EștiSuperbă.ro

Limbajul corpului poate dezvălui dacă un bărbat te iubește cu adevărat sau nu

Foarte des, chiar și o mică schimbare în comportamentul partenerului tău îți poate spune foarte multe. Același lucru este valabil și pentru gesturi. Desigur, la începutul relației, încă ești timidă și neîncrezătoare. Acest lucru este normal, dar există câteva lucruri care îți pot spune multe despre ce se întâmplă între voi doi. Privind pe cineva direct în ochi poate fi provocator uneori, cu excepția cazului în care acest lucru este modul în care dorești să îți arăți afecțiunea față de cineva. Iată câteva lucruri pe care le poți observa în relația ta doar uitându-se la limbajul corpului:

Observi că partenerul tău se uită în ochii tăi și își păstrează privirea puțin mai mult decât ar trebui să o facă. Dacă după o anumită perioadă de timp acțiunea se repetă, poți fi sigură că te place. Dacă în timpul unei conversații sau al unei plimbări partenerul tău încearcă să se apropie cât mai mult de corpul în tău, este cu siguranță un semn al interesului față de tine. Chiar și atunci când își păstrează picioarele încrucișate, vârful pantofilor va fi îndreptat spre tine. Dacă o femeie are sentimente față de un bărbat, ea va încerca, involuntar, să-și îndoaie corpul spre partener.

Bărbații, în acest caz, încearcă să pară mai mari și mai puternici. În timpul unei conversații, uneori se sprijină pe un perete cu mâna la nivelul umărului pentru a intra în spațiul tău personal. Dacă începi să observi că mâinile voastre se ating reciproc, întâmplător (chiar dacă nu există motive reale) sau dacă pe hainele tale apar fire de praf, iar el ți le îndepărtează grijuliu, este clar că i-ai trezit interesul. Uneori ai putea observa că, după ce a spus o glumă, persoana care a spus se uită la tine și așteaptă reacția ta. Acesta este un semn evident al atracției. Bărbații încearcă, de obicei, să zâmbească pe scară largă la vârsta de 5-6 ani. Dacă observi că un bărbat de lângă tine poartă un zâmbet de la Hollywood, poți fi sigură că el este cu adevărat fericit, potrivit cuvintelor psihologului Patti Wood.

Dacă începi să observi că o persoană a început să folosească aceleași gesturi și intonări pe care le ai și tu, nu înseamnă că este noul tău fan sau că încearcă să te tachineze. Este mult mai probabil ca el sa te placa și te copiază involuntar. Întotdeauna încerci să-i spui ceva partenerului tău, dar se întâmplă că este inconvenient să vorbești: corpul lui este îndepărtat de tine, nu se uită în ochii tăi și încearcă să păstreze o distanță. Toate acestea sunt semne necondiționate de probleme și antipatie. Când iubitul tău încearcă să evite intimitatea, sărutul sau a devenit rapid și formal, nu este un semn bun. Dacă, atunci când adoarme, se întoarce cu spatele la tine și doarme în poziția fetală, este un semnal de alarmă pentru relația ta.