EștiSuperbă.ro

7 lucruri pe care doar femeile mature le fac. Dacă și tu faci numărul 6, vei înnebuni orice bărbat!

Probabil că te gândești și tu că până la o anumită vârstă vei ava o relație stabilă cu cineva pe care să-l iubești și care să te iubească la fel de mult, însă este destul de greu să găsești pe cineva pe placul tău. Se spune despre femei că adoră bărbații mai maturi, însă este valabil și pentru bărbați. Reprezentanții masculinității adoră femeile mai mature și dacă face aceste 10 lucruri, înseamnă că bărbații sunt topiți după tine:

1. Ești o femeie muncitoare. 

Bărbații iubesc femeile care muncesc pentru a-și câștiga singure existența. De asemenea, dacă ești o femeie care știe cum să-i gestioneze, atunci ești bine văzută de bărbați.

2. Ești responsabilă. 

Bărbații iubesc femeile care își urmează visurile și care nu caută niciodată scuze pentru greșelile pe cafe le fac din când în când. Bărbații sunt fascinați de femeile care se gândesc la cariera lor și, mai ales, de cele care se gândesc la viitor.

3. Faci planuri pe termen lung. 

Prezentul este foarte important, însă este la fel de important să te gândești la viitor. Dacă și tu îți faci planuri pe termen lung, înseamnă că ești o femeie apreciată de bărbați. O femeie responsabilă și cu capul pe umeri va fi mereu pe placul bărbaților.

4. Îți exprimi sentimentele. 

În viziunea bărbaților, doar femeile mature, care știu ce vor, își exprimă sentimentele cu voce tare, dar și prin gesturi. O femeie matură nu se va teme să spună ce simte și nici să se implice total într-o relație de lungă durată, ceea ce este de apreciat.

5. Nu te interesează ce spune lumea. 

Acest lucru ține în mod clar de maturitate. Lumea va vorbi de fiecare dată, chiar dacă faci doar lucruri bune. Cei din jur vor critica fiecare lucru pe care îl faci, însă dacă nu te interesează, înseamnă că te-ai maturizat deja. Bărbații iubesc femeile care nu se uită în gura lumii.

6. Îți rezolvi singură problemele. 

Chiar dacă părerea partenerului tău este importantă, tu trebuie să iei deciziile ce țin de tine. Bărbații iubesc femeile care își rezolvă singure problemele și, mai ales, femeile care nu stau c mâinile încrucișate în timp ce alții se ocupă de problemele lor.

7. Știi care sunt calitățile și defectele tale. 

O femeie care se cunoaște perfect, va învăța să-și accepte defectele și să se iubească așa cum este. Bărbații iubesc femeile care se simt bine în corpul lor.