EștiSuperbă.ro

Cele mai stupide legi intime din lume. În una dintre țări este interzis să săruți o femeie în timp ce doarme!

In lume inca mai exista unele legi cu privire la amor cel putin amuzante, daca nu stupide. Desi ele au aparut acum multa vreme, nimeni din zilele de azi nu s-a gandit sa le anuleze si multe dintre ele sunt inca in vigoare. Iată cateva exemple:

In Bakersfield, California, o lege interzice sa faci amor cu o femeie fara prezervativ. In Colorado este interzis sa saruti o femeie care doarme. In Indonezia, cuplurile necasatorite nu au voie sa faca amor. Altfel risca 5 ani de inchisoare. In Alabama, femeile au interzis prin lege sa initieze partide de amor in cluburile de biliard. In Minnesotta este ilegal sa dormi dezbracat. In Hong Kong, femeile au dreptul de a-si omori sotul adulterin, insa cu mainile goale. In schimb, pe femeia cu care a fost prinsa cu sotul ei o poate omori in orice maniera doreste. O lege din Georgia le interzice oamenilor sa achizitioneze si sa aiba jucarii intime precum vibratoarele.  In Arizona, Indiana, New York si Ohio, este ilegal sa ai o erectie vizibila pe strada.

In Indonezia, pedeapsa pentru maturbare este decapitarea. In Oregon este interzis sa injuri in timp ce faci amor. In Winsconsin o lege le interzice barbatilor sa traga cu pusca in timp ce sotia are orgasm. In Bahrain, un medic barbat nu are voie sa se uite la organele genitale ale femeii in timpul examinarii. El trebuie sa foloseasca o oglinda. In Washington D.C. orice pozitie in afara de clasicul “misionar” este interzisa. In Utah, este interzis prin lege sa faci amor cu soferul unei ambulante, in timp ce acesta este in timpul serviciului. Femeile care incalca legea isi vor vedea numele publicat in ziarul local, in timp ce barbatului nu i se va dezvalui identitatea. In Bolivia ii este interzis unui barbat sa faca amor in acelasi timp cu doua femei care sunt mama si fiica. Statul Washington este ilegal sa faci amor cu o virgina, chiar si in noaptea nuntii. In Nevada este interzis sa faci amor fara prezervativ.

In Dakota de Sud este interzis sa faci amor pe podeaua dintre paturile hotelului. De altfel, paturile sunt asezate la o distanta de cel putin 60 cm. Regula este valabila doar in cazul in care camera este inchiriata pentru o zi. In Columbia, femeile au voie sa faca amor doar cu sotii lor, iar prima data cand se intampla acest lucru, mama ei trebuie sa fie de fata. In Virginia este interzis sa faci amor cu lumina aprinsa, scrie sfatulparintilor.ro.