Ești superbă

Ce spune data ta de naștere despre modul în care faci amor

Data la care te-ai născut poate spune foarte multe despre personalitatea ta, dar și despre destinul pe care îl vei avea și are o mari influență asupra modului în care te miști în pat. Specialiștii se folosesc de ”cifra destinului” pentru a determina acest lucru.

Prin calcularea cifrei tale, vei descoperi cum să-ți satisfaci dorințele intime. Acestă cifră se obține prin adunarea cifrelor din data de naștere, astfel vei avea la final o singură cifră. De exemplu dacă data ta de naștere este 1 ianuarie 1980 – numărul destinului tău se va calcula astfel: 1+1+1+9+8+0=20 (2+0) = 2.

Cifra 1 a destinului:

Atunci când vine vorba de amor, ești mult prea dominantă, însă și pasională. Tinzi să-i faci pe partenerii tău că-ți sunt mai mult rivali decât prieteni. Însă, deși ai aceste ieșiri egocentriste, bărbații te consideră foarte atrăgătoare și își doresc să aibă aventuri amoroase cu tine.

Recomandări: Cel mai bine te descurci atunci când ești tu deasupra, însă nu uita de nevoile partenerului tău și lasă-l și pe el să preia inițiativa. Femeile care au această cifră a destinului trebuie neapărat să poarte lenjerie intimă roșie.

Cifra 2 a destinului:

Deși ai tendința să programezi partidele de amor, ești un adevărat as în dormitor. Ești amanta perfectă și oferi îi partenerului tău plăceri nebănuite. Iubești să săruți și să îi oferi căldură partenerului și poate faci aceste lucruri doar pentru a te simți tu protejată.

Recomandări: Îți place la nebunie să-ți aduci partenerul în extaz și poți încerca un masaj erotic sau un dans lasciv și ,de ce nu, te poți satisface singură în timp ce el privește. Femeile pot să poarte lenjerie intimă sau machiaj în nuanțe de portocaliu.

Cifra 3 a destinului:

Nu ai inhibiții să-ți place să încerci orice în materie de amor. Ai încercat orice era de încercat și ești o amantă de excepție. Ai foarte mare încredere în forțele tale și de aceea îi vei da starea ta de bine și această încredere și partenerului tău.

Recomandări: Nu lași nici o părticică din corpul tău neexplorată și nici a partenerului tău. Poți fi atrasă de fetișuri ale sânilor sau tălpilor. Femeile trebuie să poarte lenjerie galbenă.

Cifra 4 a destinului:

Ești adepta amânării actului intim pentru a spori intensitatea actului intim și ești o persoană loială. Pentru tine, relația înseamnă foarte mult și este sfântă pentru tine. Nu te abține din a face amor pentru că între tine și partener trebuie să existe o conexiune.

Recomandări: Ești adepta amorului cu lumina stinsă, lent și blând, însă uneori îți place să fi luată și puțin mai tare de către partener. Pentru femei se recomandă lenjeria verde.

Cifra 5 a destinului:

Este mai greu cu tine pentru că ai nevoie și de stimulare fizică, dar și de una mentală pentru a putea face amor. Ești o fire aventuroasă și îți place să încerci lucruri noi cu oameni noi.

Recomandări: Nu spui ”nu” la nimic și îți place să faci amor în toate modurile posibile atâta timp cât te bucuri de plăcere. Poartă lenjerie intimă de culoare albastră.

Cifra 6 a destinului:

Cei care au această cifră a destinului sunt firi perfecționiste și loiale. Pentru amor, au nevoie de un spațiu special amenajat și de o atmosferă caldă. Iubesc preludiile lungi și pasionale.

Recomandări: Trebuie să-i spui partenerului ce îți place. Femeile trebuie să poarte lenjerie albastră sau neagră.

Cifra 7 a destinului:

Ai o fire romantică și visătoare și trebuie să fii conectată și intelectual cu partenerul tău, nu doar fizic. Uneori tinzi să-ți critici partenerul pentru că nu observi acea conexiune.

Recomandări: Poți să încerci să vorbești murdar din când în când în timp amorului și femeile trebuie să poarte lenjerie violet sau mov.

Cifra 8 a destinului:

Ești o fire schimbătoare când vine vorba de amor. Uneori ai chef nebun și nu te mai saturi, însă ai și momente în care ți-e lene și nu ai nici un chef. Ori ești sedus, ori tu ești cea care seduce. La început, partenerul tău poate fi scos din sărite de acest comportament, dar odată ce se va obișnui cu tine, îți va fi loial.

Recomandări: Culoare roz este recomandată pentru femeile cu această cifră și poți încerca fără ezitări amorul pe roluri.

Cifra 9 a destinului:

Mereu te pui pe tine pe primul loc și dacă nu-ți convine ceva devii irascibilă imediat. Deși ai o fire blândă, uneori devii dominatoare.

Recomandări: Încearcă să incluzi în preludiu poziția 69. Poți să porți lenjerie maro sau aurie.

7 temeri iraționale pe care bărbații le au atunci când sunt într-o relație

Nu ne putem controla mințile și uneori avem tendința de a ne sabota singuri și ne inducem anumite stări sau sentimente. În momentul în care lucrurile încep să devină serioase într-o relație, bărbații au tendința să-și facă tot felul de scenarii.

Majoritatea bărbaților se tem de ceva serios și uneori aleg să plece când relația devine serioasă, chiar dacă este vorba de iubire. Dacă ți se întâmplă asta, nu este vina ta, este de vină mintea bărbaților pentru că mereu gândesc prea mult.

