EștiSuperbă.ro

Fetelor, bărbații urăsc cel mai mult lucrul ăsta! Zece greșeli CAPITALE pe care le fac femeile

„A greși e omenește!”, spune o vorbă din bătrâni. Însă greșelile repetate ne pot costa foarte mult și îi pot îndepărta pe cei dragi de noi.

Așa cum în viziunea fiecărui bărbat, există un prototip de femeie, la fel Adamii vor fugi cât îi țin picioarele de Evele care… stăruiesc în greșeli prostești, aparent insignifiante. fitandhealthy24.com, un site feminin de succes, a elaborat o listă a celor mai frecvente greșeli pe care le-a remarcat la majoritatea femeilor noastre. Dacă femeile ar conștientiza aceste mici detalii și le-ar corecta, ar fi mult mai fericite și mereu iubite de partener.

AȘA NU! Zece greșeli CAPITALE pe care le fac femeile

1. HAIRSTYLE ÎN EXCES/ PĂR ARANJAT PREA MULT

Mult fixativ, tapare și clame de păr? Mai bine nu! Bărbații preferă pletele în vânt, cosițele naturale sau buclele rebele.

2. PREA MULT MACHIAJ

De rmulte ori, femeile optează pentru un fond de ten mai închis decât culoarea pielii lor, fard, blush și ruj strident. Aceasta le face inestetice, și arată ca și cum ar avea o mască pe față.

3. GENE ARTIFICIALE/ EXTENSII DE GENE

Extensii de gene, multe straturi de mascara? Mai gândește-te o dată! Nu vei fi pe gustul unui bărbat!

4. MAKEUP SIDEFAT

Alege nuanțele nude, care îți vor accentua trăsăturile!

5. DINȚI GALBENI ȘI RESPIRAȚIE URÂT MIROSITOARE

Te simţi incomfortabil din cauza respiraţiei urât mirositoare şi a dinților galbeni! Ai și de ce, bărbații sunt atenți la detalii, așa cp dă fuga la un cabinet stomatologic!

6. LIPSA IGIENEI PERSONALE

Iar nu ți-ai dat cu ojă unghiile, iar crema depilatoare e neatinsă! Fooooarte rău, ia măsuri!

7. TEN PREA USCAT SAU MULT PREA GRAS

Ai grijă de tenul tău, spune atâtea lucruri despre tine!

8. MACHIATUL ȘI RETUȘUL ACESTUIA ÎN PUBLIC

Un bărbat o va lua drept o lipsă de respect dacă faci asta! Mai bine, nu!

9. BUZE USCATE

Un balsam de buze, mereu la îndemână, va deveni aliatul tău!

10. PREA MULT PARFUM

Bărbații nu sunt impresionați de arome mult prea puternice, alege ceva light, floral, și neaparat un deodorant în primul rând!

CITESTE URMATORUL ARTICOL:

6 PERICOLE care se ascund în produsele cosmetice – Al 5-lea este LETAL!

Te-ai întrebat vreodată câte pericole se ascund în produsele tale cosmetice? Industria cosmetică vinde o grămadă de produse anual și are multe reclame care să te încânte pentru a le cumpăra produsele. Reclamele asigură siguranța 100% a produselor și susțin că produsele lor vor îndepărta pistruii, ridurile și multe alte defecte pe care tu vrei să le ascunzi cu orice preț. Fiind foarte ocupate, nu ne mai gândim ce este sănătos pentru noi, fie că este vorba de mâncare sau de cosmetice. Produsele cosmetice precum rujurile, fardurile, loțiunile cu protecție solară, șampoanele și așa mai departe, poartă o grămadă de bacterii, ciuperci și alte microorganisme care ne fac rău. Pot cauza chiar infecții sau, în cel mai rău caz se ajunge până la cancer.

Nu spune nimeni că nu trebuie să le mai folosești, însă folosirea lor zilnică pe o perioadă îndelungată poate avea consecințe grave.

1. Conservanți.

Conservanții sunt foarte folosiți în produsele cosmetice. Sunt adăugați pentru a da un miros plăcut produsului. Conservații pot foarte bine să ajungă în piele și să modifice funcțiile hormonale (perturbare endocrină) și estrogenul în interiorul organismului. Au fost găsiți în cantitate foarte mare în țesuturile canceroase de la sân și în tumori.

