EștiSuperbă.ro

Semne clare că iubitul tău te minte. Fii atentă la al 7-lea, nu este ce crezi de fapt

Astăzi vom deconspira mincinoşii. Te vom ajuta să înţelegi când eşti minţită şi când auzi un adevăr. Secretul e doar să pui întrebările potrivite în momentul potrivit.

1. Răspunsuri vagi
Dacă primeşti răspunsuri neclare e un semn clar că vine o minciună. Încearcă să-l ţii mai mult timp în acel subiect. Tu ai nevoie de răspunsuri ferme neapărat. Iar „da” sau „nu” sunt răspunsuri destul de categorice.

2. Glumele exagerate
Dacă iubitul tău de obicei e un tip serios iar dintr-odată râde copios, ia în calcul și varianta unei informații false. E un truc foarte verificat. Atunci când el vrea să scape de furia ta, face glume care să destintă situația și tu să devii mai relaxată.

3. Sinceritatea ieșită din comun
Este un alt semn foarte evident  al falsității. Dacă el se jură că nu are nicio legătură cu situația, să nu-l crezi. Mai ales dacă depune un efort uriaș să te convingă de varianta lui.

4. Empatia
Știm că e greu, totuși trebuie să fii lucidă și să nu cazi în plasa lui. Dacă el manifestă din senin înțelegere a situației și e foarte atent, ai grijă, este foarte posibil ca el de fapt să nu simtă toate acele lucruri pe care le și spune.

5. Raspunde cu o altă întrebare
Când el e hotărât să te mintă pur și simplu evită un răspuns direct. Preferă întrebările care-l vor îndepărta de subiectul principal. Nu ceda și rămâi fermă. Ai de a face cu o minciună.

6. Blocarea
Evitare unui răspus imediat, pauzele lungi, sunt clar semne care trădează un mincinos, mai ales dacă întrebarea ta a fost simplă. Așa că dacă el e surprins și nu-și revine în câteva secunde e pentru că minte.

7. Face spectacol
Dacă face spectacol să știi că șansele ca el să te mintă sunt uriașe și se simte vinovat. De obicei emoțiile oamenilor durează cam 10 secunde iar dacă el e surprins sau trist sau orice altă stare are  mai mult de atât, te minte.

8. Devine ostil
Dacă începe să fie foarte nervos și să te mai și jignească cu siguranță e pentru că te minte. Vrea doar să te facă să te simți prost. Important e să nu preiei și tu starea, dar să rămâi calmă și să repeți întrebarea.

9. Îți repetă întrebarea
Nu te lăsa păcălită. Repetându-ți întrebarea vrea să găsească o minciună cât mai plauzibilă. Chiar dacă ți se pare amuzant, să nu-l crezi, îți ascunde adevărul.

10. Evită răspunsul
Dacă încearcă să-ți dea o mulțime de detalii irelevante, evită răspunsul direct, schimbă subiectul, e semn sigur că te minte. Fii atentă când acesta încearcă să te distragă de la problema reală și acționează.