EștiSuperbă.ro

Tipurile de femei care vor fi înșelate toată viața – Și-o fac cu mâna lor!

Infidelitatea este un act nociv care distruge o mulțime de relații și care fărâmă o mulțime de inimi. Totuși, unele persoane așa sunt construite și nu se pot abține de la dorințele pătimașe.

Uneori, chiar dacă tu ai cele mai bune intenții, bărbații care intră în viața ta nu țin cont de sentimentele tale și se gândesc mai mult nevoile lor. Iată ce femei sunt blestemate să fie înșelate toată viața și vezi dacă te regăsești în aceste tipologii.

1. Femeia cicălitoare. 

Femeile au dese ori tendința să exagereze și să facă dramă din orice nimic. Uneori întrec măsura și încep să le reproșeze partenerului lor o mulțime de lucruri. Este posibil ca aceste femei să aibă un bărbat răbdător și calm alături și o lungă perioadă să le accepte aceste crize.

Însă, toată lumea are o limită și există 2 variante:  fie vor fi părăsite, fie vor fi înșelate.

2. Femeia narcisistă. 

Se spune despre bărbați că au tendința să controleze femeia de lângă ei, însă există și multe femei care fac asta. Aceste femei au o părere extraordinară despre ele și tind să-și trateze partenerul cu superioritate. În astfel de cazuri, partenerul lor va căuta să fie apreciat și respectat de altcineva.

3. Femeia naivă. 

Inocența unei femei atrage o mulțime de admiratori, însă de cele mai multe ori, aceștia nu au intenții serioase. Naivitatea atrage și infidelitate pentru că aceste femei tind să creadă în orice cuvânt mieros și în povești, fie ele cusute și cu ață albă.

4. Femeia permanent suspicioasă. 

Atunci când iubești, este normal să devii puțin geloasă, însă doar atunci când ai dovezi plauzibile. De cele ma multe ori, femeile care nu au încredere în ele devin din ce în ce mai suspicioase și fac din țânțar armăsar de fiecare dată.

Acest gen de femeie va fi în permanență înșelat pentru că de ce îți este frică, nu scai, iar bărbații urăsc aceste drame.

5. Femeia sufocantă. 

Acolo unde este el, ești și tu. Asta nu pentru că nu ai încredere în el, ci pentru că nu te poți dezlipi de el și vrei în permanență să vezi ce face și cum este. Dacă te afli în această situație, ai ajuns în stadiul în care dragostea a devenit o obsesie și relația ta va deveni nesănătoasă.