EștiSuperbă.ro

8 lucruri pe care cuplurile fericite le fac înainte de a merge la culcare

Relațiile nu sunt foarte complicate, oamenii le complică. Este foarte important să petreci ceva timp cu partenerul tău înainte de a merge la culcare. Nu contează cât timp petreceți împreună, o oră sau câteva minute, atâta timp cât vă bucurați de momentele petrecute împreună.

Nu contează dacă vorbiți în timp ce mâncați, sau dacă faceți un duș împreună, este suficient. Iată o listă cu lucruri simple pe care fiecare cuplu fericit le face.

1. Setează telefoanele mobile pe mut și le pun departe.

Rețelele de socializare pot îndepărta oamenii și totodată internetul și tehnologia ajuns la un nivel ridicat și acest lucru răcește relațiile dintre oameni. Comunică sau petrece pur și simplu timp cu partenerul tău. Ai toată ziua la dispoziție să-ți verifici profilul de Facebook.

2. Uită de muncă.

Încearcă să nu te mai gândești la serviciu și nu-ți mai verifica mail-urile din 5 în 5 minute atunci când ești acasă. Vorbiți pentru că acest lucru vă va conecta emoțional și vă va ajuta să scăpați de probleme și stres. Evită discuțiile despre muncă ,probleme financiare sau orice altceva ce-ți poate afecta partenerul.

3. Mergi la culcare la aceeași oră ca și partenerul tău.

Multe cupluri nu se văd pe perioada zilei și obișnuiesc să meargă la culcare la ore diferite. Conform psihologilor, cuplurile fericite merg la culcare în același timp. Acest lucru ajută la menținerea intimității.

4. Urmează rutina.

Urmează aceeași rutină înainte de a merge la culcare pentru că acest lucru te va ajuta să dormi mai bine. Astfel, creierul tău va primi semnalul că se apropie timpul pentru culcare și pregătește corpul pentru somn.

5. Aveți discuții legate de relația voastră.

Trebuie să fii atentă la sentimentele partenerului tău și la modul în care se simte în relație. Dacă întâmpinați probleme, este cel mai bine să vorbiți despre asta și să nu lăsați problemele să treacă de la sine pentru că acest lucru nu se va întâmpla. Specialiștii spun că în fiecare seară înainte de culcare trebui să-i spui partenerului tău ce simți pentru el, astfel va exista o atmosferă plăcută și pozitivă.

6. Nu te certa și nu intra în discuții negative.

Psihologi spun că nu este indicat să avem discuții în contradictoriu cu partenerii noștri înainte de a merge la culcare. Nu vă veți odihni suficient și anxietatea o feți resimți și a doua zi. Este mai bine să vă rezolvați problemele înainte de a merge la culcare.

7. Nu bea alcool sau nu fuma.

Multe cupluri preferă să bea un pahar de vin înainte de a merge la culcare pentru a crea o atmosferă romantică. Totuși, nu este bine să bei înainte de culcare pentru că nu te vei odihni cum trebuie. Vei fi obosit, distras și foarte ușor de enervat .

8. Faceți-vă masaj reciproc.

Specialiștii spun că masajul înainte de culcare oferă o mai bună calitate somnului și totodată apropie cuplurile. Este ceva intim și astfel vă petreceți timpul împreună și vă și relaxați.

6 lucruri pe care nu ar trebui să le faci niciodată pentru partenerul tău

Fiecare femeie vrea să fie fericită în relația în care se află. Totuși, destul de des, femeile trebuie să ia rolul bărbatului într-o căsnicie și unele chiar merg foarte departe și sunt dispuse să facă multe sacrificii în numele dragostei .

Nu trebuie să te pui niciodată pe locul doi, mai ales într-o relație, și nu trebuie să faci sacrificii pentru partenerul tău atâta timp cât el nu face asta. Trebuie să existe un echilibru între parteneri și să se ajute reciproc. Pune-te pe tine pe primul loc.

Iată care sunt lucrurile pe care o femeie nu trebuie să le facă pentru partenerul ei:

1. Încerci să rezolvi toate problemele pe care le are.

Chiar dacă partenerul tău are probleme financiare sau probleme la locul de muncă, nu ar trebui să încerci să te îl ajuți cu asta. Făcând asta, partenerul tău se va obișnui ca tu să-i rezolvi problemele și nu-și va mai lua nici un fel de responsabilitate. Amintește-ți mereu că ești femeie, nu cineva care poate rezolva orice.

2. Îi cumperi cadouri tot timpul.

Este un lucru bun să vă luați cadouri egale ca preț. Făcându-i cadouri scumpe ,mai ales dacă el nu poate să-ți întoarcă acest favor, îl va face să se simtă prost și va avea o părere proastă despre el. Este mai bine dacă îi oferi toată dragostea ta pentru că asta contează până la urmă.

