EștiSuperbă.ro

7 întrebări la care nici un bărbat nu vrea să răspundă în timpul amorului

Amorul este un aspect foarte important într-o relație, de aceea ori de câte ori întâmpinați o problemă este cel mai bine să vorbiți despre asta. Când vine vorba de relații, amorul este ceva elementar. Toate cuplurile ar trebui să vorbească despre momentele intime și despre plăcerea fizică.

De cele mai multe ori, cuplurile evită să vorbească despre aceste probleme din pat pentru a nu exista discuții sau pentru a nu strica relația. Există anumite întrebări pe care femeile nu ar trebui să i le pună unui bărbat în timpul amorului. Acestea îi vor lua tot cheful.

1. Cu cine ai făcut amor ultima dată?

Doar imaginează-ți că o femeie îl întreabă pe partenerul ei o asemenea ciudățenie în timpul amorului. Este o întrebare personală. Răspunsul oricum nu afectează cu nimic situația în care vă aflați și dacă chiar vrei să știi răspunsul, atunci întreabă-l înainte sau după.

2. Când ai făcut ultima dată amor?

Bărbații se pot simți foarte prost atunci când femeile le adresează această întrebare, mai ales în timpul actului intim. Dacă este pusă într-o altă conjunctură, poate că nu o să fie la fel de penibil pentru ei.

Însă, dacă îl vei întreba pe partenerul tău asta în timpul amorului va crede că nu se descurcă bine și că nu se ridică la nivelul așteptărilor tale.

3. Nu-i așa că a fost cea mai partidă de până acum?

De obicei bărbații ar întreba asemena lucruri, însă sunt și femei care o fac. Atunci când femeile sunt foarte sigure pe ele, bărbații se sperie de cele mai multe ori. Dacă îl vei întreba asta, înseamnă că el nu s-a descurcat prea bine și că tu ești cea care a făcut toată treaba.

4. Putem facă amor fără protecție?

Nici bărbații, nici femeile nu ar trebui să pună o asemenea întrebare. Chiar dacă ești 100% sigură că bărbatul de lângă tine nu are nici un fel de afecțiune, trebuie să te gândești dacă vrei să devii mamă. Dacă vrei să ai un copil, atunci se acceptă această întrebare. Protecția este foarte importantă.

5. Ai făcut cumva burtă?

Dacă vrei să-l întrebi asta, așteaptă măcar până terminați momentul intim, altfel îi va pieri tot cheful. Se va ajunge la o situație penibilă. Cum femeile nu suportă să fie întrebare despre greutatea lor, nici bărbaților nu le place să le fie atrasă atenția în acest sens.

6. Cu câte femei ai mai făcut amor până acum?

Dacă îl vei întreba pe un bărbat acest lucru probabil că nu-ți va răspunde sincer. Dacă sunt prea multe, nu va vrea să-ți faci o impresie proastă, iar dacă sunt prea puține va crede că nu o să-l mai placi pentru că nu are experiență.

7. Cum îți place?

Bărbaților le piere cheful atunci când îl întrebi asta. Ei vor doar să faci ce știi tu cel mai bine și să te bucuri de plăcere. Prea multe întrebări strică. Nu le place vorbăria multă mai ales în aceste momente și nu vor să te gândești prea mult la ce faci pentru că altfel va părea mecanic.

6 cupluri din zodiac care se formează în toamna 2017

Astrele vin și de această dată în ajutorul persoanelor care nu și-au întâlnit încă jumătatea. Unele semne zodiacale vor avea parte de despărțiri, însă altele vor cunoaște oameni noi și vor lega prietenii și relații strânse, de lungă durată.

Pe lângă peisajele minunate, acest anotimp va fi momentul perfect pentru relații stabile care pot ține chiar toată viața. Se pare că astrele dezvăluie faptul că toamna este perioada perfectă pentru a întemeia noi relații deoarece oamenii sunt mai conștienți de ceea ce simt și de ceea ce îți doresc.

Iată care sunt zodiile care vor rămâne o lungă perioadă lângă partenerul lor dacă vor începe o relație în această toamnă.

BERBEC – BALANȚĂ

Nativul născut sub semnul zodiacal al berbecului realizează că este momentul să se potolească și să își găsească un echilibru, iar balanța își dorește un partener care să o înțeleagă și care să-i fie loial. Cu toate acestea, aceste două zodii vor forma un cuplu doar în momentul în care nu vor mai ține cont de părerile celorlalți și vor pune relația pe primul plan.

