EștiSuperbă.ro

7 comportamente lipsite de romantism dar care indică faptul că partenerul tău e îndrăgostit lulea de tine

Toată lumea vrea alături pe cineva romantic în așa fel încât să simtă iubirea în fiecare zi. Totuși oamenii sunt foarte diferiți și nu fiecare își exprimă sentimentele la fel. Unii pot fi foarte timizi sau concentrați pe detalii care nu contează. Ar trebui să fii atentă la comportamentul iubitului tău în loc să te plângi de lipsa iubirii.

1. Mănâncă la fel de mult ca înainte fără ca să se prefacă
La începutul relației fiecare partener vrea să arate ce are mai bun, chiar dacă acest lucru nu corespunde neapărat cu realitatea. Bărbații vor să se poarte ca niște domni și să fie cât mai prezentabili și serioși.

Și femeile vor să transmită o imagine concretă. Dar uneori, dacă relația înaintează în timp, adevărul iese la lumină. De exemplu, la început puteți merge în restaurante scumpe ca ușor-ușor să rămâneți doar în confortul căminului vostru.

2. Își cunosc maniile
Atunci când o femeie și un bărbat nu petrec foarte mult timp împreună, nu au nicio problemă cu maniile care apar din senin. Dacă relația a progresat, atunci se poate ca orice obicei să fie foarte enervant pentru cealaltă persoană. Acest lucrur poate fi depășit dacă fiecare acceptă nebuniile partenerului.

3. Puteți vorbi despre orice
La începutul relației e nevoie de foarte multă grijă pentru că partenerii nu se cunosc foarte bine și niciunul dintre ei nu știe cum ar putea reacționa celălalt. De aceea e important să învățăm comportamentele partenerului ca să știm cum putem aborda orice subiect ca să-l transformăm în ceva comun.

4. Puteți fi și tăcuți
Cu siguranță ai trecut prin așa ceva la începutul relației. Ca să lăsăm o impresie bună încercăm să abordăm orice subiect ca să nu nimenrim în momente jenante de liniște apăsătoare. să știi că și liniștea își are rolul ei. Nu e nevoie să vorbiți amândoi non-stop.

5. Spațiul personal
În acest caz unii se descurcă mai bine decât alții. Când unul dintre partener e foarte îndrăgostit nu vrea să stea departe de celălalt niciun minut. Chiar dacă la început e un lucru bun și drăguț, pe parcurs poate deveni neplăcut.

Fiecare are nevoie de spațiu pentru propriile obiceiuri și cercuri de prieteni. Spațiul personal adaugă o notă de pasiune în cuplu, așa că nu fiți împotriva acestei idei.

6. Aveți coduri verbale
La început e dificil să înțelegi ce anume vrea să spună partenerul tău mai ales dacă acesta vine dintr-o zonă diferită. Dar nu e un lucru rău. Veți ajunge să vă înțelegeți și să vă completați în acest sens foarte bine.

7. Sunt lucruri care nu vă interesează
Când au fost depășite mai multe bariere, partenerii încep să observe din ce în ce mai multe detalii rămase secrete până atunci.

De exemplu unul dintre partenerii poate să facă duș în timp ce celălalt poate să se spele pe dinți. Chiar dacă unii cred că în așa fel se pierde din magia iubirii, e un lucru care vă apropie.