EștiSuperbă.ro

7 lucruri pe care doar bărbații îndrăgostiți și le doresc în pat – Dacă face numărul 4, mărită-te cu el!

Dragostea nu este complicată, oamenii o complică. La începutul relație, te simți nesigură și nu știi exact dacă partenerul tău îți este fidel sau dacă poate să se îndrăgostească de tine și nu știi dacă veți mai fi împreună peste două săptămâni.

Pentru a nu mai avea incertitudini, poți urmări anumite semnale prin care îți poți da seama că partenerul tău te iubește sincer. Dacă face aceste lucruri poți sta liniștită pentru că pentru el nu mai există o altă femeie și nici nu-și dorește să existe.

1. Este afectuos cu tine.

Atunci când un bărbat este tandru și afectuos cu tine înseamnă că te place foarte mult. Dacă vrea să stați mereu îmbrățișați sau să faceți amor cât mai des, înseamnă că se simte bine alături de tine și că vrea mai mult. Nu crede că este vreun obsedat sau ceva, pur și simplu vrea să existe o conexiune între voi.

2. Te sărută, tremură și te pocnește peste fund.

Nu este vorba despre violență, ci despre faptul că îi place totul la tine și mai ales dacă te plesnește peste fund. Este un semn de dragoste, nu te gândi că are apucături ciudate. Te va atinge și îți va săruta orice părticică din corp și va tremura de fiecare dată când îl atingi și tu.

3. Își pune capul pe pieptul tău.

Acest gest îl face doar un bărbat care este îndrăgostit. Dacă se strecoară încet și afectuos la pieptul tău și dacă te ia în brațe, înseamnă că te apreciază și vrea să fie cât mai aproape de inima ta și la propriu și la figurat.

4. Activitățile în dormitor.

Dormitorul va fi locul în care partenerul tău îți va arăta cât de mult te iubește. Fiecare noapte va fi o noapte de neuitat. Dacă te satisface în dormitor, este un bărbat de păstrat. Bineînțeles că acesta nu este singurul criteriu după care trebuie să-ți alegi un bărbat, însă este foarte important să vă potriviți în dormitor.

5. Fanteziile perverse.

În orice relație, comunicarea este cel mai important lucru. Dacă îți spune cele mai ascunse și ciudate fantezii pe care le are este un semn că are încredere în tine. Te iubește cu adevărat dacă îți spune cele mai ascunse secrete ale sale.

6. Rămâne după amor.

Se întâmplă des ca bărbații să plece după o noapte lungă de amor. Aventurile de o noapte nu reprezintă nici un fel de dragoste sau afecțiune. Se numesc de obicei întâlniri ocazionale și nu este ceva serios. Dacă nu pleacă după ce faceți amor înseamnă că te iubește și că vrea să petreacă noaptea cu tine, fără să mai faceți nimic.

7. Bunele maniere.

Dacă este atent la plăcerea ta în timpul amorului și are grijă să ai orgasm înaintea lui, înseamnă că te iubește. Nu este egoist și se gândește și la tine, nu doar la propria plăcere. Este destul de greu să găsești un bărbat ca acesta, însă odată ce-l găsești trebuie neapărat să-l păstrezi! Nu fi nici tu egoistă și respectă-i dorințele și plăcerile. Va aprecia foarte mult.