EștiSuperbă.ro

Dacă nu poți răspunde afirmativ la aceste 2 întrebări, înseamnă că trebuie să pui punct relației în care te afli

Nu toate relațiile sunt menite să dureze! În ciuda faptului că basmul tipic ne conduce să credem acest lucru, nu fiecare persoană este menită să fie cu alta.

Nimeni nu poate știi mai bine decât tine ce se întâmplă în relația ta sau cum se poartă partenerul tău cu tine. Totuși, de cele mai multe ori dragostea esti oarbă și nu mai relizezi că-ți face mai mult rău decât bine.

Poate că și ție ți s-a întâmplat să te îndoiești de partenerul tău în anumite situații, însă te-ai îndoit vreodată și de sentimentele tale pentru eu? Ei bine, există 2 întrebări la care orice femeie fericită ar răspune cu „da”. Tu răspunzi afirmativ sau negativ la aceste întrebări?

Întrebarea cu numărul 1: Dacă ai putea să dai timpul înapoi și te-ai întoarce la începutul relație cu iubitul tău, ai mai vrea o relație cu el?

Cu alte cuvinte, ești încă cu partenerul tău pentru că te-ai obișnuit așa sau penru că-ți iubești cu adevărat și nu vrei să-l pierzi?

Aceast întrebare este una puternică și punându-ți ceastă întrebare vei realiza ce îți dorești cu adevărat. Dacă ai răspun negativ, înseamnă că trebuie să-ți reevaluezi sentimentele tale pentru el.

Ar trebui să stai cu cineva pentru că există iubire pură, nu pentru că ai investit timp în el și în relație sau pentru că a devenit o obișnuință.

Întrebarea cu numărul 2: Dacă te-ai trezi mâine dimineață singură, ai vrea să ieși la întâlnire cu partenerul tău actual?

De cele mai multe ori, ne temem să ne despărțin de partenerii noștri, chiar dacă nu mai suntem fericiți, pentru că ne este teamă că o să să-i rănim.

Această întrebare face referire la despărțire. De ce să stai alături de cineva dacă nu mai simți nimic pentru el doar de teamă că-i vei frânge inima?

Inima îi va fi și mai frântă în momentul în care va realiza că totul a fost o minciună. Adevărul este cea mai bună soluție, chiar dacă este extrem de dureros.

Este foarte important să știi când să pui capăt unei relații și nu este mare filozofie.

Dacă ai răspuns afirmativ la cele două întrebări de mai sus, înseamnă că ești fericită alături de partenerul tău și că în relația ta există iubire și respect, dacă răspunsul a fost negativ, înseamnă că trebuie să te desparți de el.