EștiSuperbă.ro

Dacă faci aceste 6 lucruri, poți avea garanția că partenerul tău nu te va înșela niciodată

Toată lumea are la un moment o îndoială în ceea ce-l privește pe partenerul de viață. Gelozia este cel mai periculos lucru într-o relație, însă uneori incertitudinea și lipsa încrederii în noi, ne fac să fim suspicioși.

Infidelitatea este o problemă mare în ziua de azi pentru că există o mulțime de ispite și tentații. Un singur lucru este sigur, nici un bărbat nu alege să-și înșele partenera dacă nu-i lipsește nimic.

Ei bine, mai jos vei găsi o listă cu cele mai bune căi prin care îl poți face pe partenerul tău să te iubească și mai mult. În așa fel, vei putea fi sigură că nu te va înșela niciodată. Iată care sunt acestea:

1. Faceți amor în mod regulat. 

Un studiu recent a arătat că relațiile în care partenerii fac amor des sunt relații de lungă durată și partenerii rămân fideli. Acest lucru se întâmplă pentru că nu mai au acea dorință nebună de a face amor.

Mai mult decât atât, în momentul în care faceți amor și zonele voastre intime se ating, te vei apropia mult ma mult de partenerul tău. Asigură-te că faceți amor cât mai des posibil.

2. Spune-i când ai chef să faci amor. 

Relațiile intime țin partenerii legați și satisfăcuți. Dacă îi spui partenerului tău atunci când ești excitată, va aprecia. bărbații iubesc când femeile din viața lor fac astfel de gesturi și cu siguranță îi va plăcea.

3. Certurile. 

Toate cuplurile trec prin momente grele și certurile sunt inevitabile. De cele mai multe ori, oamenii tind să privească certurile ca pe ceva rău, însă discuțiile în contradictoriu îi apropie pe parteneri. Și ce este mai plăcut decât o împăcare?

4. Arată-i c te interesează de el. 

Cea mai puternică armă pentru a combate înșelatul este să nu-i ai nici un motiv partenerului tău pentru a face asta. Dacă ambii parteneri sunt fericiși și împliniți, atât fizic, cât și sentimental, șansele ca unul dintre ei să înșele sunt minime.

Discută cu partenerul tău despre orice, mai ales despre nevoile lui. Și nu uita să-i menții interesul activ.

5. Crează-ți propriile fantezii. 

Toată lumea are fantezii, dar când vine vorba de creativitate, 2 sunt mai buni decât unul. Într-o relație, partenerii trebuie să fie în primul rând cei mai buni prieteni și să vorbească deschid despre orice.

Fanteziile pe care le ai, trebuie să fie împărtășite de fiecare dată cu iubitul tău și el trebuie să ți le spună pe ale lui, apoi să le puneți în practică. Acest lucru ajută mult relația, trebuie doar să nu ai inhibiții.

6. Asigură-te că știe că-l dorești și că-l iubești. 

Cel mai plăcut sentiment este atunci când ai siguranță în relație. Asigură-te că partenerul tău știe că îl iubești și că-l dorești. Dacă îl copleșești cu gesturi de afecțiune și îl surprinzi cu partide de amor spontane, va aprecia și-i va plăcea cu siguranță.