EștiSuperbă.ro

8 lucruri pe care bărbații le fac doar cu femeia pe care o iubesc sincer

Bărbații și femeile arată că le pasă în moduri foarte diferite. Dacă un bărbat este dispus să-și arate în public iubirea sa pentru o femeie, atunci e un mare semn al afecțiunii sale. E nevoie de o vulnerabilitate foarte mare pentru un bărbat aceea de a-și exprima sentimentele în public.

Există cel puțin 8 lucruri pe care un bărbat le va face numai pentru femeia pe care o iubește sincer. Tu le-ai remarcat la partenerul tău?

1. Te ascultă

Dacă te gândești vreodată că bărbații se comportă uneori ca și copii, nu greșești deloc. Cei mai mulți bărbați se concentrează doar asupra lucrurilor care le plac. Dacă te iubește, vocea ta va fi muzică pentru urechile sale, iar tot ce trebuie să faci este să spui ceva care contează cu adevărat pentru el.

Bărbatul care te iubește cu adevărat nu numai că te va auzi, dar va acorda atenție cuvintele tale. Vei observa că îți urmează sfatul și îți respectă gândurile.

2. Se ceartă cu tine

Da, e adevărat. Certurile nu sunt întotdeauna un semn că relația voastră trece printr-un moment prost. Dacă el te iubește cu adevărat și investește în relația cu tine, se va certa cu tine, va dori să discutați și să găsiți împreună soluții. Discuțiile ocazionale sunt un semn că vrea să facă lucrurile să funcționeze între voi.

3. Face sacrificii pentru fericirea ta

Acesta este unul dintre cele mai mari semne că un bărbat iubește cu adevărat o femeie. Dacă își schimbă planurile pentru că vrea să te știe fericită, arată că te iubește, te respectă și te pune pe primul loc.

4. Se luptă pentru dragostea ta

Un bărbat îndrăgostit va lupta pentru a-ți păstra dragostea. Va supraviețui celor mai reci ierni și celor mai ploioase zile de primăvară doar pentru a fi cu tine. Un bărbat îndrăgostit se simte norocos că te are în viața lui și ideea de a te pierde e ultimul lucru pe care și l-ar dori vreodată.

5. E mândru de realizările tale

Când un bărbat iubește o femeie, tot ceea ce face ea se va simți ca propriile lui realizări. Este aproape ca mândria pe care o simte mama atunci când copilul lor face ceva bun sau nou pentru prima dată. Un bărbat îndrăgostit nu concurează cu femeia pe care o iubește, un bărbat îndrăgostit câștigă alături de femeia pe care o iubește.

6. Crede că arăți frumos chiar și în zilele cele mai proaste

Nu contează dacă azi te simți inconfortabil în pielea ta, dacă ți-a apărut un coș în frunte sau o rană la buză. El va vrea să te vadă indiferent de acneea care te încearcă sau răceala care te face să arăți ca un zombie. Pentru el, vei fi frumoasă indiferent de situație.

7. Îi pasă de familia și de prietenii tăi, pentru că și ție îți pasă

Un bărbat îndrăgostit va înțelege că oamenii pe care-i iubești sunt importanți pentru tine și dacă aceștia sunt fericiți, vei fi și tu. Dacă te iubește, va asculta cu nerăbdare atunci când îi vei împărtăși povestiri detaliate despre viețile prietenilor tăi. Va recunoaște importanța lor în viața ta și va căuta, împreună cu tine, soluții la problemele lor.

8. Nu se teme să fie vulnerabil

Bărbaților nu le place să fie vulnerabili, dar dacă te iubește, nu va avea nici o problemă în a arăta că-i este frică să te piardă.

CITEȘTE URMĂTORUL ARTICOL

8 DIFERENȚE între bărbatul cu care DOAR te ÎNTÂLNEȘTI și cel cu care te CĂSĂTOREȘTI

Atunci când te întâlnești cu cineva, crezi că este perfect. Ești îndrăgostită și îți imaginezi că vei petrece mult timp, mulți ani, alături de el. Sau poate crezi că veți putea avea chiar și un viitor împreună. Dar fii atentă, bărbatul cu care te întâlnești nu e neapărat același cu cel cu care te căsătorești!

Uite diferențele!

1. Băiatul cu care te întâlnești îți cere să „ieși pe-afară”, ceea ce semnifică mai puțină implicare. Vrea să vă distrați, fără etichete.
Băiatul cu care te căsătorești îți cere să ieși la întâlniri și e clar în ceea ce privește intențiile lui. Vrea să petreacă timp cu tine și vrea să știe încotro te îndrepți.

2. Băiatul cu care te întâlnești vorbește cu tine despre persoane pe care le cunoaște din trecutul tău sau face mișto de acel tip de la bar, ori face tot felul de acțiuni amuzante, deoarece el nu se poate conecta la un nivel mai profund.
Băiatul cu care te căsătorești poate purta o conversație cu tine despre film, cărți, muzică și alte interese comune. Acest lucru face ca relația să fie mai substanțială în timp.

3. Primul nu-ți va spune niciodată că vrea să se căsătorească sau să aibă copii, și nimic nu-i va schimba gândirea. Al doilea și-ar putea schimba gândirea cu privire la copii și însurătoare după ce te va întâlni pe tine.

4. Primul va lua personal atitudinea ta și va începe să contracareze până când va declanșa o ceartă. Al doilea se poate descurca cu atitudinea ta și poate vorbi cu tine astfel încât să te liniștească.

5. Băiatul cu care te întâlnești îți spune că ești răutăcioasă și îți spune porecle, astfel încât să se simtă ca un învingător. Băiatul cu care te căsătorești luptă corect, nu-ți strigă nume și nu utilizează forța fizică, indiferent cât de nervos este.

6. Băiatului cu care te întâlnești îi pasă prea mult de aparențe și imagine, și te va tachina dacă arăți mai neîngrijită până când te vei ridica din nou la standardele lui. Băiatul cu care te căsătorești înțelege că oricine are zile bune și zile mai puțin bune în ceea ce privește look-ul și nu-ți va răni sentimentele cu asta.

7. Băiatul cu care te întâlnești îți va spune „Îmi pare rău” pentru că vrea doar să te înveselească sau să încetezi să-l mai bați la cap. Băiatul cu care te căsătorești va spune „Iartă-mă” pentru că este sincer și nu a fost intenția lui să te rănească. Spune „Te iubesc” pentru că așa simte cu adevărat și vrea să te facă să simți această dragoste zi de zi.

8. Băiatul cu care te întâlnești nu vrea să-i cunoști prietenii pentru că el vrea să fie singur cu tine tot timpul. Băiatul cu care te căsătorești vrea să audă povești despre prietenii tăi până când îi va întâlni personal.