EștiSuperbă.ro

Dacă partenerul tău face 5 dintre aceste 8 lucruri, înseamnă că nu poate deveni tatăl copiilor tăi

Relațiile nu sunt complicate, oamenii le complică și dacă dragostea ar fi simplă toată lumea ar fi fericită, însă nu este așa. Există relații care durează toată viața, însă există și cupluri care se destramă imediat. Pentru ca o relație să reziste este nevoie ca ambii parteneri să depună la fel de mult efort și să se implice în mod egal.

Există anumite semne de alarmă care îți demonstrează că partenerul tău nu este dispus să își construiască un viitor alături de tine și care te avertizează că nu este bărbatul potrivit pentru tine. Totuși, toată lumea știe că dragostea poate fi oarbă și de cele mai multe ori nu vedem aceste lucruri. Iată care sunt cele mai frecvente semne care îți demonstrează că partenerul tău nu poate fi niciodată tatăl copiilor tăi:

1. Nu-și demonstrează dragostea. 

Dacă observi că partenerul tău nu mai prezintă nici un fel de interes și tot ce face este să impresioneze alte persoane din jurul vostru, este timpul să treci ma departe pentru că nu te mai iubește ca la început. Cel mai bun lucru pe care îl poți face în aceste momente este să te concentrezi pe propria persoană.

2. Se gândește mereu la altcineva. 

Acesta este un semn ușor de observat. Dacă observi că partenerul tău nu mai este interesat de tine și mintea lui stă mereu în altă parte, ar trebui să aveți o discuție serioasă și să stabiliți ce faceți în continuare. Este mai bine dacă te fosusezi pe tine.

3. Nu mai aveți ce să vorbiți.

Dacă partenerul tău nu mai este interesat de ce se întâmplă în viața ta și nu mai aveți prea multe subiecte de discuție, atunci este clar că nu mai sunteți interesați unul de celălalt.

4. Partenerul tău dă vina pe tine pentru tot ce se întâmplă. 

Dacă partenerul tău te învinuiește pentru tot ce se întâmplă, chiar și atunci când nu ai nici o legătură cu lucrul respectiv, atunci ar trebui să-ți pui niște semne de întrebare.

5. Nu vă mai sprijiniți reciproc. 

Dacă te afli în situația în care partenerul tău nu mai stă în preajma ta în situațiile mai puțin plăcute și se enervează ori de câte ori ești prin preajmă și tot ceea ce faci nu este suficient de bun pentru el, atunci ar trebui să te gândești la despărțire pentru că meriți mai mult.

6. Are mereu o scuză pentru care nu este acasă. 

Lucrează mereu, merge în călătorii cu colegii de la serviciu, se joacă pe playstation sau iese la o bere cu prietenii? Dacă te afli în această situație, atunci am vești proaste pentru tine. Înseamnă că nu te mai iubește cum o făcea înainte și est posibil să existe o altă femeie în viața lui.

7. Nu mai ești inclusă în planurile lui.

Dacă toate lucrurile la care ai visat și toate planurile tale de viitor au dispărut pentru că partenerul tău nu te mai include în planurile lui, atunci ar trebui să îți faci și tu alte planuri. Pentru început, ar trebui să alegeți căi separate.

8. Partenerul tău nu te respectă. 

Partenerul tău a uitat de toate momentele frumoase pe care le-ați petrecut împreună și-ți amintește doar de certuri și neînțelegeri? Dacă este așa, nu ar mai trebui să încerci să repari relația, ci să îți găsești pe altcineva care te va aprecia mai mult.

Dacă iubitul tău face aceste lucruri, înseamnă că nu ești importantă pentru el și cu siguranță nu poate să treacă la un alt nivel în relația voastră. În nici un caz nu poate avea grijă de un copil și nu-și poate asuma această responsabilitate.