EștiSuperbă.ro

7 moduri foarte simple prin care să înțelegi dacă el te înșală sau îți este fidel. Ce îi trădează cel mai des pe bărbați

În zilele noastre e mult mai ușor să descoperi o aventură decât a fost vreodată înainte. Mesaje, emailuri, carduri de credit, orice te poate da de gol. Alte semne care nu au legătură cu lumea online sunt preferințe sau interesele noi, grija sporită pentru aspectul fizic. Olistă mai detaliată a semnelor că ești înșelată:

1. Limbaj diferit


Atunci când oamenii petrec mai mult timp cu altcineva, involuntar preiau din vocabularul celuilalt. Așa că dacă vorbește într-un fel parcă necaracteristic, și știi că nu e de la cineva dintre prietenii lui, gândește-te la varianta ca acesta să aibă pe altcineva.

2. Schimbarea obiceiurilor


Dacă înainte partenerul tău venea acasă și întreba de cină și după aceea mergea la televizor iar acum are nevoie de un duș imediat ce doar ajunge acasă și nu a fost la sală sau nu a depus efort fizic înainte e timpul să-i dai niște întrebări.

3. Conduce mașina singur


Dacă înainte te aștepta să te pregătești de birou iar acum fuge cât mai repede în fiecare dimineață și știi că nu are ceva important la birou, poți avea în vedere că el chiar îți ascunde lucruri.

4. Gelozia dusă la extrem


Dacă înainte nu avea nicio problemă când tu zâmbeai vânzătorului de la magazinul din colț sau poștașului, dar acum tună și fulgeră, a devenit doar gelos pentru că știe că dacă are el o aventură îți va fie și ție mai ușor să îți găsești pe cineva.

5. Justifică alte aventuri


Dacă înainte era șocat și enervat de faptul că cineva dintre prietenii voștri a avut o aventură, acum încearcă să găsească pentru toată lumea câte o scuză care să-i ajute. Trebuie să te pregătești pentru ce e mai rău.

6. Sentimentele lui


După ce un bărbat se implică într-o relație extra-conjugală acesta devine foarte nervos și irascibil. Uneori acesta poate să se simtă și vinovat pentru că te tratează inadecvat de când își îndreaptă atenția spre altă femeie.

7. Lipsa coerenței verbale


Înainte iubitul tău avea un răspuns sau o soluție pentru orice subiect. Acum el e destul de bulversat, concentrat la ceva ce doar el cunoaște. Și îi este dificil să intre într-o discuție la care nu a asistat de la început.