Ești superbă

9 lucruri neașteptate care îi excită pe bărbați

Când te gândești la excitarea bărbaților, îți vine în cap imediat imaginea cu tine și partenerul tău în pat. Însă, nu trebuie neapărat să fie vorba despre relațiile intime. Există o grămadă de altă căi prin care i poți face pe bărbați să te observe.

Unele moduri sunt chiar banale și nici nu te-ai fi gândit că bărbații sunt atrași de așa ceva, altele sunt complet lega de momentele intime. Iată care sunt aceste lucruri pe care trebuie să le faci pentru a nu trece neobservată.

1. Ajustarea părului.

S-a dovedit că bărbații sunt obsedați de părul femeilor. Le place la nebunie părul lung și mereu vor fi atenți la modul în care îți aranjezi părul. Bărbații sunt impresionați atunci când o femei se aranjează pentru el, dar le place foarte mult și când ai părut răvășit, li se pare sexy.

2. Momentul în care stai pe vârfuri.

Majoritatea bărbaților au recunoscut că îi excită atunci când o femeie stă pe vârfuri. Poate pentru că spatele li se arcuiește sau datorită posturii care le provoacă dorință. Unii oameni au o teorie cum că femeie se ridică pe vârfuri atunci când nu ajung cu ușurință la un lucru pe care și-l doresc și de aici dorința bărbaților de a le ajuta.

3. Părul ciufulit.

Femeile urăsc cum arată atunci când se trezesc. Din fericire, bărbaților le place cum arată femeile dimineața, asta poate pentru că le amintește de distracția de noaptea trecută. Bărbaților le place să se bucure de frumusețea pură a femeii de lângă el.

4. Ochelarii.

S-a dus de mult concepția cum că ochelarii sunt doar pentru tocilari sau pentru ciudați. Acum, bărbații sunt înnebuniți după femeile care poartă ochelari și le consideră extrem de sexy, mai ales dacă ai și părul prins în coadă, îi vei cuceri imediat. Le amintește de profesoarele sexy din timpul școlii.

5. Purtarea unui prosop după baie.

Deși poate crezi că un bărbat se excită atunci când te vede goală, te va surprinde să afli că îl atrage mai mult o femeie în prosop și care are părul ud. Acest lucru se întâmplă pentru că deși îți poate vedea pielea, nu te poate vedea complet goală, iar părul ud din care îți picură apă, îl înnebunește.

6. Bărbații se excită atunci când le pronunți numele.

Deși mai multe persoane îi spun pe nume, un bărbat se va aprinde imediat dacă îi pronunți numele în timpul momentelor intime sau pur și simplu când aveți o discuție. Acest proces are efect doar în momentul în care bărbatul te iubește și are efect asupra lui doar dacă îl pronunți tu.

7. Menținerea unui act vizual.

Bărbații sunt foarte atenți la detalii, deși nu ai crede asta. Mereu îți caută privirea și dacă ai un contact vizual cu el în timp ce vorbiți, va știi că nu te ferești să afle ce simți. În plus, actul vizual este foarte important în timpul amorului. Bărbatul de lângă tine nu va putea rezista.

8. Parfumul.

Parfumul este foarte important pentru că nu se va uita niciodată. Îi va aminti mereu de tine, chiar și după ce vă despărțiți.

9. Încrederea pe care o ai în tine.

Bărbații iubesc femeile care au încredere în propriile forțe. Bărbații apreciază cel mai mult femeile care se simt bine în pielea lor și care se simt confortabil așa cum sunt, acest lucru implică încrederea. În loc să te plângi că nu arăți cum vrei, mai bine acceptă că așa ești tu. Dacă ție îți place cum ești, atunci este imposibil ca lui să nu-i placă.

7 temeri iraționale pe care bărbații le au atunci când sunt într-o relație

Nu ne putem controla mințile și uneori avem tendința de a ne sabota singuri și ne inducem anumite stări sau sentimente. În momentul în care lucrurile încep să devină serioase într-o relație, bărbații au tendința să-și facă tot felul de scenarii.

Majoritatea bărbaților se tem de ceva serios și uneori aleg să plece când relația devine serioasă, chiar dacă este vorba de iubire. Dacă ți se întâmplă asta, nu este vina ta, este de vină mintea bărbaților pentru că mereu gândesc prea mult.

Iată la ce se gândesc bărbații atunci când relația devine serioasă:

1. Îl înșeli și toată lumea știe asta cu excepția lui și cei din jur râd de el.

În cele mai mari coșmaruri ale bărbaților, tu ești cea rea. Tu îți înșeli partenerul. Bărbatul de lângă tine se gândește dese ori cum ar fi dacă l-ai lua de fraier și l-ai înșela în tot acest timp. Cea mai mare temere a lui nu este neapărat că-l înșeli, ci că lumea știe acest lucru și va râde de el.

