EștiSuperbă.ro

8 LUCRURI pe care BĂRBATUL le face, doar dacă IUBEȘTE cu adevărat!

Bărbații şi femeile îşi arată sentimentele în mod diferit. Şi, deşi bărbaţii, de regulă sunt mai direcți, gingășiile le exprimă mult mai greu. Însă dacă face aceste 8 lucruri pentru tine, atunci cu siguranță TE IUBEŞTE!

1.ASCULTĂ
Bărbații, uneori sunt ca copiii: se concentrează doar asupra acelor lucruri, pe care le plac foarte mult. Dacă te iubește, atunci vocea ta – e ca o melodie preferată şi tot ce-i spui, e important pentru el. Un bărbat iubitor nu doar te ascultă, ci e foarte atent la cuvintele tale: îţi urmează sfaturile şi respectă părerea ta.

2. SE CEARTĂ
Da, aşa e. Certurile – nu sunt neapărat un semn că relația voastră trece prin momente grele. Dacă te iubește cu adevărat şi se implică în relație, atunci nu-i este indiferent ce se întâmplă în ea, şi e gata să discute, să argumenteze şi să găsească soluții.

3. SE SACRIFICĂ DE DRAGUL FERICIRII TALE.
Dacă îşi schimbă planurile doar ca să te bucure, este un semn clar de iubire şi respect, astfel îţi arată că eşti o prioritate pentru el.

4. LUPTĂ PENTRU IUBIREA TA.
În momentele grele, în timpul certurilor, când eşti geloasă – nu renunţă la tine, însă face tot pentru ca în relația voastră să fie din nou liniște şi bucurie. Se teme să te piardă.

5. E MÂNDRU DE REUȘITELE TALE.
Când bărbatul iubește cu toată inima, succesele omului drag sunt şi ale lui. Un bărbat iubitor nu concurează cu femeia lui, ci sărbătorește victoria împreună cu ea.

6. TE CONSIDERĂ FRUMOASĂ CHIAR ŞI ÎN ZILELE MAI RELE.
Doar un bărbat matur înțelege că pungile sub ochi, coşurile sau herpesul pe buze – nu e ceva fatal, ci firesc.

7. ÎŞI FACE GRIJI PENTRU FAMILIA ŞI PRIETENII TĂI.
El înțelege, că dacă oamenii importanți pentru tine sunt fericiți, şi tu eşti fericită. Va asculta cu răbdare toate poveștile pe care i le spui despre ei.

8. NU SE TEME SĂ ARATE SLAB
Deși pentru bărbați aceasta e o problemă. Însă dacă te iubește, îţi va arăta că se teme să piardă, că tu – eşti slăbiciunea şi în același timp puterea lui.

Citeste si: Obiceiuri enervante ale femeilor! Dacă le faci, ar trebui să renunți la ele imediat!

Bărbații sunt foarte fericiți atunci când iubitele lor se află lângă ei. Ei și-ar dori să petreacă toată ziua ținând-o numai într-o petrecere sau lenevind în brațele lor, căci acestea îi fac să se simtă că au cel mai norocos cuplu. Dar pe măsură ce timpul trece, bărbații încep să descopere anumite obiceiuri enervante ale femeilor, iar mai des decât vă imaginați, aceste obiceiuri conduc la destrămarea relațiilor.

Acestea sunt obiceiurile feminine pe care bărbații le detestă și care în multe cazuri conduc la despărțire!

1.Întârzie întotdeauna. Acest obicei nu numai că îi enervează pe bărbați, dar îi face și să simtă că femeile nu pun deloc preț pe timpul lor.

2.Lipsa încrederii. Încrederea este unul dintre principiile pe care se fundamentează orice relație. Așa că, dacă aceasta nu există, relația este mai dificil de construit.

3.Lipsa intimității. Bărbații sunt foarte preocupați de intimitatea lor. Așa că, atunci când vrei să împărtășești fiecare detaliu cu prietenii tăi sau toate momentele voastre împreună se rezumă la ieșitul cu prietenii, s-ar putea ca la un moment dat, acest obicei să-l calce pe nervi.

4.Certurile în public. Pe femei nu le deranjează să se certe în public, însă acest obicei poate fi foarte dăunător pentru relație. De regulă, bărbații preferă să spele rufele murdare acasă sau într-o discuție privată, între ei doi, fără alți martori oculari, care nici măcar nu vor să fie parte la drama respectivă.

