EștiSuperbă.ro

9 moduri în care un bărbat neserios te va manipula pentru a te face să-l iubești! A 4-a e cea mai mare capcană!

Bărbații al căror interes nu este să obțină inima unei femei, ci doar beneficii în pat, au câteva trăsături de comportament care-l pot da de gol, dacă ești suficient de atentă încât să le observi. Felul în care ei te manipulează nu este complet de nedetectat, dacă știi unde să te uiți.
Iată semnele care-ți spun că tipul interesat doar de beneficii în pat te manipulează pentru a te îndrăgosti de el:

1. Face pe nevinovatul.

Nu contează dacă sărută altă tipă sau răspunde cu 3 zile întârziere la mesaj, el se va comporta ca și când nu ar fi făcut nimic greșit. Să te cerți cu el este inutil, pentru că te va face să te simți ca o nebună. Sau că tu ești cea care a greșit. Sau că ai exagerat, iar el nu are pentru ce să-și ceară scuze.

2. Ține constant legătura cu tine.

Asta nu înseamnă că îți va da mesaj în fiecare dimineață, căci nu va face asta. Nu, el te va contacta atât cât este nevoie pentru a fi prezent în mintea ta. Îți va trimite un selfie sau un snapchat la fiecare câteva zile. Nu va pune prea mult efort, dar va fi suficient pentru a te ține dependentă de el.

3. Face pe victima.

Va avea un motiv perfect rezonabil, dar total aiurea, pentru care nu a pus etichetă pe relația cu tine. Va spune că a fost recent înșelat și încearcă să se refacă, sau că are probleme cu familia, sau că e prea ocupat să lupte pentru a face bani. Va fi întotdeauna o scuză și nu va fi nici o cale prin care îți vei putea da seama că blufează.

4. Te va acoperi cu afecțiune.

Va lipsi câteva zile bune, dar când se va întoarce, nu vei avea ocazia să țipi la el. De ce? Pentru că va fi cu totul și cu totul fermecător cu tine. Te va felicita, îți va cumpăra cadouri. Te va scoate la întâlniri. Nici măcar nu-ți vei mai putea aminti de ce a fost supărată pe el. Asta până când nu va face din nou aceeași cascadorie și te va lăsa singură.

5. Se culcă cu tine.

Cumva, într-un fel, va găsi o modalitate de a ajunge în pat cu tine. Dar nu va fi o conversație cu privire la acest subiect. Când te va săruta, nu vei fi în măsură să îți dai seama dacă însemni totul pentru el sau nimic. Și când te vei trezi în dimineața următoare, nu vei ști dacă ai un nou iubit sau dacă ai fost doar folosită. E imposibil să-i citești gândurile și să îți dai seama de intențiile sale.

6. Te minte pe față.

Va face tot ce e nevoie pentru a arăta simpatic. Îți va spune că e singur. Că a încheiat-o cu Tinder-ul. Că nu o știe pe fata care l-a etichetat pe Facebook. Că tu ești singura fată de care este interesat. Este un mincinos natural și chiar nu se simte rău pentru asta. Va spune tot ce trebuie pentru a ieși din necaz și a ajunge din nou în patul tău.

7. Îți trimite semnale mixte.

Este mereu în mintea ta, pentru că întotdeauna face ceva ciudat, ce tu încerci să interpretezi. Poate că ți-a trimis un mesaj și dintr-o dată nu mai răspunde. Poate a făcut planuri cu tine, iar apoi le-a anulat. Întotdeauna încerci să îl descoperi, pentru că e al naibii de complicat.

8. Este vag.

Nu-ți va spune că își caută o iubită, dar nu-ți va spune nici că e fericit să fie singur. Și nu-ți va spune că e interesat de tine, dar nici dacă și-a găsit pe altcineva. Te va face să crezi că ai o șansă. Chiar dacă nu ai, nu vei ști niciodată asta, pentru că nu postează selfie-uri cu alte fete și nici nu-și modifică statutul relației pe Facebook. Îți arată mereu că e singur, chiar și atunci când nu este.

9. Face pe gelosul.

Chiar dacă el este în preajma altor femei, se va purta ofensat atunci când te va vedea că filtrezi cu altcineva. Te va face să te întrebi dacă are o pasiune seriosă pentru tine, dacă ești diferită de celelalte fete, dar nu, ăsta e doar unul dintre trucurile lui. El pur și simplu nu vrea să te piardă ca plan de rezervă.