EștiSuperbă.ro

Dacă nu stai departe de aceste 5 lucruri moderne, relația ta va avea de suferit

Este destul de greu să ai o relație de lungă durată în zilele noastre pentru că fiecare partener are un program extrem de încărcat la locul de muncă și de cele mai multe ori se întâlnesc doar seara. Timpul poate fi o problemă care afectează în mod evident relațiile de cuplu. Totuși, tehnologia care avansează pe zi ce trece are un impact și mai mare asupra relațiilor. Chiar dacă nu realizăm acest lucru, tehnologia și rețelele de socializare ne îndepărtează de cei dragi.

Poate că la început ai fost fericită să afli că te poți vedea cu prieteni aflați la mare distanță, însă telefonul mobil te poate ține la distanță de persoanele cu adevărat importante în viața ta. Iată 5 lucruri moderne care îți pot afecta viața amoroasă fără să-ți dai seama:

1. Satisfacția instantanee: Oamenii ignoră faptul că orice relație fericită și romantică are nevoie de dorința de implicare a ambilor parteneri. Relațiile ar trebui construite și nu ar trebui să existe așteptări sau satisfacție încă din primele luni de relație. Răbdarea joacă un rol extrem de important în relațiile dintre oameni.

2. Dependenta de telefoanele mobile: Dacă mai de mult relațiile începeau și se dezvoltau prin întâlniri la petreceri sau în parc, acum totul s-a schimbat. Cele mai multe relații încep pe Facebook, ceea ce este extrem de greșit. În plus, aplicațiile pentru întâlniri sunt la modă acum și majoritatea oamenilor le folosesc pentru a-și găsi jumătatea sau, pur și simplu, pentru a întreține relații fizice.

3. Influența mass-media: Celebritățile au devenit modele demne de urmat pentru mulți tineri. Tinerii își urmăresc performanțele, scandalurile, certurile și încearcă să le reproducă acțiunile în viața reală. Acest lucru nu ar trebui să se întâmple pentru că fiecare persoană este unică. Tu ești tu și nu ar trebui să te lași influențată de alte persoane.

4. Frica de a-ți arăta punctele sensibile: Din ce în ce mai mute cupluri se destramă pentru că nu există comunicare în relație. Partenerii nu sunt sinceri și nu se mai deschid unul în fața altuia, ceea ce face ca relația să devină instabilă și sentimentele să dispară încet, încet.

5. Libertatea: Iubirea adevărată nu mai este considerată la modă, ba chiar se crede că este ceva banal. De aceea, iubirea sinceră este greu de găsit. Libertatea tinerilor nu are margini și relațiile fizice au luat o cu totul altă întorsătură. Acum, acest tip de relații nu mai sunt considerate ca fiind un tabuu și tinerii abuzează de acest lucru. Sunt preferate aventurile de o noapte sau unele persoane preferă să aibă un „prieten cu beneficii” și nu un partener stabil.