EștiSuperbă.ro

9 dintre cele mai cunoscute capcane întinse de bărbați pentru femeile cu care vor doar aventuri

Există un tip de bărbați care schimbă femeile ca pe ciorapi și au în acest sens adevărate ritualuri și tehnici probate. Dar nu trebuie să fii dezamăgită, doar acest gen de relații nu e sortit unei perioade lungi de timp și dacă vrei stabilitate, sigur trebuie să eviți acest tip de bărbați. Ca să nu cazi în plasa acestori seducători de profesie, am făcut pentru tine o listă cu cele mai comune șiretlicuri la care apelează și ți-am dat și soluția pentru ele.

1. În primele zile el nu dă niciun semn
Dacă ați stabilit că revine el cu un telefon, iar tu după două zile de așteptare vrei să renunți la această legătură, să fii sigură că el va apărea exact atunci. Dar să nu-ți pui speranțe mari în gestul lui, e un comportament întțlnit des printre distrugătorii de inimi profesioniști.

2. Are extrem de multă încredere în sine
Acest tip de bărbați știe că încrederea în sine e cea mai mare calitate a lui. și în plus, acest truc funcționează chiar dacă el nu-ți dă motive să ai încredere în el. Important este să-ți arate ce macho e și că are totul sub control. Partea proastă e că nu vei ști cum stau lucrurile de fapt.

3. Cochetează cu alte femei în fața ta ca să-ți atragă atenția
E un șiretlic foarte vechi, dar care funcționează încă. Dacă el se folosește de popularitata pe care o are și le face pe fetele din jurul lui să ofteze, înseamnă că e cineva în acel grup. Bineînțeles, el nu va întrece măsura, doar cât să-ți atragă ție atenția. Observă cum se poartă el cu tine când ieșiți cu prietenii și dacă el se preface, te vei prinde imediat.

4. Vrea să te atingă cu orice preț
Există diferențe între cum te atinge un bărbat care te iubește și unul care vrea să te folosească. Chiar dacă sună ciudat, primul te va atinge mai rar decât al doilea. Cel care va căuta doar distracție te va atinge în orice situație, fie că e sau nu cazul.

5. Îți spune exact ce vrei să auzi
Dacă într-o singură întâlnire ai auzit ceea ce nu ai auzit în toate cele de mai devreme, să știi că e un motiv să te gândești. Scopul seducătorului e să-ți creeze cele mai intense sentimente, să te cucerească iremediabil. PRacticile pun că un bărbat obișnuit nu e atât de interesat să-ți ia mințile.

6. Ați făcut cunoștință într-un mod ciudat
Dacă mai trăiești cu impresia că sunteți personajele unui film, poate chiar povestea voastră e regizată. Cel mai important pentru el e să-ți trezească cele mai puternice sentimente, ca să nu mai ai cale de întoarcere.

7. Arată întotdeauna perfect
Aspect îngrijit, vestimentație asortată, un parfum puternic. De obicei, bărbații obișnuiți nu sunt așa atenți la detalii. Și această grijă pentru aspect nu ar fi o problemă, dacă acesta nu ar avea motive ascunse.

8. Dă impresia unui om educat
Din nou, dacă ai întâlnit pe cineva foarte citit și la curent cu noutățile, nu e neapărat că el e și un profitor. Trebuie să te îngrijoreze dacă el și le expune intenționat și jonglează cu ele. Doar cineva cu adevărat erudit știe mai mult decât o poezie, nu?

9. E secretos
Încă din cele mai vechi timpuri femeile au fost atrase de bărbații misterioși. Cu cât mai puține cunoaștem despre ei, cu atât vrem să știm mai multe. Dacă la ploaia ta de întrebări nu ai primit niciun răspuns, cel mai probabil este vorba despre un bărbat misterios și plin de șarm.