EștiSuperbă.ro

8 secrete pe care bărbații nu le-ar dezvălui partenerelor lor nici dacă ar fi sfârșitul lumii

Bărbații au o mulțime de mistere, la fel ca femeile. Sunt extrem de protectivi cu secretele lor pe care nu le-ar dezvălui nici în ruptul capului. Iată top 8 secrete pe care un bărbat nu le-ar mărturisi niciodată unei femei:

 

1. Bărbaților le plac femeile care au încredere de sine

Ne vine greu să credem că bărbații nu sunt dați de spate doar de fizicul unei femei, dar adevărul e că un bărbat se va simți mult mai atras de o femeie puternică decât de un fotomodel. Încrederea de sine îi face atrăgători atât pe bărbați, cât și pe femei.

 

2. Bărbații urăsc să accepte înfrângerile 

Chiar dacă e vorba de o chestiune nesemnificativă, bărbații urăsc să piardă. Unii bărbați sunt extrem de competitivi în diferite domenii, cum ar fi sportul sau afacerile. Preferă să-și vândă un rinichi decât să recunoască în fața iubitelor lor că nu sunt în stare să facă un anumit lucru.

 

3. Le place să primească complimente

Asemenea femeilor, și bărbaților le place la nebunie să fie complimentați. Dacă vrei să-i faci ziua mai frumoasă partenerului tău, spune-i cât de bine îi stă cămașa cea nouă sau ce bine îl prinde noua pieptănătură.

 

4. Au temeri la fel ca femeile

Fiecare dintre noi are cel puțin o fobie. Bărbații se vor preface curajoși și nu vor arăta că se tem de întuneric sau de un păianjen. E indicat ca femeie, să sari în ajutorul partenerului tău dacă are probleme să recunoască că îi este teamă.

 

5. Bărbații adoră să privească alte femei

Fiecare bărbat își dorește ca iubita lui să se îmbrace în așa fel încât să vrea să întoarcă capul după ea și la fel să facă și ceilalți bărbați. Pe bărbați nu îi interesează prea mult să se îmbrace cu gust, dar adoră să privească o femeie care face asta.

 

6. Bărbaților le plac chestiile de fete

Nu e ceva surprinzător că bărbaților le plac lucrurile de fete. Îngrijirea feței, manichiura sau hidratarea pielii fac parte din ce în ce mai des din viața bărbatului modern.

 

7. Bărbații sunt extrem de geloși

Bărbații își exprimă foarte rar sentimentele și se pricep de minune să le ascundă. Asta nu înseamnă că nu se vor face foc și pară atunci când vede că un alt bărbat îi face ochi dulci iubitei sale.

 

8. Bărbații nu pun capăt unei relații fără motiv

Dacă un bărbat te iubește cu adevărat, nu te va părăsi niciodată fără să aibă motive. Fac rar lucruri fără să aibă un motiv bun, așa că în momentul în care se despart de partenera lor, au un motiv real să o facă, chiar dacă nu au curajul să-l spună direct.