EștiSuperbă.ro

Replici cu care bărbații reușesc de fiecare dată să-și scoată din minți partenerele

Bărbații spun în glumă că viața alături de o femeie e ca mersul pe un teren minat și daacă ar primi din prima zi a relației o hartă cu zonele periculoase, situația ar fi altfel. Din cauza acestei nevoi masculine am adunat pentru voi o listă cu replici care le scot din minți pe femei. Astfel puteți evita o grămadă de conflicte.

1. Iar începi?
În acel caz în care totul e bine, întrebarea e folosită ca să-ți arăți partea negativă. Pentru femeiaceasta sună ca o amenințare chiar dacă tu ești un drăguț. Așa că dacă nu-ți place ce se întâmplă, pur și simplu spune-i, nu te trnaforma într-un personaj negativ din filmele de acțiune.

2. OK!
Cuvântul iritant pe care bărbații îl folosesc și-n viața reală, nu doar î mediul online! Un răspuns așa scurt la adevărate romane din partea partenerei, îi dau impresia că nici nu ai citit mesajul ei. Și înseamnă că pentru tine nu contează ce contează pentru ea.

3. Dar fosta mea, de exemplu…
Fosta ta e un om minunat. Dar indiferent de ce a reușit în viață, e în plus în prezentul tău. Inclusiv ca exemplu. dacă ea e așa bună, poate te gândești cum s-o recuperezi? Dacă e atât de rea de ce o compari cu actuala? În fine, cel mai bine e să nu amintești deloc de ea.

4. Dar mama mea nu face așa!
Serios? Câți ani ai? Dacă ai vârsta necesară pentru o relație serioasă, de ce acest exemplu? Dacă mama ta le face pe toate bine, du-te la ea până te vei maturiza. Nu e niciun lucru rău să fii mândru de mama ta, dar chiar nu e necesar să o compari cu femeia iubită.

5. Ți-am zis eu
Bineînțeles că i-ai spus! Doar să spui e mai ușor decât să faci. Orice gest se poate transforma într-o nereușită. Nimeni nu e ferit de acest lucru. Nu greșește doar cel care nu face nimic. așa că nu e nevoie să faci situația și mai dificilă cu remarcile tale.

6. În regulă
Imaginează-ți că după o seară pregătită de tine cu grijă, tu vrei să știi cum i-a părut, și tot ce spune ea e “în regulă”. Nici bine, nici rău, doar în regulă. adică seara respectivă nu a fost cu nimic mai specială decât altele. Ei, cum e? Așa că atunci când partenera te întreabă despre aspectul ei fizic, orice răspuns e potrivit, mai puțin  “în regulă”.

7. Încetează
Cu atât mai ofensator e acest răspuns, cu cât e vorba de ceva cu adevărat pentru ea, care intră în detaliile problemei. Nu poți să încetezi cu o problemă importantă. O problemă trebuie rezolvată. Și tu măcar trebuie s-o susții, dacă nu o poți ajuta.

8. Nu ai spus niciodată asta!
Bărbații se plâng din cauza memoriei femeilor, capabile să-și amintească evenimente de acum 5 ani, totuși se gândesc că ea nu e în stare să-și amintească ce a zis chiar ea? Din contra, femeile cred că bărbații nu rețin ce spun ele pentru că lor nu le e interesant subiectul discutat.

9. Colega m-a sfătuit
O femeie e conștientă că pe pământ mai sunt femei în afară de ea, colege de serviciu, din liceu, vecine, prietene din copilărie. Dar atunci când autoritatea unei alte femei e pusă pe un piedestal, chiar dacă e vorba despre domeniul ei de spacialitate, iubita ta poate să se simtă ofensată.

10. De ce ai nevoie de asta?
Oamenii aleg. Dar până la alegere e drum lung, gândirea ideii, analizarea variantelor, luarea deciziei. Îndoielile că poate fi o decizie greșită nu-și au rostul. Dar ele pot fi declanșată cu această nevinovată întrebare…

11. Vom vedea
E ca o capcană. parcă e de acord cu tine, dar și parcă trebuie să meriți, sau parcă îi e teamă să spună adevărul. Dar nu te mai amăgi. Asta înseamnă de fapt că el nu e de acord și nu se va întâmpla ceea ce aștepți tu.