Ești superbă

8 obiceiuri pe care femeile le au și care îi enervează la culme pe bărbați

Femeile au cu siguranță o listă foarte lungă cu lucrurile pe care le urăsc la bărbați. Probabil această listă presupune faptul că se plimbă prin cameră în lenjerie intimă, că nu spală vasele după ce mănâncă sau că-și aruncă peste tot șosetele.

Într-o relație, trebuie să existe comunicare și astfel, să se rezolve problemele. Iată care sunt cele mai enervante lucrurile pe care le fac femeile și care îi aduce pe bărbați în culmea disperării:

1. Iei mâncarea din farfuria lor.

Bărbaților nu le place să împartă mâncarea. Probabil că tu gândești că nu este mare scofală, dar pentru ei este. Preferă să cumpere o altă porție de cartofi prăjiți, de exemplu, decât să iei din farfuria lor.

2. Bârfa.

Nu orice femeie iubește bârfa, însă cele care o fac nu sunt prea agreate de bărbați. De ce? Nu pentru că nu îl interesează ce se întâmplă în viața prietenilor voștri, însă toți bărbații se gândesc că atunci când nu o să mai fiți împreună vei ajunge să-i bârfești și pe ei.

3. Plânsul.

Asta este chiar ciudat, dar bărbații nu pot face față lacrimilor. Poate că ai observat că nici nu plâng foarte des sau atunci când o fac nu știu ce se întâmplă cu ei sau cum să se oprească.

4. Cerșitul complimentelor.

În majoritatea cazurilor este inutil să întrebi un bărbat ce crede despre un anumit obiect vestimentar. Îți vor spune dacă le place sau nu, dar asta ține doar de ei. Deci, nu te mai grăbi să-i întrebi pentru că nu apreciază asta.

5. Îți ia ore întregi să te pregătești.

Bărbații nu se machiază și de obicei au părul scurt și singura alegere pe care trebuie să o ia este între un tricou și o cămașă. Le este foarte ușor să fie gata. Nu prea înțeleg de ce le ia atât de mult fetelor să se pregătească și îi enervează rău când trebuie să aștepte. Dar sunt convinsă că dacă ar fi în locul nostru, le-ar lua și mai mult.

6. Apropourile vagi.

Bărbații, în general, sunt foarte direcți și nu le place când cineva le vorbește în dodii. Ori nu înțeleg la ce se referă, ori se simt prost pentru că nu s-au gândit ei la asta. Deci, data viitoare când vrei să zici ceva, fă-o direct și nu te mai învârti după degete.

7. Te îmbraci inadecvat.

Nu este vorba de îmbrăcămintea sexy, ci despre o ținută care nu se potrivește cu ocazia. De exemplu, să porți tocuri atunci când vă plimbați în parc ar fi stupid sau să porți o fustă scurtă când este frig afară. Bineînțeles că vei arăta bine, dar te vor durea picioarele și vei răci. Bărbatul de lângă tine nu va vrea ca tu să te plângi pe toată perioada plimbării.

8. Ocupi tot dulapul cu hainele tale.

Este normal ca o femeie să aibă mai multe haine decât un bărbat, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i ocupe și spațiul lui din dulap. Este foarte frustrant pentru un bărbat când se întâmplă astfel de lucruri.

4 cele mai mari nevoi ale femeilor VS. 4 cele mai mari nevoi ale bărbaților

Bărbații și femeile sunt persoane complet diferite. De la modul în care gândesc, la modul în care înțeleg și percep lucrurile. Este posibil ca acesta să  fie unul dintre motivele pentru care cuplurile trec prin momente mai puțin fericite în relația lor.

Pentru a trece de aceste probleme, atât femeile, cât și bărbații, trebuie să înțeleagă niște lucruri de bază unii despre alții, ata dacă vor să aibă o relație de lungă durată.

1. El are nevoie să fie respectat.

Un studiu realizat prin intermediul unui sondaj arată că majoritatea bărbaților preferă să fie singuri decât să nu fie iubiți sau respectați. Poate că este șocant pentru unele femei, dar bărbații nu vor să fie iubiți dacă nu sunt și respectați în acest timp.

Ea are nevoie să fie iubită.

Respectul joacă un rol important în viața femeilor, dar au nevoie să se simtă iubite. Fiecare femeie se simte iubită în mod diferit, dar majoritatea lor se simte iubită atunci când li se spune ”Te iubesc!”, pe când bărbații preferă ”Sunt mândră de tine!”.

2. El vrea să comunice prin realizarea diverselor lucruri împreună.

Bărbaților nu le place să stea ore în șir de vorbă. Ei preferă să facă ceva, o activitate, în timp ce vorbesc despre ziua pe care au avut-o la locul de muncă.

Ea poate să comunice prin intermediul conversațiilor obișnuite.

