EștiSuperbă.ro

Dacă iubitul tău face 7 dintre aceste 9 lucruri, îți va frânge inima!

Toată lumea caută pe cineva cu care să-și petreacă restul vieții. De cele mai multe ori, femeile își spun speranțele în orice relație, însă bărbații ori sunt sursa fericirii lor, ori motivul lacrimilor lor.

În momentul în care ne îndrăgostim putem să nu mai observăm unele detalii care ne dezvăluie dacă partenerul nostru ne iubește cu adevărat sau pur și simplu urmează să ne dezamăgească.

Există anumite semn care nu trebuie niciodată ignorate, chiar dacă ne iubim partenerul mai mult decât orice pe lume. Dragostea trebuie să fie reciprocă și de aceea trebuie să știm dacă bărbatul de lângă noi este la fel de implicat în relație ca și noi.

1. Te introduce doar după prenume.

În momentul în care un bărbat este îndrăgostit și este pus în situația în care trebuie să te prezinte prietenilor săi, acesta o va face cu următoarele apelative: „iubita mea” sau „soția mea”.

Dacă partenerul tău te prezintă după prenumele tău, fără nici o altă completare, înseamnă că nu este dispus să aibă o relație serioasă cu tine și nu vrea ceva oficial.

2. Evită să-ți cunoască familia.

Poate că s-a întâmplat de 2 sau 3 ori să nu poată să ajungă la întâlnirea cu familia ta, însă dacă acest lucru se întâmplă de fiecare dată, este clar că nu vrea să cunoască cele mai importante persoane pentru tine.

Dacă evită să-i cunoască, înseamnă că nu vede un viitor alături de tine și astfel, nu are rost.

3. Nu preia inițiativa.

Poate că partenerul tău este de acord cu tot ceea ce-i propui tu să faceți, însă dacă nu se implică și el în organizarea unei cine sau a unei vacanțe în doi, atunci este clar că nu-l prea interesează.

4. Nu-și exprimă sentimentele.

Este adevărat că bărbații nu sunt prea pricepuți la cuvinte și nu spun mereu ce simt sau ce gândesc, însă un bărbat care te iubește îți va spune ce simte pentru tine, chiar dacă o va face rar.

5. Ține legătura cu fostele lui iubite.

Acest lucru ar trebui să fie un semn de alarmă! De ce să vorbești cu cineva care face parte din trecut dacă nu cumva trăiești tot cu gândul la trecut?

Un bărbat care este interesat de o femei și vrea să-și construiască un viitor alături de aceasta, nu va avea nevoie să mai păstreze legătura cu o femeie din trecutul lui, chiar dacă au rămas prieteni.

6. Te face să fii confuză.

Un bărbat îndrăgostit este îndrăgostit tot timpul. Dacă partenerul tău își schimbă atitudinea față de tine din 5 în 5 minute, dacă acum este afectuos și tandru și în clipa următoare vrea să stea singur cuc, atunci nu știe ce vrea și nu este sigur că vrea să mai aibă o relație cu tine. Ar trebui să te gândești și tu la acest lucru.

7. Este secretos cu telefonul mobil.

Dacă partenerul tău are parolă la telefonul mobil și mai ales dacă îl ține mereu cu fața în jos atunci când sunteți împreună, înseamnă că are ceva sau pe cineva de ascuns.

8. Nu poți purta o discuție profundă cu el.

În orice relație va apărea la un moment o discuție despre sentimentele pe care partenerii le au unul față de celălalt. Ei bine, dacă partenerul tău evită răspunsul sau pur și simplu nu știe ce să spună, înseamnă că de fapt nu are nimic de spus și că sentimentele lui sunt nule.

9. Îți spune că ești nebună.

Bărbații folosesc acest cuvânt în momentul în care sunt acuzați că înșală și nu numai. Cu acest adjectiv pot scăpa din orice situație. Totuși, să nu crezi nici o secundă că este așa cum spune el!

Poate că aceste 9 semnale pot părea banale și nesemnificative, însă de cele mai multe ori așa este și ar trebui ca orice femeie să-și urmeze instinctele pentru că rare ori dau greși.