EștiSuperbă.ro

Dacă vrei să nu-ți pierzi partenerul, nu-i spune aceste 3 lucruri

Există anumite reguli pe care trebuie să le urmezi pentru a avea o relație fericită și de lungă durată. Respectul reciproc este extrem de important, dar și încrederea pe care o au partenerii unul în altul. Comunicarea este un alt lucru fără de care o relație nu poate funcționa o lungă perioadă de timp, însă ar trebui să ții cont de o regulă esențială când vine vorba despre comunicare: Ai grijă ce vorbești.

De multe ori, se întâmplă ca oamenii să spună lucruri pe care nu și li doresc atunci când se ceartă și sunt nervoși, iar acest lucru conduce la pierderea partenerului de viață. Dacă nu respecți această regulă și te ia gura pe dinainte, mai devreme sau mai târziu relația ta se va termina. Iată 3 lucruri pe care nu ar trebui să i le spui niciodată partenerului tău: 

1. Nu vorbi niciodată despre foștii tăi parteneri: Aceasta este cea mai importantă regulă pentru menținerea unei relații fericite. Bărbații au un orgoliu mult mai mare decât femeile și cu siguranță niciunul nu vrea să audă despre bărbatul pe care l-ai avut în viața ta înaintea lui.

Povestește-i despre el doar dacă te întreabă. În momentul în care îl aduci pe fostul tău în discuție, partenerul tău actul se va gândi inevitabil la faptul că încă mai ai sentimente pentru el.

2. Nu-i subestima ego-ul: Chiar și cele mai nevinovate vorbe îi poate perturba ego-ul partenerului tău. Ba chiar mai mult decât atât, îi poate scădea încrederea pe care o are în sine.

Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, este mai bine să-l sprijini în tot ceea ce face și să-i acorzi încrederea ta. Astfel, se va simți mai încrezător în propriile forțe.

3. Nu spune niciodată lucruri urâte despre mama lui: Deși pare puțin ciudat, bărbații au, în general, o relație puternică cu mama lor și un bărbat adevărat va avea grijă mereu de mama lui, indiferent de situație. Își va demonstra dragostea și grija pe care i-o poartă unei femei care l-a crescut și care l-a făcut ceea ce a devenit în prezent.

Chiar dacă nu te înțelegi bine cu mama lui, spune-i frumos și nu o jigni pentru că nu îi va plăcea. Dacă îl faci să aleagă între tine și mama lui, fii convinsă că o va alege pe cea din urmă și relația voastră se va termina cât ai clipi.

Deseori se spune despre bărbați că spun lucruri care nu sunt la locul lor, însă și femeile pot face asemenea gafe. Dacă vrei să ai o relație sănătoasă și fericită, este mai bine să fii cumpătată în cuvinte, dar și în acțiuni.