5.Suspiciunile exagerate. Datorită lipsei încrederii pe care femeile o au, ele nu pot accepta nici măcar complimentele adevărate pe care bărbații le fac din inimă, fără să suspecteze că ceva nu este în regulă.

6.Prea multe așteptări. Bărbații nu pot citi mințile femeilor, așa că nu are cum să-și dea seama la ce se așteaptă o femeie ca el să facă. De aceea, femeile care au așteptări nerealiste ar trebui să comunice mai deschis cu partenerii lor.

7.Faptul că femeile își amintesc prea multe lucruri. Evocarea greșelilor din trecut este o greșeală ciudată. Pe termen lung, acest obicei reușește doar să distrugă relația.

8.Femeile așteaptă perfecțiunea. Sau mai exact, își doresc ca bărbatul de lângă ele să fie Prințul lor Fermecător, cu toate calitățile la care ele au visat. E timpul ca toate femeile să scape de acest obicei și să înceapă să accepte bărbații așa cum sunt ei!

Dar acestea nu sunt singurele obiceiuri enervante la femei!

Dacă te simți cu musca pe căciulă citind următoarele, ai face bine să renunți la ele cât mai curând! Ştii cum e – cu toţii avem mici obiceiuri enervante cu care îi sâcâim pe cei din jurul nostru, dar iată la care trebuie să renunţi!

#1 „SUNT SUPER-PRINSĂ!“

Ok, cunoşti pe cineva care să nu fie super-ocupat în vremurile astea? E simplu – vrei să mergi în concedii, trebuie să munceşti… zdravăn! Şi ghici ce – cam toţi tragem la jug serios, chiar dacă pe Facebook şi Instagram vieţile altora par mereu glamouroase şi lipsite de griji. Hei, lasă oamenii să-şi trăiască propria fantezie şi nu te mai plânge că eşti atât de ocupată, ci mai bine canalizează-ţi energia să întreprinzi lucruri cu adevărat constructive.

#2 „NU MĂ INTERESEAZĂ DE RESTUL“

Ştim, pantofii cei noi sunt deocamdată atât de incomozi de purtat, încât mai că-ţi vine să renunţi la ei subtil şi să rămâi cu tălpile goale sub masă la cina cu familia iubitului tău. Dar mai bine îndură – nu e politicos şi e inestetic să îţi arăţi picioarele umflate sau eventual explică problema şi cere nişte papuci de casă.

#3 „SUNT ÎNDRĂGOSTITĂ DE EMOJI“

Pff, cu toate avem acea prietenă sau acel prieten care face abuz de emoticoanele disponibile pe WhatsApp, să zicem sau de semne de punctuaţie atunci când ne scrie un mesaj, de altfel banal. „Mergem sâmbătă la teatru????!!!!“ sau „Nu e vina mea : )))))))))“. Uneori te întrebi cât de entuziasmată e persoana respectivă cu adevărat. Încearcă să nu agresezi interlocutorii nici cu sute de semne de exclamaţie într-un mesaj şi nici cu o pleiadă de emoji făcând feţe-feţe, ci fii relaxată şi abordează un limbaj simplist, dar nu neapărat sărăcăcios.

#4 „DA, ȘI EU LA FEL“

Evită să fii acea persoană care mereu are o povestire şi mai interesantă de povestit decât cea tocmai relatată de interlocutor şi nici aceea care se arată neimpresionată la orice se povesteşte la cina la care participi. Arată-ţi sincer sentimentele şi bucuria atunci când asculţi o poveste şi străduieşte-te să asculţi, mai degrabă decât să vorbeşti… neîntrerupt.

#5 „NU POT SĂ TRĂIESC FĂRĂ TELEFON“

E adevărat, aproape tuturor telefonul mobil aproape ne-a devenit extensia unei mâini, dar nu exagera. E cu adevărat enervant să vorbeşti la telefon atunci când te afli la o casă de marcat în supermarket, îl ţii stângaci între ureche şi umăr şi nu reuşeşti deloc să fii multitasking – şi pe bună dreptate! Învaţă-te să nu fii dependentă de tehnologie, ci foloseşte-te de ea în interesul tău, dar fără să îţi depindă viaţa de gadget-uri.