Ești superbă

8 TRUCURI pentru ca partenerul tău să te SATISFACĂ întotdeauna. Ai CURAJ să folosești numărul 4?

Fiecărei persoane îi place să fie sedusă într-un anumit fel. Există multe cărți ale căror autori jură că au descoperit secretul către cele mai fierbinți momente alături de partenerul lor și totuși nu par să dea roade. Însă, atât femeile cât și bărbații au câteva puncte erogene care sunt extrem de sensibile la atingere.

Atunci când sunt stimulate, aceste zone nu doar că relaxează în întregime restul corpului, însă generează și un răspuns sexual. Femeile au toate anumite preferințe în ceea ce privește modul în care vor să fie atinse și mângâiate, însă nu toți bărbații știu cum să exploateze aceste lucruri și cum să se asigure că își duc partenera pe culmile plăcerii.

Dacă vrei să te asiguri că menții chimia ta în relație și simți nevoia de puțin mai mult efort din partea partenerului tău, încearcă să îi sugerezi subtil aceste gesturi și mișcări. Dacă ai încredere în partenerul tău, l-ai putea ruga să citească el însuși acest articol, iar tu te vei putea bucura de rezultat.

Iată care sunt gesturile pe care ar trebui să îl încurajezi pe partenerul tău să le facă și care sunt locurile asupra cărora trebuie să se concentreze.

1. Jucatul cu mâinile în păr

Fiecare femeie știe cât de plăcut este acest gest. Îi poți transmite partenerului tău care este intensitatea cu care ar trebui să facă aceste mișcări. Totul va trebui să fie adaptat la momentul și atmosfera în care sunteți, astfel încât să puteți varia de la simpla mângâiere, până la tragerile ușoare de păr.

2. Atingerile și mângâierile în zona pelviană

De cele mai multe ori, poate fi mult mai interesant să te angrenezi alături de partenerul tău într-un preludiu de neuitat decât să te arunci direct spre contactul sexual, asa că roagă-l să te mângâie în această zonă iar rezultatul nu se va lăsa așteptat.

3. Ai curaj și roagă-l să-ți ofere un masaj la picioare

Există un motiv pentru care femeilor le place să meargă la pedichiură. Momentele de masaj la picioare eliberează toată tensiunea pe care ea a acumulat-o de-a lungul zilei, așa că tu te vei putea relaxa și pregăti pentru ceea ce urmează, în timp ce el va simți că îți acordă toată atenția de care ai nevoie.

4. Lasă-l să se joace cu mâinile tale

Jocul mâinilor și masarea palmelor se pot transforma într-o repriză de sărutat a degetelor și mâinilor, lucru care pe tine te va relaxa și te va face să te simți apreciată.

 

5. Propune-i să îți ofere un masaj

Indiferent că vorbim despre un masaj al spatelui sau al picioarelor, acest gen de atingeri va stimula toți nervii de la suprafața pielii și te va face să resimți toate gesturile partenerului ca fiind mult mai intense.

6. Învață-l să acorde atenție gâtului tău

De foarte multe ori bărbații sunt lipsiți de imaginație așa că nu ar trebui să te aștepți de la ei să te surprindă în mod fantastic. În schimb, ai putea să încerci să faci chiar tu lucrurile pe care ți le-ai dori să le primești din partea lui. Sărută-i gâtul și mângâie-l, apoi așteaptă să îl vezi făcând și el aceleași lucruri.

7. Nu subestima puterea unui sărut fierbinte și pasional

Deși multă lume tinde să subestimeze săruturile, acestea pot reprezenta cel mai bun început pentru o noapte de neuitat, așa că fă-ți timp să te bucuri de o repriză pasională de sărutări cu partenerul tău.

8. Arată-i care sunt locurile în care îți place să fii atinsă

Partenerul tău este tentat ca, odată ce a găsit un punct în care ție îți place să fii atinsă, să avanseze lucrurile mult prea rapid. Încearcă să încetinești tu lucrurile de fiecare dată când îl vezi făcând acest lucru și te vei bucura de un preludiu minunat.

 Citește și 8 SEMNE clare că un bărbat este ATRAS de tine și vrea să te CUCEREASCĂ

Pentru a afla ce crede un bărbat despre tine, nu e nevoie să-l întrebi direct sau să încerci să ghicești. E suficient să-i observi poziția corpului. Indiferent de ce spune o persoană, gesturile pe care le face dezvăluie mult mai multe despre adevăratele sale intenții decât cuvintele pe care le folosește. Pentru a înțelege dacă cineva te place sau nu, iată câteva lucruri la care trebuie să fii atentă pentru a le cunoaște adevăratele intenții și sentimente.

1. Își netezește sau își ciufulește părul atunci când este în preajma ta

În acest fel, bărbații încearcă să fie pară mai încrezători și mai relaxați în preajma ta. Atunci când vedem pe cineva atrăgător, încercăm în mod instinctiv să părem și noi mai frumoși aranjându-ne părul, de pildă. Această regulă e adevărată și în cazul femeilor.

2. Își pune mâinile în jurul taliei

Dacă un bărbat își ține mâinile aproape de șolduri – punându-le în buzunare sau chiar în șold, de pildă – acesta este un semn clar că încearcă să-și demonstreze puterea. Aceeași idee e exprimată atunci când stă jos cu picioarele depărtate.

3. Încearcă să ocupe cât mai mult spațiu posibil

Mulți masculi, atunci când încep să se lupte pentru femele, se umflă sau își umflă penele sau blana. Ei fac asta pentru a părea cât mai mari posibili. Când un bărbat face ceva similar în apropierea unei femei, el răspunde acestui instinct de a-și arăta poziția sa dominantă.

4. Adoptă o poziție deschisă

În contextele sociale, adoptăm în mod subconștient o poziție mai deschisă spre indivizii pe care îi considerăm atractivi. Fii atentă la picioarele sale. Mulți oameni nu observă atunci când își rotesc corpul spre persoana cu care vor să vorbească, dar e ceva perfect evident atunci când se întâmplă. Nu trebuie decât să acorzi atenție acestor semne subtile.

5. Vorbește mai mult

Fii atentă dacă cel pe care îl analizezi devine mai vorbăreț atunci când apari în raza sa vizuală. Dacă se întâmplă asta, înseamnă că vrea să te impresioneze și caută să facă acet lucru apelând la un gest care nu l-ar da foarte ușor de gol.

6. Îți copiază poziția

Privește cu atenție să vezi dacă nu cumva interlocutorul tău îți copiază măcar parțial poziția. Acest gest sugerează că e interesat de tine și că încearcă să găsească niște puncte în comun cu tine, iar asta se reflectă în mod subconștient în limbajul său corporal.

7. Devine mai emoționat

Dacă un bărbat te place, expresia de pe fața sa va fi una prietenoasă și deschisă. Privirea sa va fi blândă și va indica fascinare, iar dacă este agitat, s-ar putea chiar să roșească.

8. Caută să te atingă în mod accidental

O persoană care se simte atrasă de tine caută să obțină un anumit gen de apropiere fizică față de tine cu fiecare ocazie. Astfel, dacă observi că te tot lovești accidental de aceeași persoană în mai multe momente, ar trebui să te întrebi dacă nu cumva simte mai mult decât o simplă prietenie pentru tine.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.