până la urmă, nimeni nu este perfect. Fac și ele alegeri greșite în viață și, mai ales, când vine vorba despre relații. Singura diferență dintre noi și vedete, este faptul că pe ele le judecă toată lumea.

Iată care sunt cele 7 celebrități care au avut relații toxice și de pe urma cărora au avut de suferit cumplit:

1. Rihanna și Chris Brown. 

La început, toată lumea vedea acest cuplu ca fiind cel mai frumos și mai ales perfect, poate pentru că ambii sunt cântăreți extrem de cunoscuți și apreciați.

Totuși, povestea de dragoste a celor doi s-a terminat destul de repede când Chris Brown a merg la închisoare pentru abuz domestic. Rihanna avea nenumărate vânătăi peste tot pe față și din fericire această relație toxică s-a terminat repede.

2. Whitney Houston și Boby Brown. 

Aceste două vedete au avut o căsnicie de 15 ani, dar nu a fost deloc fericită. Această relație a fost plină de consum de droguri, alcool și violență domestică. Dragostea celor doi s-a spulberat în momentul în care Whitney s-a înecat în cadă în după ce a luat o supradoză de cocaină.

Mulți l-au învinuit pe Brown, dar nimeni nu știe care a fost adevărata cauză.

3. Tommy Lee și Pamela Anderson. 

Aceste două vedete au fost căsătorite timp de 3 ani. Relația dintre cei doi a fost atât de scurtă pentru că Lee a fost arestat pentru că a agresat-o pe Pamela.

4. Mariah Carey și Tommy Mottola.

Mariah avea doar 18 ani când l-a cunoscut pe Tommy și s-au îndrăgostit aproape imediat. S-au căsătorit în anul 1993 și s-au despărțit în 1997. Motivul pentru care căsnicia lor a luat sfârșit a fost abuzul emoțional și intim.

5. Tina și Ike Turner. 

Iată cel mai bun exemplu de relație toxică. Când cei doi s-au cunoscut, a fost o atracție imediată. Au făcut muzică împreună și au evoluat tot împreună. Ike a devenit dependent de alcool și dese ori o abuza pe Tina.

6. Mel Gibson și Oksana Grigorieva. 

Problemele care au intervenit între cei doi au devenit imediat publice. Gibson nu a ezitat și a început să o agreseze pe prietena lui atât fizic, cât și psihic.

7. Amy Winehouse și Blake Fielder. 

Amy a murit la doar 27 de ani ceea ce a fost în mod evident o surpriză neplăcută pentru toată lumea. Blake consuma constant droguri și astfel s-a apucat și Amy. Se crede că Blake a avut o parte din vină atunci când Amy a murit, chiar dacă s-au despărțit cu 2 ani înainte de decesul ei.