2. Dibutil ftalat.

Acestă substanță este folosită în produsele pentru unghii și produsele de păr. Cauzează mari probleme copilului nenăscut sau probleme de infertilitate. Poate, de asemenea, afecta mutațiile genetice și reduce cantitatea de lichid seminal.

3. Cerneală de cărbune.

Aceasta este folosită în vopseaua de păr, șampoane, tratamente pentru piele sau farduri. Sunt derivate ale petrolului care pot duce la cancer. Sunt combinate cu aluminiu și sunt toxice pentru creier.

4. Ftalații.

Aceștia sunt folosiți în spray-urile pentru păr sau în lacurile de unghii. Pot cauza cancer la sân sau infertilitate la bărbați.

5. Propilen glicol.

Acest ingredient este folosit în diferite produse cosmetice și este cunoscut sub numele de antigel. Se găsește în unele creme, pastă de dinți, farduri și deodorante. Poate cauza reacții alergice, depinde de la persoană la persoană, dar în general sunt arsuri, sau erupții pe piele. Contactul direct poate cauza afecțiuni ale creierului, ficatului sau rinichilor. Atacuri de astm ,dureri de cap, tuse, cancer, pete roșii pe piele, senzație de arsură.

6.Talc.

Este o toxină  și se găsește în pudrele de față, de corp sau în fardurile de obraz. Poate provoca cancer ovarian sau testicular.

ESTISUPERBA.RO RCOMANDĂ ȘI: 8 TRUCURI pentru ca partenerul tău să te SATISFACĂ întotdeauna. Ai CURAJ să folosești numărul 4?

CITEȘTE ÎN CONTINUARE URMĂTORUL ARTICOL:

Topul celor mai ORGOLIOASE zodii – Cei mai aroganți nativi ai zodiacului

Fiecare zodie are câteva trăsături definitorii, atât calități ,cât și defecte. Aceste 5 zodii se diferențiază de celelalte printr-un orgoliu imens, aproape fără  margini. Iată care sunt acestea :

1. LEU

Cert este faptul că nativii acestei zodii sunt cei mai orgolioși ai zodiacului. Mândria este una dintre valorile sale și nu vor renunța la ea nici pentru iubire. Sunt oameni buni,însă tind să fie aroganți. Obțin ce își doresc, chiar dacă nu o fac întotdeauna pe căi nobile. Nu trebuie să calci în picioare orgoliul unui leu, altfel, va reacționa imediat și nu va fi prea bine pentru tine.

2. BERBEC:

Deși berbecii sunt sociabili și își fac ușor prieteni, nu iartă ușor. Nu se răzbună când le greșești, însă nu acceptă la le calci pe orgoliu. Învață întotdeauna din greșeli și iau fiecare eșec ca pe o lecție. Berbecii au personalități complexe și atunci când își propun ceva, reușesc mereu să își atingă scopurile,indiferent de mijloace.

3. TAUR:

Nativii acestei zodii sunt persoane timide și își dau seama cu greu de sentimentele lor. De aceea, ți se poate părea că sunt încăpățânați, dar nu, sunt orgolioși. Au nevoie să fie apreciați pentru a fi fericiți. Toată lumea se simte bine în preajma unui taur, însă de ori oamenii îi jignesc fără să vrea și de aceea preferă să-și ascundă sentimentele.

4. SCORPION:

Arma nativilor din această zodie este falsa modestie. Le place să primească laude. Dacă îi vei lăuda și-i vei face să se simtă importanți, îți vor oferi totul. Însă, dacă îi jignești ,se va declanșa un război. Nu va planifica răzbunare ,ci va fi spontană și mult mai dureroasă.

5. CAPRICORN:

Capricornii sunt asemănători cu taurii în ceea ce privește orgoliul, deși nu vor să recunoască. Aceste două zodii sunt compatibile 100%. Capricornul nu îți va da ocazia să-i lovești orgoliul. Sunt foarte sensibili la eșecurile lor profesionale pentru că sunt foarte perfecționiști și fac impresie bună peste tot pe unde merg. Sunt firi responsabile și întotdeauna eșecul este o mare lovitură pentru ei.