3. Ești umărul pe care plânge.

Spre deosebire de o femeie, bărbații nu se îndrăgostesc de femeile cărora le este milă de ei. Dacă ești acolo mereu când are nevoie și emoțional și fizic, asta nu înseamnă că relația voastră a ajuns la un nivel foarte înalt. O femeie adevărată își sprijină și-i inspiră bărbatul.

4. Spui ”Ce ți-am spus eu?”

Chiar dacă ai dreptate 100%, nu îi enervează nimic mai tare decât această propoziție. Spunându-i asta, va simți că te crezi mai deșteaptă decât el. Fiecare bărbat trebuie să se simtă important și nu trebuie să fie dominat niciodată în totalitate.

5. Renunți la viața ta personală și la carieră.

Dacă o femeie și-a găsit dragostea adevărată asta nu înseamnă că trebuie să renunțe la prieteni sau la carieră. Din nefericire, dacă sacrifici cariera pentru a sta cu familia tot timpul, bărbatul de lângă tine se poate plictisi la un moment dat. Cu cât viața voastră este mai variată, cu atât va fi mai fericită .

6. Îți schimbi înfățișarea.

Este normal ca orice femeie să vrea să arate bine pentru partenerul ei, însă dacă cel de lângă tine face presiuni asupra ta pentru a-ți schimba înfățișarea, este deja deranjant. Dacă te place așa cum ești bine, dacă nu, înseamnă că îi trebuie o altă persoană. Nu trebuie să te schimbi pentru nimeni pentru că la final o să rămâi doar cu tine însăți.

15 momente rușinoase surprinse de aparatul de fotografiat

Nu-i așa că viața noastră a luat o întorsătură majoră de când au apărut telefoanele mobile? Dacă ai făcut vreodată un lucru rușinos și cineva te-a văzut, nu te teme căci sunt oameni care au fost și fotografiați făcând asta.

Pe vremuri, existau povești rușinoase cu siguranță, acum există și dovezi – pozele sau filmulețele. Uneori poveștile sunt prea penibile pentru a fi crezute de către ceilalți, dar nu mai poți nega dacă există și o poză care să demonstreze spusele.

Asta nu înseamnă că nu vei râde și tu peste ani la vederea acestor amintiri! Dacă crezi că tu ai trecut prin momente rușinoase, uite-te la aceste poze ale unor oameni obișnuiți și cu siguranță îți vei schimba părerea.

1. Asta trebuie să faci când nu mai ai loțiune cu protecție solară.

Ce să zic, sper să fi funcționat această improvizație.

2. Acel moment când îți dorești să fi făcut o altă rezervare pentru locul din autobuz.

După expresia feței lui, nu este prea încântat că stă lângă acest bărbat cu cei mai scurți pantaloni din lume.

3. Aceasta este o poză făcută la momentul perfect.

Nu știu cum a fost făcută această poză, însă are un impact enorm.

4. Sunt mai mult impresionată de această poză decât deranjată sau ceva de genul acesta.

Cu siguranță această fată are niște dinți puternici dacă a reușit să tragă sfârcul atât de departe de trup. Ar trebui să fie un sport sau ceva…

5. Nu-i așa că este enervant atunci când trebuie să stai la o coadă infernală în magazine?

Doar că această coadă nu se mai mișcă și o să dureze o eternitate! Ideea este să te orientezi către cea mai mică coadă.

6. Acel moment ciudat când o bărbat vine să te abordeze de la spate.

Probabil că dacă ești femeie te gândești dacă vei rezolva această situație prin a-i da o palmă.

7. Au auzit de oameni care au fost prinși cu mâna în borcanul cu fursecuri…

Dar borcanul cu muștar? Asta este ciudat!

8. Atunci când ești prea adormit să-ți mai dai seama ce iei pe tine.

Poate a avut o noapte grea, cine știe…?

9. Moș Crăciun cel rău a fost prins de camera de fotografiat.

Presupun că se va pune pe lista celor care nu sunt cuminți anul viitor.

10. Acel moment ciudat când nu mai ai accesorii pentru păr, dar trebuie să faci impresie.

Oare chiar a crezut că este o idee bună când a ieșit din casă?

11. Oamenii vor spune că barba este lipită cu lipici.

Este circul în oraș? Pentru că am impresia că este o femeie cu barbă. Văd prost?

12. Este întotdeauna ciudat atunci când oamenii nu sunt siguri dacă ești însărcinată sau dacă ești doar grasă.

Nu, doar un copil din mâncare .

13. Nu sunt sigură cine câștigă acest meci…

Dar sunt sigură că cel în albastru va pierde.

14. Te-ai simțit ca a 3 a roată de la căruță la o întâlnire? Ce zici despre asta?

Acest este un băiat care nu cred că a anticipat ca petrecerea să fie astfel.

15. Știu că biblioteca poate fi plictisitoare uneori, dar asta este ridicol.

Sper că a mai ajuns la examen pentru că pare destul de blocat acolo.