EștiSuperbă.ro

Ce urăsc bărbații la o femeie în timpul actului intim?

Amorul este foarte important în relații. Partenerii se apropie în dormitor și se cunosc mai bine. Atât femeie, cât și bărbații au anumite lucruri pe care le detestă când vine vorba de relațiile intime. Bărbații urăsc cel mai mult 5 lucruri pe care le vei găsi mai jos. Deci, dacă faci asta, relația ta va ajunge într-un impas cât de curând.

1. Bărbații urăsc femeile care nu se implică în pat.

Unele femei nu fac nimic în dormitor și așteaptă ca partenerul lor să facă toată treaba. Pentru bărbați acest lucru este extrem de enervant pentru că ei consideră că ambii parteneri trebuie să se implice și în caz contrar iese un dezastru. Cum oricărei femei îi place să se simtă iubită și mai ales dorită, și bărbații vor să simtă acest sentiment. Dacă nu se simte dorit, atunci va căuta acest sentiment în altă parte.

2. Bărbații urăsc să nu fie sărutați în timpul amorului.

Toată lumea știe că femeile iubesc să fie sărutate peste tot, însă același lucru le place și bărbaților. Pentru a intra în grațiile lor, trebuie să-i oferi afecțiune și să-i săruți întregul corp. Sunt înnebuniți după acest lucru și se vor topi pur și simplu, ba mai mult, vor avea grijă să te satisfacă mult mai mult.

3. Bărbații urăsc să dețină mereu controlul în dormitor.

Este greșit dacă crezi că trebuie să te supui bărbatului mai ales în dormitor. Uneori bărbații vor să fie controlați și dacă preiei controlul în pat, vor iubi acest lucru. Spune-i că vrei să o faceți acum, că-l dorești și că trebuie să se supună pentru că tu ești șefa acum. Îl vei înnebuni.

4. Bărbații urăsc femeile care nu sunt sensibile.

Și bărbați au nevoie de atenție și vor ca femeile din viața lor să fie receptive la dorințele lor. Bărbații sunt gentili cu femeile în pat, de ce să nu fii și tu la fel? Și lor le place să fie mângâiați și răsfățați . Nu da dovadă de egoism. Dacă vei fi atentă la nevoile și la dorințele lor din dormitor, îl vei cuceri cu siguranță.

5. Bărbații urăsc situațiile din care nu câștigă ambii parteneri.

Fiecare bărbat își dorește să fie în centrul atenției partenerei sale, de aceea nu uita să-i întrebi dacă îi place așa sau ce vrea să faci pentru a-i oferi plăcere. Uneori, bărbații simt că parteneri lor nu le pasă de ei și de ceea ce simt.

6. Bărbații urăsc când jumătatea lui nu-și împărtășește emoțiile.

Femeile tind să-și ascundă emoțiile când se află în timpul actului intim, iar acest lucru îi enervează la culme pe bărbați pentru că nu știu dacă fac totul cum trebuie. Nu te mai abține, spune-le ce-ți dorești și exact așa se va întâmpla. Dacă nu vrei să-i spui verbal, încearcă să îi arăți că face bine tot ce face, de exemplu, poți scoate sunete de plăcere.

7. Bărbații urăsc rutina în dormitor.

Este important să-ți surprinzi partenerul pentru că se plictisesc destul de repede. Lasă inhibițiile la o parte și dă-ți frâu imaginației. Sigur va aprecia și veți ieși din zona de confort.