Aceste semne zodiacale au toate șansele să formeze un cuplu stabil în această toamnă.

TAUR – VĂRSĂTOR

Taurul este o persoană muncitoare și loială și are nevoie de cineva care să-l scoată puțin din sfera de confort și să-i arate cele mai frumoase aspecte ale vieții. Alături de un vărsător va afla că sunt și alte lucruri mai importante decât cariera și muncă de care este foarte obsedat și își va trăi viața din plin.

Nativul născut sub semnul zodiacal al vărsătorului apreciază cel mai mult stabilitatea partenerului său și acest lucru îl găsește la taur. chiar dacă este mai rebel și-i place să se distreze, se va schimba complet pentru nativul născut sub semnul zodiacal al taurului.

GEMENI – SCORPION

Gemenii au avut în trecut o mulțime de experiențe neplăcute și de aceea apreciază foarte tare sinceritatea și fidelitatea la o persoană. Atunci când o să întâlnească un scorpion, ce doi or să se îndrăgostească la prima vedere, însă relația lor va avea nevoie de mai mult timp pentru a se transforma într-o relație puternică.

RAC – PEȘTI

Nativul zodiei rac este înnebunit după atenția pe care partenerul său i-o oferă, iar peștii sunt topiți ori de câte ori racul spune câte ceva. Deși este posibil ca aceste zodii să se cunoască deja, în această toamnă vor începe să simtă fluturați în stomac când se vor întâlni și vor realiza ce simt unul pentru celălalt.

Acest cuplu va trece peste orice greutate și va fi foarte puternic.

LEU – CAPRICORN

Deși la început leul nu-l va suporta pe capricorn pentru că acesta este foarte atașat de locul de muncă și este mereu plictisit, acest lucru se va schimba pentru că leului îi va atrage atenția firea excentrică a capricornului. Cei doi nativi vor descoperi că au foarte multe lucruri în comun și acest lucru îi va lega.

FECIOARĂ – SĂGETĂTOR

Nativul născut în zodia fecioară vrea un partener cu care să împărtășească aceleași hobby-uri, iar săgetătorul vrea pe cineva care să-l mențină cu picioarele pe pământ, de aceea vor face o pereche perfectă. Lucrurile nu vor fi prea clare la început, însă odată ce realizează ce simt, totul va fi perfect.

Top 3 zodii de bărbați în care poți să ai încredere

Astrele vin în ajutorul nostru și ne dezvăluie care sunt zodiile de bărbați în care putem avea încredere. Sunt multe tipuri de bărbați și fiecare se ghidează după principii diferite. Unii sunt romantici și atenți, alții sunt extrem de egoiști și nepăsători.

Bărbatul FECIOARĂ:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt faimoși pentru devotamentul de care dau dovadă. Sunt persoane dintr-o singură bucată, verticale și echilibrate. Te poți baza întotdeauna pe ei și cuvântul lor este lege. Când vine vorba de iubire, se dedică trup și suflet și sunt foarte atenți la nevoile persoanei de lângă ei. Nu te vor lăsa niciodată să aștepți. Nu se feresc de responsabilități și vor fi pentru tine un sprijin din toate punctele de vedere. Bărbatul fecioară est irezistibil tocmai pentru faptul că te va face să te simți ca o prințesă și nu-ți va refuza nimic.

Bărbatul CAPRICORN:

Toată lumea știe că nativii acestei zodii sunt foarte responsabili și își asumă orice decizie. Pe acești bărbați te poți baza. În relațiile intime este protector și grijuliu și vor face orice este posibil pentru a te face fericită. Sunt prieteni de nădejde și nu te vor lăsa niciodată la greu pentru că nu le stă în caracter. Dacă îi suni în miezul nopții să le ceri ajutorul, nu te vor refuza.

Bărbatul RAC:

Nativii aceste zodii sunt în toate topurile pozitive. Ei sunt bărbații perfecți. Sunt cei mai romantici bărbați și, totodată, sensibili. Pe lângă faptul că sunt pasionali și senzuali, racii sunt și de încredere. Întotdeauna îi va pune pe cei dragi pe primul loc și se va lăsa pe el pe al doilea. Pentru el, partenera lui este o regină și îi va acorda tot timpul lui, toată energia și, bineînțeles, încredere.