EștiSuperbă.ro

7 moduri prin care îl poți face pe partenerul tău să te iubească mai mult. Numărul 6 funcționează de fiecare dată!

Fiecare femei își dorește o relație sănătoasă și de lungă durată. Totuși, pentru ca lucrurile să meargă așa cum își dorești trebuie să faci anumite lucruri pentru partenerul tău. Relațiile necesită efort din partea ambilor parteneri, deci nu aștepta ca partenerul tău să facă totul. Iată 9 lucruri pe care trebuie să le faci pentru a-ți face partenerul să te iubească mai mult:

1. Nu-ți spăla rufele în public: Nu există cuplu pentru care totul să fie roz, însă dacă vrei să ai o relație fericită este cel mai bine să-ți rezolvi problemele acasă cu partenerul tău. Dacă îi atragi atenția în public sau dacă îi faci scandal de față cu prietenii tăi, poți să fii sigură că nu-i va plăcea.

2. Flirtează cu partenerul tău: Multe femei nu mai flirtează cu partenerii lor după ce-i cuceresc, însă acest lucru este foarte important pentru că doar așa se poate menține flacăra pasiunii în cuplu.

3. Sprijină-ți partenerul: Dacă iubitul tău trece prin perioade dificile, sprijinul și încurajarea ta vor fi absolut necesare. Dacă vei fi acolo pentru el când va avea nevoie și-l vei încuraja cu vorbe bune, relația dintre voi va deveni mult mai puternică.

4. Prioritatea ta ar trebui să fie partenerul tău: Ai grijă de partenerul tău și arată-i că-l iubești. Dac îi trimiți mesaje siropoase, dulci sau îi duci prânzul la locul de muncă sigur va aprecia. Nu uita că gesturile simple ca acestea contează foarte mult într-o relație.

5. Respectă-te pe tine mai întâi: Trebuie să încrezătoare în forțele proprii pentru că asta te face și mai atractivă. Oferă-i tot ce poți partenerului tău, dar nu te lăsa pe tine în urmă și urmează-ți în continuare principiile de viață. Ai grijă de tine și respectă-te.

6. Nu te limita în timpul relațiilor intime: Relațiile intime ar trebui să fie lipsite de inhibiții și ar trebui să participi activ la tot ce se întâmplă în dormitor. Preia tu inițiativa și surprinde-ți iubitul de fiecare dată cu ceva nou.

7. Trebuie să ai încredere în partenerul tău: Dacă nu îți dă nici un fel de semne că nu ar trebui să ai încredere în el, atunci nu-i face crize de gelozie din nimic. Cu cât ești mai geloasă și mai suspicioasă, cu atât partenerul tău își va pierde interesul mai repede.