EștiSuperbă.ro

Dacă iubitul tău face aceste 7 lucruri, înseamnă că nu mai este interesat de tine

Poate că în filme dragostea este perfectă, însă în realitate, sentimentele nu sunt întotdeauna împărtășite de persoana potrivită. Este destul de frustrant momentul în care partenerul tău nu simte la fel pentru tine, însă dragostea cu de-a sila nu se poate.

Iată câteva semne care demonstrează că partenerul tău nu mai este interesat de tine:

1. Nu îl interesează existența ta zilnică. 

Dacă partenerul tău nu te întreabă niciodată cum ți-a fost ziua și dacă ești bine, înseamnă că pur și simplu nu-i interesează. Nu îl interesează cu cine ieși atunci când nu sunteți împreună. Dacă face acest lucru, înseamnă că nu este deloc interesat de tine și este mai bine să mergeți pe drumuri separate.

2. Nu îți face timp liber niciodată pentru tine. 

Un bărbat care este interesat de tine și care te iubește, își va face timp tot timpul pentru tine, indiferent dacă are alte planuri sau nu. Nu spune nimeni că trebuie să fiți tot timpul împreună, însă dacă atunci când vrei să vă vedeți el nu poate, este mai bine să-ți găsești pe altcineva.

3. Nu te sună niciodată. 

Tu îl suni de fiecare dată, iar el nu te sună nici măcar o dată. Dacă un bărbat este interesat de tine, nu te vei simți niciodată singură, chiar dacă este la mare distanță.

4. Nu face eforturi să te impresioneze. 

În momentul în care un bărbat te place, va face orice pentru a te face să-l placi și tu. Dacă nu face nimic pentru a menține atracția vie sau pentru a te surprinde din când în când, este clar că nu este pentru tine.

5. Ignoră invitațiile tale la petreceri. 

Dai o petrecere sau mergi la una, însă el îți ignoră mesajele prin care îl inviți la petrecere sau așteaptă un timp pentru a inventa o scuză. Dacă face asta, înseamnă că nu vrea să fie iubitul tău.

6. Uită ce ați vorbit acum puțin timp. 

Fiecare cuplu are discuții și uneori îi spui persoanei iubite cele mai mari secrete ale tale sau cele mai mari temeri. Ei bine, dacă iubitul tău uită un lucru important pe care i l-ai spus, este clar că nu-l interesează nimic din ce îi spui.

7. Evită să se apropie fizic de tine. 

Un bărbat care este interesat de o femeie, va încerca să flirteze cu ea cât mai mult. Acest lucru include și atingerea ei pe mână sau o îmbrățișare lungă și afectuoasă. Dacă partenerul tău evită să facă aceste lucruri, înseamnă că nu este atras de tine.