EștiSuperbă.ro

Flirtează ca la carte! – Specialiştii dezvăluie 5 tehnici de seducţie uimitoare cu ajutorul cărora să cucereşti persoana iubită

Cu toţii ştim că lumea relaţiilor poate fi extrem de confuză. E foarte dificil să atragi pe cineva de care îţi place. Iată 5 tehnici geniale de seducţie cu care să cucereşti inima persoanei care te interesează:

 

1. Fă contact vizual

Contactul vizual care durează mai mult decât de obicei poate fi semnul că există o atracţie puternică între 2 persoane. Poate dura 4 sau  secunde, dar mesajul e mult mai profund decât atunci când e vorba de o privire fugară.

Atunci când un bărbat este interesat de o femeie are pupilele dilatate. Astfel, poţi să te uiţi în ochii unei persoane ca să-ţi dai seama dacă te place sau nu.

 

2. Poartă roşu

Culoarea roşu aprins transmite întotdeauna un mesaj, fie că e vorba de căpşuni coapte, un semn de pe drum sau bijuterii. Psihologii sugerează că ar fi vorba despre instinctul natural cum ar fi femelele babuin care au pete roşii pe fund atunci când sunt gata de împerechere.

S-a desfăşurat un studiu în cadrul căruia li s-au arătat bărbaţilor femei îmbrăcate în alb şi roşu. Majoritatea bărbaţilor au considerat că femeile în roşu sunt mai deschise să aibă o relaţie decât cele în alb. Rezultatele unui experiment similar cu femei a fost că bărbaţii în cămaşă roşie sau pulover păreau mai încrezători în sine şi mai atractivi în ochii femeilor.

 

3. Simţul umorului

Psihologii sunt convinşi că umorul joacă un rol important atunci când trebuie să decidem dacă ne place sau nu o persoană. Abilitatea de a fi amuzant sugerează faptul că are o gândire rapidă şi minte creativă. O glumă inteligentă poate face o persoană să obţină mai uşor o întâlnire decât metodele tradiţionale de a cuceri o persoană.

 

4. Nu fi uşor de cucerit

Studiile arată că ne place mai mult o persoană atunci când nu suntem siguri că ne place şi ea decât atunci când ne spune direct ceea ce simte. Cu toate acestea, fiecare persoană e diferită şi ar trebui să te laşi cucerită greu dacă ştii deja că simţiţi amândoi la fel.

 

5. Femei – zâmbiţi

Zâmbetul nu e doar un semn de prietenie sau de simţ al umorului, ci şi starea de sănătate bună a femeii şi capacitatea ei de a fi o bună mamă. Conform unor studii, bărbaţii se simt mai atraşi de femei care zâmbesc decât de cele care nu o fac. Se pare că zâmbetul e asociat cu maternitatea şi supunerea.

Bărbaţi – Fiţi serioşi

Conform unor studii, se pare că femeile se simt mai puţin atrase de bărbaţi care râd decât de cei care stau serioşi şi au un aspect dur. Poţi să încerci să ai un aspect de tip rău ca să atragi o parteneră, chiar dacă nu eşti de fapt astfel.