EștiSuperbă.ro

8 motive pentru care iubitul tău nu mai face amor cu tine – Ce stă în calea plăcerii voastre!

În momentul în care tu vrei să faci amor și partenerul tău nu-și dorește acest lucru, care este primul lucru care-ți vine în minte? Probabil te gândești și tu că nu mai este atras de tine, nu-i așa?

De multe ori, femeile sunt cele care nu vor să facă amor din diverse motive, însă există și bărbați care fac acest lucru. Iată câteva motive pentru care bărbatul din viața ta s-ar putea să nu vrea să facă amor cu tine:

1. Este obosit. 

Relațiile intime presupun o grămadă de efort și poate de aceea nu vrea să o facă chiar acum. Deși se spune despre bărbați că ar putea face amor oricând și oriunde, nu este chiar așa. Ca și femeile, uneori au chef, alte ori nu.

2. Vrea să se relaxeze după o zi lungă la locul de muncă. 

A lucrat din greu la serviciu și este forte obosit. Acesta poate fi un motiv plauzibil și foarte întemeiat, însă femeile nu acceptă astfel de scuze și se gândesc la ce este mai rău.

3. Este stresat din cauza job-ului. 

Se spune că scăpăm de stres prin intermediul amorului, însă atunci când ai o mulțime de lucruri pe cap și ești stresat, nu mai ai chef să faci amor.

4. Pur și simplu nu este excitat în acel moment. 

Nu trebuie să faci o dramă dacă partenerul tău refuză să faceți amor o dată pentru că este și el om. Poate că nu se întâmplă nimic în relația voastră și că nu există nici o altă problemă, doar că nu are chef și nu-și dorește acest lucru.

5. Este mai interesat să se uite la filme pentru adulți. 

Dacă iubitul tău petrece prea mult timp pe internet, nu înseamnă că nu mai este interesat de tine, dar dacă se uită dese ori la filme pentru adulți, atunci este cel mai probabil să nu se mai simtă atras de tine.

6. Poate are probleme în familie. 

De exemplu, munca, întreținerea unei familii și problemele care mai apar pot fi foarte stresante, mai ales pentru persoane care sunt apropiate de familia lor. Cum am spus și mai sus, stresul poate afecta viața intimă din relații.

7. Este complexat de aspectul lui fizic. 

Femeile au de cele mai multe ori această problemă, însă există și bărbați care nu sunt mulțumiți de aspectul lor fizic. Ei bine, acest lucru poate afecta tare relațiile intime pentru că îi va fi rușine să apară dezbrăcat în fața ta.

8. A cunoscut pe altcineva. 

Prima dată, femeile la asta se gândesc. Se gândesc că partenerul lor se înșală și de aceea nu mai vor să facă amor cu ele. Ei bine, au fost și sunt multe cazuri de acest fel. Este cel mai bine să fii în gardă tot timpul.