Ești superbă

10 minciuni despre amor pe care orice fată trebuie să le știe

Amorul este încă un subiect destul de tabu. Femeile au așteptări mari încă de la prima noapte de amor, dar și de la cele care urmează. Aceste așteptări apar datorită oamenilor care îți spun despre această experiență sau dacă vizionezi filme, atunci așteptările vor fi și mai mari.

Lucrurile stau diferit în realitate și nu se întâmplă aceleași lucruri în dormitor. Iată care sunt cele mai frecvente minciuni despre amor pe care necunoscătorii le aud cel mai des și pe care orice fată trebuie să le știe înainte de a face acest pas.

1. Amorul este doar o acțiune obișnuită.

În realitate, amorul are legătură cu mai multe lucruri. Un cuplu vorbește ,se îmbrățișează ,discută și mult mai multe lucruri pe care le fac cuplurile. Nu totul se învârte în jurul amorului.

2. Libidoul.

Oricât de multe ai auzit despre apetitul bărbaților pentru amor, nu este adevărat. Tot vor exista unele zile în care nu vor vrea să facă amor. Nu o lua personal dacă ți se întâmplă, poate au doar o zi proastă sau sunt foarte obosiți.

3. Rolurile înseamnă distracție.

Poate că ai văzut multe filme în care amorul se făcea cu diverse costume, însă asta depinde de parteneri. Nu toate cuplurile apelează la astfel de jocuri. Unii bărbați au fantezii ciudate și își lovesc partenerele în timpul actului intim, însă nu toate femeile acceptă asta. Nici tu nu trebuie să o faci, nu te obligă nimeni.

4. Orgasmul este tot ce contează.

Aproape 75% dintre femei nu au orgasm în timpul actului intim. Va trebui ca bărbatul de lângă tine să facă multe lucruri pentru a te conduce în culmile plăcerii, nu este ca în filme.

5. Fizicul tău contează.

Multe femei sunt rușinate de modul în care arată sau nu se simt bine în pielea lor, însă crede-mă că dacă bărbatul a ajuns cu tine în acest punct, nu contează. Pentru el ești perfectă.

6. Bărbăția lui trebui să fie mare.

Este o minciună gogonată. Mărimea nu contează atâta timp cât știe cum să te satisfacă. Mai ales în prima noapte de amor, nici nu este indicat să fie prea dotat pentru că vei avea dureri și nu te vei putea bucura de plăcere.

7. Amorul care durează toată noaptea.

În timpul unui act intim care durează 6 minute, pierzi 600 de calorii. Acest lucru înseamnă că ambii parteneri sunt extenuați și vor vrea să doarmă în loc să facă asta toată noaptea, mai ales dacă a doua zi trebuie să meargă la serviciu.

8. Să-ți pierzi virginitatea este distractiv.

Probabil ai auzit de la prieteni că după ce fac amor pentru prima dată te simți vinovat. Asta se întâmplă pentru că este destul de dureros și probabil te gândești că este greșit, însă nu este. Toată lumea trece prin asta. După mai mult timp va fi distractiv, mai ales dacă o faci cu o persoană la care ții.

9. Lenjeria sexy este obligatorie.

Încrederea în tine te face să fii sexy, nu ceea ce porți pentru că oricum o să dai to ce ai pe tine jos. Însă, este și lenjeria sexy un plus pentru că bărbatul te va privi altfel, dar nu este obligatorie.

10. Nu poți rămâne însărcinată dacă faci amor în timpul menstruației.

Aceasta este cea mai mare minciună și din păcate multe tinere o iau în serios. Este la fel de periculos să faci amor neprotejat și în timpul menstruației.

Ce spun formele corpului tău despre viața ta intimă

Părțile corpului nostru ne transmite foarte multe semnale în ceea ce privește sănătatea, cât și modul în care ne descurcăm în pat. Te-ai întrebat vreodată de ce sprâncenele tale au această formă? Sau ce anume spune despre personalitatea ta?

Avem tendința mereu să observăm aceste trăsături, dar eșuăm atunci când trebuie să descifrăm mesajul lor. Dacă vorbim despre partea sexuală a femeilor, formele corpului lor spun foarte multe despre felul în care acestea se mișcă în pat.

Formele tale nu sunt doar de aparență. Ele reprezintă un indiciu important pentru bărbați, doar dacă acești știu să descifreze mesajul pe care acestea îl transmit.

1. Forma de clepsidră

Dacă ai corpul în formă de clepsidră înseamnă că vei atrage atenția bărbaților tot timpul. Dar, femeile cu această formă a corpului tind să aibă nevoie de atenție în relații.

