EștiSuperbă.ro

7 reguli crude ale iubirii pe care nu le vei putea evita într-o relație

Toate relațiile se schimbă în timp. Cu cât petreceți mai mult timp împreună, cu atât mai multe schimbări vor avea loc, iar unele dintre ele pot fi înfricoșătoare sau deranjante. Totuși, dacă le privești mai atent, va fi clar că acestea sunt doar o nouă etapă a iubirii voastre.

 

Mai jos vei putea citi despre cele mai comune legi ale iubirii pe care nu le vei putea evita niciodată într-o relație. Află și tu despre ele și ține cont atunci când ești alături de partenerul tău; probabil  că ele te vor ajuta foarte mult în menținerea relației.

 

1. Încrederea este extrem de fragilă

Toate relațiile se bazează pe încredere și uneori pot părea foarte solide. Acesta este un sentiment foarte înșelător și periculos deoarece încrederea între soți poate fi ruptă foarte rapid și ușor.

 

2. Uneori vă veți plictisi împreună

Doar în visuri un cuplu ideal face totul împreună, fără să se plictisească împreună. În viața reală, o carte sau o întâlnire cu prietenii ar putea fi mai interesantă decât o seară împreună cu soțul/soția; asta nu înseamnă că există o distanță între voi. Doar petreceți puțin timp separat și în curând vă veți distra împreună din nou.

 

3. Nu veți fi mereu pe aceeași parte a baricadei

Chiar dacă luați toate deciziile importante în unanimitate, mai devreme sau mai târziu va veni un moment în care veți fi pe părțile opuse într-o chestiune de principiu. Este important să nu te superi pe sufletul tău pereche și să găsiți o cale de ieșire din această situație împreună.

 

4. Căsătoria și copiii sunt o provocare

Mulți oameni cred în mod greșit că mariajul va face ca relația lor să devină mai puternică sau că copiii pot depăși un decalaj între soți. Cu toate acestea, atât căsătoria, cât și părinții sunt teste foarte dure și nu este nimic în neregulă cu asta.

Vei învăța să fii un bun partener și părinte la fel cum ai învățat odată să mergi cu bicicleta. Da, ai căzut de câteva ori, dar a fost mult mai bine mai târziu.

 

5. Nu veți fi atrași unul de celălalt pentru totdeauna

O relație este foarte pasională doar la început; pasiunea dispare și viața amoroasă devine mai calmă și uneori, acest lucru poate deveni o problemă. Cel mai important lucru nu este acela de a dispera și de a nu crede că nu ați fost făcuți să fiți împreună; puteți rezolva totul.

 

6. Te vei simți singur uneori

Ar putea părea că o relație, iar o căsnicie chiar și mai mult este opusul singurătății, dar asta nu este total adevărat. Uneori te vei simți singur și poate părea că nimeni nu te va înțelege. Fiecare persoană are astfel de gânduri din când în când, indiferent dacă este căsătorită sau nu.

 

7. Vei avea gânduri ciudate

„Ar trebui să divorțez?” Astfel de gânduri pot apărea chiar și în cele mai fericite cupluri: oamenii se gândesc adesea la aceste lucruri noaptea sau când sunt singuri Aceste întrebări sunt la fel de semnificative ca și „Cum ar fi viața mea dacă aș fi născut în Franța?”