EștiSuperbă.ro

7 temeri iraționale pe care bărbații le au atunci când sunt într-o relație

Nu ne putem controla mințile și uneori avem tendința de a ne sabota singuri și ne inducem anumite stări sau sentimente. În momentul în care lucrurile încep să devină serioase într-o relație, bărbații au tendința să-și facă tot felul de scenarii.

Majoritatea bărbaților se tem de ceva serios și uneori aleg să plece când relația devine serioasă, chiar dacă este vorba de iubire. Dacă ți se întâmplă asta, nu este vina ta, este de vină mintea bărbaților pentru că mereu gândesc prea mult.

Iată la ce se gândesc bărbații atunci când relația devine serioasă:

1. Îl înșeli și toată lumea știe asta cu excepția lui și cei din jur râd de el.

În cele mai mari coșmaruri ale bărbaților, tu ești cea rea. Tu îți înșeli partenerul. Bărbatul de lângă tine se gândește dese ori cum ar fi dacă l-ai lua de fraier și l-ai înșela în tot acest timp. Cea mai mare temere a lui nu este neapărat că-l înșeli, ci că lumea știe acest lucru și va râde de el.

2. Crezi, în secret, că amorul e oribil.

Oricât de teribil ar fi amorul, oamenii nu vorbesc despre asta, deși comunicarea este foarte importantă într-o relație. Bărbații se gândesc dese ori la acest lucru, mai ales prima dată când o fac cu o altă femeie. Se gândesc că este posibil ca femeile cu care au fost anterior au spus că sunt buni la pat doar din respect și că de fapt nu este așa.

3. Se gândesc că poate ești o psihopată în somn.

Chiar dacă pare surprinzător, bărbații se gândesc că poate nu vor dormi confortabil cu tine sau că o să-i omori în somn. Da, poate au văzut prea multe filme horror, dar se gândesc la asta.

4. Se gândește dacă nu cumva familia ta îl urăște.

Dacă prietenii tăi nu-l suportă, se gândește că nici familia ta nu îl va agrea. Normal că acestea sunt doar niște gânduri pe care și le face aiurea, dar bărbații se gândesc la aceste lucruri pentru că nu-și doresc să fie tensiuni între ei și membri familiei tale.

5. Se gândesc că nu contează cât de minunată este relația acum, la un moment dat tot o să se sfârșească.

Dacă există dragoste în relație, nu are de ce să gândească așa. Uneori se gândesc prea mult, dar într-un fel este bine că se gândesc la viitor. Cel mai corect ar fi să încheie relația dacă nu se vede alături de tine și peste 6 luni sau ani de zile.

6. Își pun problema că ai putea crede că te înșeală, chiar dacă nu o fac.

Uneori, bărbații se gândesc înainte să facă anumite lucruri sau să spună ceva pentru a nu-ți lăsa o impresie greșită. Știu foarte bine că femeile interpretează orice gest și orice cuvânt pe care îl scot pe gură și de aceea nu vor să se înțeleagă greșit.

7. Se gândesc că ai putea crede că nu sunt buni de nimic.

Bărbații tind să aibă o părere proastă despre ei și uneori se subestimează, de aici și această incertitudine. Pentru a evita acest sentiment, încearcă să-i arăți că-l apreciezi și să-l susții în tot ceea ce face. Contează foarte mult!

10 lucruri simple pe care toți bărbații și le doresc în timpul amorului

Amorul este un subiect foarte important atunci când vine vorba de relații. Sunt anumite lucruri pe care femeile și le doresc în timpul actelor intime, dar și bărbații au dorințele lor mai mult sau mai puțin ascunse de partenera lor.

Amorul presupune două persoane care formează doar una singură mai ales din punct de vedere mental. Toată lumea ar trebui să fie cu cineva care să-i ofere respect și atenție în dormitor, dar și în viața de zi cu zi.

1. Plăcere.

Nu există persoană care să nu vrea să se bucure de plăcere intimă. Ei bine, dacă vrei să-ți păstrezi partenerul și dacă vrei să se simtă bine cu tine, oferă-i atenție în dormitor. Nu neglija nici un aspect pentru că nici el nu o face cu siguranță.

2. Entuziasmul.

Bărbații iubesc femeile entuziaste și care vor să ia inițiativa. Nu-l lăsa să facă el toată treaba pentru că nu îi va plăcea. Deși pare greu de crezut, bărbaților le place uneori să fie dominați, chiar dacă nu se întâmplă asta pentru mult timp.

3. Sunetul de pe fundal.

Liniștea absolută de pe fundal în timpul partidelor înseamnă de obicei că nu îți place sau mai rău, te plictisești și în curând vei adormi. Bărbaților le place să fii vocală și gălăgioasă, dar nu exagerat. Acest lucru va fi un punct de reper pentru ei că fac totul bine și că te bucuri de plăcere.