Femeilor le place să vorbească aproape totă ziua despre orice fac. Comunicare este considerată de ele ceva intim. Simt nevoia să vorbească despre sentimentele lor: tristețe, bucurie, pericol și așa mai departe. Au nevoie să se conecteze cu partenerul atât mental, cât și fizic.

3. El își exprimă dragostea prin intermediul amorului.

Poate că există femei care au un libidou mai crescut decât cel al bărbaților, dar în general bărbații sunt cei care vor să facă amor mai des.Un psiholog celebru spune: ”Este foarte important ca femeile măritate să înțeleagă faptul că soții lor vor să facă amor cu ele doar pentru a-și exprima dragostea pe care le-o poartă. ”

Ea trebui să se simtă apreciată pentru a face amor.

La fel ca și bărbații, și femeilor le place să facă amor. Însă, pentru a se bucura la maximum de plăcere, femeile trebui să aibă o liniște psihică și să se simtă apreciate în relația în care se află.

4. El are nevoie de un timp pe care să-l petreacă singur pentru a-și pune ordine în gânduri.

Femeile și bărbații trec prin emoțiile pe care le simt în mod diferit. Bărbații au nevoie de mai mult timp să proceseze ceea ce simt. De aceea, atunci când vor să se gândească la sentimentele pe care le au pentru tine, vor avea nevoie de spațiu.

Ea are nevoie să-și exprime sentimentele prin conversație.

Femeile se exteriorizează mai mult când vine vorba de sentimente și de aceea vor ca bărbații să știe exact ce simt în anumite momente ale vieții lor. Nu se ascund și nu meditează ca bărbații. Femeile spun direct în față ceea ce gândesc.

10 sunete pe care bărbații le fac în timpul amorului

Amorul nu mai este de mult un subiect tabu și fiecare persoană se comportă precum animalele în pat. Amorul este un act instinctual și de cele mai multe ori oamenii fac amor doar de plăcere, fără a avea neapărat o relație serioasă.

O serie de sunete pot reda exact ceea ce simțim în momentele intime sau pur și simplu atunci când persoana iubită te atinge mai senzual. Femeile se exteriorizează mai mult decât bărbații, însă și bărbații au modul lor de a-ți arăta că se bucură de plăcere.

Dacă nu știi exact dacă faci ce trebuie, atunci citește în continuare și află ce sunete scot bărbații atunci când ating plăcerea.

1. Gemete.

Pentru mai multe motive, bărbații nu sunt la fel de vocali ca și femeile. Însă, uneori, când nu se mai pot abține, vor geme încet de plăcere. De cele mai multe ori, bărbații fac asta la urechea ta.

2. Sunete ritmice.

Aceste sunete se întâlnesc la majoritatea bărbaților. Probabil că aceste sunete sunt cele mai întâlnite atunci când un bărbat atinge plăcerea.

3. Strigă: ”O, da!”

Sunt două tipuri de bărbați: cei care iubesc să vorbească în timpul amorului și cei care cred că este total inadecvat. Bărbații care nu se feresc să-și exprime plăcerea, te vor anunța cu siguranță că le place ceea ce faci.

4. Vorbesc foarte murdar.

Unii bărbați se comportă de parcă ar fi în filmele pentru adulți și iubesc să vorbească murdar, mai ales să-ți șoptească la ureche ce vor să le faci sau să te întrebe ce vrei tu să-ți facă. Unele femei găsesc acest lucru ciudat, pe când altele ating plăcerea imediat.

5. Sunete ciudate pe care le regretă imediat după.

Asta se întâmplă mai mereu, doar că bărbații nu recunosc. Ei încearcă din răsputeri să se abțină, însă de cele mai multe ori le ies sunete ciudate din această cauză. Probabil că se va opri pentru câteva secunde pentru a vedea dacă ai observat sau dacă ai ceva de zis despre asta.

6. Respirație greoaie.

Majoritatea bărbaților nu scot sunete, însă respiră foarte greu atunci când ating plăcerea maximă. Cel puțin te anunță cumva că poți continua ce faci pentru că le place.

7. Liniște ciudată.

Această liniște continuă poate fi extrem de ciudată. Nu ar trebui să te aștepți ca un bărbat să scoată sunete, însă uneori poate fi puțin ciudat. Dacă nu face absolut nici un zgomot, s-ar putea să îți fie greu să îți dai seama dacă îi place sau nu.

8. ”O să termin.”

În 90% din cazuri asta spun bărbații când au orgasm.

9. Tremurat.

Uneori, atunci când ești în pat cu un bărbat și începe să tremure, este clar. Va atinge plăcerea maximă în orice moment.

10. Țipatul.

Țipatul poate fi extrem de straniu când vine din gura unui bărbat, mai ales în timpul momentelor intime, dar… fiecare își exprimă sentimentele în felul lui.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.