EștiSuperbă.ro

Acest tip de femeie are RELAȚIA CEA MAI LUNGĂ. Bărbații o preferă mai ales pe cea care face ca la ultimul punct…

Știi că există anumite gesturi care îi atrag pe bărbați și care îi pot face să fie înnebuniți după tine. Însă, ce te faci imediat după ce l-ai făcut al tău? Iubirea e complicată și intervin diverși factori care pot duce la o relație disfuncțională.

Există însă și anumite lucruri care te transformă într-o femeie ideală pentru o relație pe termen lung. Uite cum să devii femeia perfectă pentru el:

1. Arată-ți inteligența

O femeie optimistă și cu simțul umorului, în locul celei veșnic plictisite și irascibilă, va de dovadă de inteligență. Reprezentanților genului masculin le place să aiba pe cineva alături cu care să aibă ce discuta. Bărbații vor prefera în viața lor, pentru o relație lungă, o femeie care înțelege viața și care știe să se bucure de ea. În plus, dacă mai face și câte o remarcă deșteaptă, e perfectă!

2. Fii autentică

Fiecare persoană este unică și nu e nevoie să te ascunzi sub măști sau sub niște preconcepții care nu te reprezintă. Bărbatul tău va adora să vadă că ești fericită în pielea ta, că te simți frumoasă oricând și că ești cu adevărat autentică.

3. Ia inițiativa

Da, bărbații vor pe cineva care să preia frâiele. Nu îl lăsa doar pe el să vorbească, să ia decizii sau să facă orice de unul singur.

4. Ai încredere în tine

Aici adunăm punctele enumerate mai sus. O femeie inteligentă, cu inițiativă și care știe să fie ea însăși dă dovadă de stima de sine crescută. Iar bărbații sunt înnebuniți să vadă pe cineva care are încredere în forțele proprii, care nu se teme să ia cuvântul și să își exprime opinia!

5. Nu îți ascunde frumusețea și senzualitatea

Chiar dacă nu ai corp de fotomodel, sigur ai părți extrem de atractive. Nu îți ascunde senzualitatea și nu fi rușinată de corpul tău. O personalitate beton are nevoie și de un trup frumos, pentru a construi acea femeie perfectă. Important e să te simți tu bine în pielea ta – o persoană încrezătoare în atuurile fizice are o strălucire fantastică pe față. Și toți suntem atrași de astfel de persoane!

6. Oferă libertate celorlalți să fie ei înșiși

O persoană care are încredere în forțele proprii nu se va teme să-i lase pe ceilați să se exprime și le respectă libertatea. O fată care gândește așa e considerată excepțională!

7. Nu îți pierde timpul certându-te

Este normal ca din când în când să ai momente de nervozitate, însă certurile cu anumite persoane nu fac decât să îți irosească timpul și energia. Nimeni nu vrea să-și petreaca intreaga viața lângă cineva care e mereu pus pe harță.

10 secrete ale unei relatii perfecte. Reteta fericirii pe termen lung, in cuplu

Cu toti ne dorim o relatie perfecta, dar cati cunoastem ingredientele corecte si pasii pentru a construi una? Iata cateva secrete care ne vor ajuta sa nu dam gres in dragoste.

Incredere

Nu e vorba doar despre la fidelitate si loialitate, ci la increderea pe care o aveti unul in altul ca puteti realiza lucruri impreuna sau separat.

Respect

Orice relatie ar trebui sa se desfasoare intre doi indivizi care se respecta si sunt egali, atat din perspectiva obligatiilor cat si a importantei, indiferent de job, salariu sau nivelul intelectual.

Intelegere

Orice relatie se bazeaza pe intelegerea comportamentului nevoilor si pretentilor partenerului. Incearca intotdeauna sa vezi situatiile si din punctului lui de vedere.

Certuri

Discutile in contradictoriu sunt constructive atata timp cat nu te duc pe calea distrugerii. Daca el face lucruri care te enerveaza si te indispun trebuie neaparat sa aveti o discutie. Sa tii in tine nu duce decat la resentimente.

Fara planuri de rezerva

Iubeste ca si cum nu ai avea nimic de pierdut. Daca vrei sa fii cu adevarat fericita, nu te pierde in jumatati de masura, numai asa el iti va acorda incredere neconditionata. Nu este usor, dar e necesar.

Fa-ti timp pentru el

Chiar daca esti foarte obosita sau ocupata si ti se pare ca nu ai timp nici sa respiri, fa-i loc in programul tau, altfel nu vei face decat sa creezi o noua sursa de stres – frustrarea lui. O ora pe zi petrecuta impreuna va face ca lucrurile sa merga ca unse.

Nu il schimba cu forta

Oamenii se schimba in timp si daca schimbarea vine din dragoste si intelegere, totul va fi perfect. Daca grabesti ritmul, risti ca el sa se opuna si chiar sa pierzi tot ce ai cladit.

Faceti lucruri impreuna.

Indiferent daca mergeti la film, la golf sau vorbitii politica, e important sa gasiti puncte comune, lucruri care sa va multumesca pe amandoi deopotriva. Incercati sa va creati mici tabieturi de cuplu.

Nu te stresa

Nu analiza totul, unele lucruri pur si simplu au felul lor de a se desfasura, nu poti programa totul. In dragoste nu e loc de prea multa logica. Invata sa iubesti spontaneitatea Universului.

Fii alaturi de el si la greu

Trebuie sa fiti alaturi unul de altul la bine si la rau. Nu da bir cu fugitii la primul obstacol.