4. Preludiul.

Preludiul este foarte important. De el depinde toată plăcerea pe care o veți avea mai târziu. Acordă-i atenție fiecărei părți a corpului lui. Fără preludiu, amorul va fi plictisitor și lipsit de pasiune și dorință.

5. Liminile aprinse.

Bărbații se aprind imediat dacă au o priveliște de ansamblu. Le place foarte mult să te vadă. De aceea, le place la nebunie să o facă cu lumina aprinsă și să se holbeze la formele corpului tău.

6. Complimentele.

Nu trebuie să-i spui că este bine ce face sau că se descurcă bine la fiecare 30 de secunde, dar câteva vorbe murdare îl vor incita. Spune-i lucruri pe care ar vrea să le audă în timpul momentelor intime.

7. Comunicarea.

Comunicarea poate juca un rol foarte important în actele intime. Nu trebuie să povestești ce ai făcut în ziua respectivă, ci să îi dai de înțeles că te simți bine alături de el și că te bucuri de plăcerea pe care ți-o oferă.

8. Varietate.

Diversitatea este foarte bună atunci când este vorba de amor. Dacă ai imaginație bogată va fi perfect.

9. Împărțirea sarcinilor.

Nimeni nu vrea să facă toată treaba când vine vorba de amor. Acordă-i timp partenerului tău să se odihnească.

10. Somnul de după.

Amorul poate fi extenuant. Dormi împreună cu partenerul tău după amor. Este unul dintre cele mai intime lucruri.

Specialiștii au identificat 4 tipuri de cupluri și soarta relației lor

Este destul de greu să întâlnești persoana perfectă pentru tine și până o întâlnești trebuie să fii dezamăgită de câteva ori. Însă, iubirea este cel mai frumos sentiment, însă oamenii nu apreciază întotdeauna ceea ce au.

Specialiștii de la Universitatea din Illinois au condus un experiment la care au participat 376 de cupluri îndrăgostite. Au încercat să înțeleagă cum se schimbă sentimentele oamenilor odată cu trecerea timpului și au studiat îndeaproape fiecare cuplu timp de 9 luni.

Ca rezultat al experimentului, au fost identificate 4 cupluri. Mai jos vei găsit cele 4 tipuri de cupluri care te pot ajută să-ți faci o părere despre relația pe care o ai. Iată care sunt acestea:

1. Cuplul cu divergențe, dar pasional.

Aceasta este relația ta dacă:

 • petreceți puțin timp împreună.
 • întâlnirile voastre sunt pline de pasiune.
 • atunci când vă întâlniți aveți divergențe, dar împăcările sunt pasionale.
 • nivelul sentimentelor tale se schimbă frecvent.
 • uneori pleci departe pentru o perioadă, începeți să vă simțiți lipsa unul altuia și vă grăbiți să fiți din nou unul în brațele celuilalt.

Acest tip de cupluri se potrivește foarte bine citatul următor: ”totul este complicat”,dar nu se despart niciodată pentru că se iubesc.

2. Cuplul dramatic.

Aceasta este relația ta dacă:

 • există multe urcușuri și coborâșuri în relația ta.
 • tinzi să iei decizii bazate pe experiențe negative și neplăcute din trecut.
 • de cele mai multe ori când sunteți împreună vorbiți despre relația voastră.
 • preferați să petreceți timpul separați, fiecare cu prietenii lor.

Cuplurile ca acestea se despart foarte des. Mai puțin de jumătate dintre aceste cupluri care au participat la experiment s-au căsătorit.

3. Cuplurile petrecărețe.

Aceasta este relația ta dacă:

 • vorbiți cel mai des pe rețelele de socializare.
 • sunteți un cuplu sociabil și aveți mulți prieteni cu care să ieșiți în oraș.
 • seara ideală pentru tine trebuie să conțină un joc de Monopoly cu prietenii, pregătirea cinei împreună sau ieșitul într-un club de noapte. Trebuie să petreceți până dimineața.
 • vă simțiți confortabil unul în compania altuia și vorbiți despre orice.

Aceste relații sunt considerate ca fiind foarte puternice pentru că sunt bazate pe prietenie în primul rând. 2 din 3 cupluri care au participat la experiment s-au căsătorit.

4. Partenerii orientați unul către altul.

Aceasta este relația ta dacă:

 • petreceți foarte mult timp împreună.
 • aveți hobby-uri și interese comune.
 • faci alegeri pe baza dezvoltării relației tale.
 • vă decideți împreună unde o să vă petreceți vacanța.
 • încercați să rezolvați conflictele făcând compromisuri.

Acest tip de relație este cel mai fericit: 90% dintre cuplurile care au participat la experiment au construit familii puternice.