EștiSuperbă.ro

Eu ma ocup cu taximetria, chiar daca sunt femeie. Intr-o zi, am luat o clienta de la aeroport. A zis ca a venit in vizita la iubitul ei. Dar cand mi-a dat adresa, am crezut ca mor. Am sperat sa fie coincidenta, dar…

O taximetristă și-a dat seama că iubitul o înșală după ce amanta a urcat în mașina ei
Breanna Alexis, o taximetristă din Florida, și-a dat seama că iubitul ei o înșală după ce o tânără i-a cerut să fie dusă la adresa la care locuia bărbatul.

Tânăra în vârstă de 24 de ani tocmai își condusese iubitul la aeroport, crezânnd că pleacă la New York pentru a-și vizita mama bolnavă, când următoarea clientă i-a cerut să fie dusă la o adresă familiară. Și-a dat seama că o duce pe femeia cu care iubitul o înșela către apartamentul acestuia.

„Nu îmi venea să cred ochilor ce văd. Într-un fel mă făcea să mă simt slabă și nu voiam să mai lupt. Pentru ce să mai continui să lupt pentru cineva care după ani de zile petrecuți împreună m-a trădat cu prima ocazie”, a povestit Breanna pe o rețea de socializare.

La început, tânăra spune că nu a avut nicio idee că iubitul ei nu ar fi mers să își viziteze mama bolnavă.
„Mi-a părut rău pentru el înțelegând că nu este o situație ușoară, iar cu o noapte înainte l-am întrebat dacă este în regulă. L-am întrebat, de asemenea, dacă vrea să merg cu el”, a continuat ea.

Brenna nu a avut nicio suspiciune în momentul în care acea fată s-a urcat în mașina ei, explicând:
„Vă vine să credeți sau nu, arăta bine. Nu pot să spun despre ea că era urâtă doar pentru că am împărțit același bărbat. Când cineva urcă în mașina ta, te rogi să nu fie vreun nebun, iar ea nu era. I-am povestit de prietenul meu, iar ea mi-a povestit mie despre al ei și, de asemenea, i-am oferit câteva informații despre oraș”.

Șoferița a crezut că este o simplă coincidență că fata merge la aceeași clădire în care locuiește și iubitul ei. Dar când și-a dat seama ce se întâmplă de fapt, a fost îngrozită:
„Inima a început să îmi bată cu putere și, fără sî gândesc, am țipat: <Sunteți morți amândoi!>. Când vezi că persoana cu care voiai să îți petreci tot restul vieții te-a trădat nu te cândești, ci reacționezi”.

Șocată că a condus-o pe amanta iubitului ei către locuința acestuia, Breanna a reacționat cu furie:
„M-am dus la el ca să îl lovesc. A fugit, dar nu a putut ajunge la ușă atât de repede. Am țipat: <Ești serios?>. Putea auzi durerea și disperarea din glasul meu. El mă ținea de mâini, apoi ea a venit spre mine și m-a lovit. El o proteja, iar eu încercam să mă protejez de amândoi”.

Îndurerată, Brenna s-a urcat într-un final în mașina ei, unde încă mai era și bagajul celeilalte femei.
„Nu am avut niciodată intenția să îmi vărs nervii pe ea, era o victimă la fel ca mine, dar atunci când cineva mă lovește, reacționez. Ea nu are nicio vină pentru ceea ce s-a întâmplat – ea nu ne știa povestea și probabil că și-a dat seama abia apoi că avem același iubit”, a mai povestit șoferița.

Acum, Brenna intenționează să îi returneze bagajul celeilalte femei și chiar dacă suferă de pe urma trădării iubitului, spune că se simte norocoasă că a aflat la timp că toată relația ei a fost doar o minciună….

Citeste si: 8 LUCRURI pe care BĂRBATUL le face, doar dacă IUBEȘTE cu adevărat!

Bărbații şi femeile îşi arată sentimentele în mod diferit. Şi, deşi bărbaţii, de regulă sunt mai direcți, gingășiile le exprimă mult mai greu. Însă dacă face aceste 8 lucruri pentru tine, atunci cu siguranță TE IUBEŞTE!

1.ASCULTĂ
Bărbații, uneori sunt ca copiii: se concentrează doar asupra acelor lucruri, pe care le plac foarte mult. Dacă te iubește, atunci vocea ta – e ca o melodie preferată şi tot ce-i spui, e important pentru el. Un bărbat iubitor nu doar te ascultă, ci e foarte atent la cuvintele tale: îţi urmează sfaturile şi respectă părerea ta.

2. SE CEARTĂ
Da, aşa e. Certurile – nu sunt neapărat un semn că relația voastră trece prin momente grele. Dacă te iubește cu adevărat şi se implică în relație, atunci nu-i este indiferent ce se întâmplă în ea, şi e gata să discute, să argumenteze şi să găsească soluții.

3. SE SACRIFICĂ DE DRAGUL FERICIRII TALE.
Dacă îşi schimbă planurile doar ca să te bucure, este un semn clar de iubire şi respect, astfel îţi arată că eşti o prioritate pentru el.

4. LUPTĂ PENTRU IUBIREA TA.
În momentele grele, în timpul certurilor, când eşti geloasă – nu renunţă la tine, însă face tot pentru ca în relația voastră să fie din nou liniște şi bucurie. Se teme să te piardă.

5. E MÂNDRU DE REUȘITELE TALE.
Când bărbatul iubește cu toată inima, succesele omului drag sunt şi ale lui. Un bărbat iubitor nu concurează cu femeia lui, ci sărbătorește victoria împreună cu ea.

6. TE CONSIDERĂ FRUMOASĂ CHIAR ŞI ÎN ZILELE MAI RELE.
Doar un bărbat matur înțelege că pungile sub ochi, coşurile sau herpesul pe buze – nu e ceva fatal, ci firesc.

7. ÎŞI FACE GRIJI PENTRU FAMILIA ŞI PRIETENII TĂI.
El înțelege, că dacă oamenii importanți pentru tine sunt fericiți, şi tu eşti fericită. Va asculta cu răbdare toate poveștile pe care i le spui despre ei.

8. NU SE TEME SĂ ARATE SLAB
Deși pentru bărbați aceasta e o problemă. Însă dacă te iubește, îţi va arăta că se teme să piardă, că tu – eşti slăbiciunea şi în același timp puterea lui.