2. Crezi, în secret, că amorul e oribil.

Oricât de teribil ar fi amorul, oamenii nu vorbesc despre asta, deși comunicarea este foarte importantă într-o relație. Bărbații se gândesc dese ori la acest lucru, mai ales prima dată când o fac cu o altă femeie. Se gândesc că este posibil ca femeile cu care au fost anterior au spus că sunt buni la pat doar din respect și că de fapt nu este așa.

3. Se gândesc că poate ești o psihopată în somn.

Chiar dacă pare surprinzător, bărbații se gândesc că poate nu vor dormi confortabil cu tine sau că o să-i omori în somn. Da, poate au văzut prea multe filme horror, dar se gândesc la asta.

4. Se gândește dacă nu cumva familia ta îl urăște.

Dacă prietenii tăi nu-l suportă, se gândește că nici familia ta nu îl va agrea. Normal că acestea sunt doar niște gânduri pe care și le face aiurea, dar bărbații se gândesc la aceste lucruri pentru că nu-și doresc să fie tensiuni între ei și membri familiei tale.

5. Se gândesc că nu contează cât de minunată este relația acum, la un moment dat tot o să se sfârșească.

Dacă există dragoste în relație, nu are de ce să gândească așa. Uneori se gândesc prea mult, dar într-un fel este bine că se gândesc la viitor. Cel mai corect ar fi să încheie relația dacă nu se vede alături de tine și peste 6 luni sau ani de zile.

6. Își pun problema că ai putea crede că te înșeală, chiar dacă nu o fac.

Uneori, bărbații se gândesc înainte să facă anumite lucruri sau să spună ceva pentru a nu-ți lăsa o impresie greșită. Știu foarte bine că femeile interpretează orice gest și orice cuvânt pe care îl scot pe gură și de aceea nu vor să se înțeleagă greșit.

7. Se gândesc că ai putea crede că nu sunt buni de nimic.

Bărbații tind să aibă o părere proastă despre ei și uneori se subestimează, de aici și această incertitudine. Pentru a evita acest sentiment, încearcă să-i arăți că-l apreciezi și să-l susții în tot ceea ce face. Contează foarte mult!

10 lucruri simple pe care toți bărbații și le doresc în timpul amorului

Amorul este un subiect foarte important atunci când vine vorba de relații. Sunt anumite lucruri pe care femeile și le doresc în timpul actelor intime, dar și bărbații au dorințele lor mai mult sau mai puțin ascunse de partenera lor.

Amorul presupune două persoane care formează doar una singură mai ales din punct de vedere mental. Toată lumea ar trebui să fie cu cineva care să-i ofere respect și atenție în dormitor, dar și în viața de zi cu zi.

1. Plăcere.

Nu există persoană care să nu vrea să se bucure de plăcere intimă. Ei bine, dacă vrei să-ți păstrezi partenerul și dacă vrei să se simtă bine cu tine, oferă-i atenție în dormitor. Nu neglija nici un aspect pentru că nici el nu o face cu siguranță.

2. Entuziasmul.

Bărbații iubesc femeile entuziaste și care vor să ia inițiativa. Nu-l lăsa să facă el toată treaba pentru că nu îi va plăcea. Deși pare greu de crezut, bărbaților le place uneori să fie dominați, chiar dacă nu se întâmplă asta pentru mult timp.

3. Sunetul de pe fundal.

Liniștea absolută de pe fundal în timpul partidelor înseamnă de obicei că nu îți place sau mai rău, te plictisești și în curând vei adormi. Bărbaților le place să fii vocală și gălăgioasă, dar nu exagerat. Acest lucru va fi un punct de reper pentru ei că fac totul bine și că te bucuri de plăcere.

4. Preludiul.

Preludiul este foarte important. De el depinde toată plăcerea pe care o veți avea mai târziu. Acordă-i atenție fiecărei părți a corpului lui. Fără preludiu, amorul va fi plictisitor și lipsit de pasiune și dorință.

5. Liminile aprinse.

Bărbații se aprind imediat dacă au o priveliște de ansamblu. Le place foarte mult să te vadă. De aceea, le place la nebunie să o facă cu lumina aprinsă și să se holbeze la formele corpului tău.

6. Complimentele.

Nu trebuie să-i spui că este bine ce face sau că se descurcă bine la fiecare 30 de secunde, dar câteva vorbe murdare îl vor incita. Spune-i lucruri pe care ar vrea să le audă în timpul momentelor intime.

7. Comunicarea.

Comunicarea poate juca un rol foarte important în actele intime. Nu trebuie să povestești ce ai făcut în ziua respectivă, ci să îi dai de înțeles că te simți bine alături de el și că te bucuri de plăcerea pe care ți-o oferă.

8. Varietate.

Diversitatea este foarte bună atunci când este vorba de amor. Dacă ai imaginație bogată va fi perfect.

9. Împărțirea sarcinilor.

Nimeni nu vrea să facă toată treaba când vine vorba de amor. Acordă-i timp partenerului tău să se odihnească.

10. Somnul de după.

Amorul poate fi extenuant. Dormi împreună cu partenerul tău după amor. Este unul dintre cele mai intime lucruri.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.