Iată la ce se gândesc bărbații atunci când relația devine serioasă:

1. Îl înșeli și toată lumea știe asta cu excepția lui și cei din jur râd de el.

În cele mai mari coșmaruri ale bărbaților, tu ești cea rea. Tu îți înșeli partenerul. Bărbatul de lângă tine se gândește dese ori cum ar fi dacă l-ai lua de fraier și l-ai înșela în tot acest timp. Cea mai mare temere a lui nu este neapărat că-l înșeli, ci că lumea știe acest lucru și va râde de el.

2. Crezi, în secret, că amorul e oribil.

Oricât de teribil ar fi amorul, oamenii nu vorbesc despre asta, deși comunicarea este foarte importantă într-o relație. Bărbații se gândesc dese ori la acest lucru, mai ales prima dată când o fac cu o altă femeie. Se gândesc că este posibil ca femeile cu care au fost anterior au spus că sunt buni la pat doar din respect și că de fapt nu este așa.

3. Se gândesc că poate ești o psihopată în somn.

Chiar dacă pare surprinzător, bărbații se gândesc că poate nu vor dormi confortabil cu tine sau că o să-i omori în somn. Da, poate au văzut prea multe filme horror, dar se gândesc la asta.

4. Se gândește dacă nu cumva familia ta îl urăște.

Dacă prietenii tăi nu-l suportă, se gândește că nici familia ta nu îl va agrea. Normal că acestea sunt doar niște gânduri pe care și le face aiurea, dar bărbații se gândesc la aceste lucruri pentru că nu-și doresc să fie tensiuni între ei și membri familiei tale.

5. Se gândesc că nu contează cât de minunată este relația acum, la un moment dat tot o să se sfârșească.

Dacă există dragoste în relație, nu are de ce să gândească așa. Uneori se gândesc prea mult, dar într-un fel este bine că se gândesc la viitor. Cel mai corect ar fi să încheie relația dacă nu se vede alături de tine și peste 6 luni sau ani de zile.

6. Își pun problema că ai putea crede că te înșeală, chiar dacă nu o fac.

Uneori, bărbații se gândesc înainte să facă anumite lucruri sau să spună ceva pentru a nu-ți lăsa o impresie greșită. Știu foarte bine că femeile interpretează orice gest și orice cuvânt pe care îl scot pe gură și de aceea nu vor să se înțeleagă greșit.

7. Se gândesc că ai putea crede că nu sunt buni de nimic.

Bărbații tind să aibă o părere proastă despre ei și uneori se subestimează, de aici și această incertitudine. Pentru a evita acest sentiment, încearcă să-i arăți că-l apreciezi și să-l susții în tot ceea ce face. Contează foarte mult!

10 lucruri simple pe care toți bărbații și le doresc în timpul amorului

Amorul este un subiect foarte important atunci când vine vorba de relații. Sunt anumite lucruri pe care femeile și le doresc în timpul actelor intime, dar și bărbații au dorințele lor mai mult sau mai puțin ascunse de partenera lor.

Amorul presupune două persoane care formează doar una singură mai ales din punct de vedere mental. Toată lumea ar trebui să fie cu cineva care să-i ofere respect și atenție în dormitor, dar și în viața de zi cu zi.

1. Plăcere.

Nu există persoană care să nu vrea să se bucure de plăcere intimă. Ei bine, dacă vrei să-ți păstrezi partenerul și dacă vrei să se simtă bine cu tine, oferă-i atenție în dormitor. Nu neglija nici un aspect pentru că nici el nu o face cu siguranță.

2. Entuziasmul.

Bărbații iubesc femeile entuziaste și care vor să ia inițiativa. Nu-l lăsa să facă el toată treaba pentru că nu îi va plăcea. Deși pare greu de crezut, bărbaților le place uneori să fie dominați, chiar dacă nu se întâmplă asta pentru mult timp.

3. Sunetul de pe fundal.

Liniștea absolută de pe fundal în timpul partidelor înseamnă de obicei că nu îți place sau mai rău, te plictisești și în curând vei adormi. Bărbaților le place să fii vocală și gălăgioasă, dar nu exagerat. Acest lucru va fi un punct de reper pentru ei că fac totul bine și că te bucuri de plăcere.

4. Preludiul.

Preludiul este foarte important. De el depinde toată plăcerea pe care o veți avea mai târziu. Acordă-i atenție fiecărei părți a corpului lui. Fără preludiu, amorul va fi plictisitor și lipsit de pasiune și dorință.

5. Liminile aprinse.

Bărbații se aprind imediat dacă au o priveliște de ansamblu. Le place foarte mult să te vadă. De aceea, le place la nebunie să o facă cu lumina aprinsă și să se holbeze la formele corpului tău.

6. Complimentele.

Nu trebuie să-i spui că este bine ce face sau că se descurcă bine la fiecare 30 de secunde, dar câteva vorbe murdare îl vor incita. Spune-i lucruri pe care ar vrea să le audă în timpul momentelor intime.

7. Comunicarea.

Comunicarea poate juca un rol foarte important în actele intime. Nu trebuie să povestești ce ai făcut în ziua respectivă, ci să îi dai de înțeles că te simți bine alături de el și că te bucuri de plăcerea pe care ți-o oferă.

8. Varietate.

Diversitatea este foarte bună atunci când este vorba de amor. Dacă ai imaginație bogată va fi perfect.

9. Împărțirea sarcinilor.

Nimeni nu vrea să facă toată treaba când vine vorba de amor. Acordă-i timp partenerului tău să se odihnească.

10. Somnul de după.

Amorul poate fi extenuant. Dormi împreună cu partenerul tău după amor. Este unul dintre cele mai intime lucruri.

 

 

 

 

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.