EștiSuperbă.ro

9 lucruri pe care orice bărbat le apreciază la o femeie și nu au legătură cu aspectul

Să fim sinceri, la prima vedere, aspectul fizic joacă un rol foarte important. Însă doar pentru atragerea atenției pentru că, ulterior, personalitatea acaparează totul. Bărbații iubesc femeile frumoase, dar dincolo de aspectul fizic, sunt alte lucruri la fel de importante pe care le caută la o femeie. Iată nouă dintre ele:

1. Spontaneitatea

O femeie care nu face nimic imprevizibil și spontan, oricât de frumoasă ar fi ea din punct de vedere fizic, e în ochii unui bărbat o femeie plictisitoare. Câteva gesturi spontane, sau măcar deschiderea spre acest lucru, e apreciat.

2. Cum conduce

Da, bărbaților le plac femeile care se descurcă la volan și cărora le place viteza.

3. Care își iubesc viața

Să te plângi constant în legătură cu tot ceea ce ți se întâmplă nu e o trăsătură care să-i placă cuiva, nicidecum iubitului tău. Femeile care își asumă eșecurile și succesele și știu să învețe, respectiv să se bucure de ele sunt cele care au un plus în ochii oricărui bărbat.

4. Care știu să gătească

Bunicile noastre spuneau că modul sigur prin care ajungi la inima unui bărbat este mâncarea. Lucru valabil și astăzi, în ciuda emancipării femeii. Asta nu înseamnă că trebuie să-i gătești dimineața, la prânz și seara, dar, măcar ocazional, prepară-i ceva delicios.

5. Naturalețea

Atât în ceea ce privește personalitatea, cât și aspectul fizic, naturalețea iese în cele din urmă la suprafață.

6. Acceptă compromisuri

Orice relație cere compromisuri, iar unui bărbat îi va plăcea cu siguranță o femeie care e dispusă să accepte compromisuri de dragul lui.

7. Simțul umorului

Este o calitate necesară pe care orice bărbat și-o dorește pentru partenera lui de viață. Așa că, nu te lua prea în serios!

8. Care se îngrijesc

Da, bărbaților le plac femeile care dau mulți bani pe creme și produse de îngrijire și cărora le place să meargă prin magazine pentru hainele din ultima colecție. Pe scurt, le plac femeile care știu să aibă grijă de ele.

9. Care își doresc să devină mame

Să vorbiți despre copii de la primele întâlniri poate fi cam mult. Însă acest lucru nu înseamnă că bărbaților nu le plac femeile care își doresc copii.

Sursa: clickpentrufemei.ro