2. Conexiunea dintre lățimea șoldurilor și aventurile de o noapte.

Studiile arată că femeile care au șoldurile late sunt mult mai predispuse să aibă aventuri mai multe decât o femeie care are șoldurile mai înguste sau normale. De asemenea, șoldurile late te ajută să dai naștere mai ușor.

3. Șoldurile mari.

Specialiști susțin că femeile care au șoldurile mari sunt mai deschise la minte. Aceste femei sunt mai predispuse la aventuri și la amor spontan.

4. Femeile cu sănii mari.

Se spune că femeile cu sânii mari au un libidou mai crescut decât femeile cu sânii mici.

5. Femeile cu sânii mici.

Unii bărbați preferă femeile cu sânii mici, însă nu știu ce înseamnă asta de fapt. Aceste femei sunt mai ușor de stimulat în timpul actului intim.

6. Nu toate formele sun bune.

Studiile arată că nu toate formele corpului sunt bune pentru sănătate și este bine să îți menții proporțiile. În orice caz, dacă o persoană ia în greutate nu este foarte bine pentru viața ei intimă.

7. Femeile cu forme.

Fiecare femeie poate avea forme bine definite. Dacă ai forme și cineva îți spune că trebuie să mai scapi de kilogramele în plus, trebuie să ignori acest lucru.

Top 5 soți ideali în funcție de semnul lor zodiacal

Dragostea este cel mai frumos sentiment și astrele de dezvăluie de fiecare dată cu cine suntem compatibili și cu cine nu. Compatibilitatea în dragoste este calculată și estimată în toate modurile posibile, în funcție de ascendent sau de elementul natural.

În zodiac există semne zodiacale care vor avea căsnicii fericite ,însă sunt și altele care nu sunt atât de norocoase. Mai jos, vei găsi lista bărbaților care sunt soții ideali și alături de care îți poți petrece tot restul vieții, conform astrelor.

Bărbatul TAUR:

Nativul acestei zodii este soțul ideal pentru că știe exact cum să echilibreze toate aspectele vieții, atât pe cele spirituale, cât și pe cele materiale. Taurii sunt foarte romantici și tandrii și sunt atenți întotdeauna la partenera lor.

De asemenea, sunt foarte muncitori și realiști și vor face tot ce le stă în putință să ne satisfacă nevoile partenerelor lor, însă nu vor accepta ca partenera lor să profite de acest lucru. Caută o parteneră de viață și nu o parteneră temporară.

Până să se stabilească alături de cineva, zboară din floare în floare și poate fi uneori infidel. Însă, se va schimba totul atunci când își vor găsi jumătatea. Atunci când se îndrăgostesc sunt cei mai loiali parteneri și iubesc din tot sufletul.

Bărbatul GEMENI:

Datorită firii sale comunicative și joviale, nativul din această zodie are mare succes în dragoste. Are și eșecuri uneori, ca orice bărbat, dar asta nu înseamnă că nu se va bucura de fiecare aspect al vieții. Nu este nevoie să facă eforturi speciale pentru a atrage o femeie pentru că este maestru în arta seducției.

Atunci când își întâlnește jumătatea, nu va ezita nici o secundă să facă marele pas pentru că știu întotdeauna foarte bine ce își doresc. Nu vor să li se aducă toate lucrurile pe tavă, ci le place să muncească pentru ele pentru a avea o mai mare satisfacție.

Partenera ideală pentru ei trebuie să nu le impună lucruri sau mai ales nu trebuie să le interzică să fie independenți. Nu le plac femeile care îi domină și atâta timp cât oferă dovezi de încredere ,se așteaptă să primească și ei aceste lucruri.

Bărbatul BALANȚĂ:

Bărbatul balanță este un partener ideal tocmai pentru că este o persoană de încredere și îi place să ofere totul într-o relație și nu se așteaptă ca partenera lui să îi ofere un tratament special în schimb.

Își va trata soția ca pe un egal și nu o va privi nici o secundă ca pe o bucătăreasă sau menajeră. Nativii acestei zodii sunt persoane echilibrate și organizate, pe care te poți baza oricând. Nu sunt foarte romantici, însă va fi un partener ideal pentru că va sta alături de tine și în momentele grele, dar și în cele fericite.

Bărbatul SĂGETĂTOR:

Nativii acestei zodii sunt cei mai buni soți, dar și amanți. Ei sunt dovada vie că mai există și gentlemani. Firi pasionale, săgetătorii sunt iubiții ideali și nu duc lipsă de imaginație. De obicei, le place să domine în pat, dar fac acest lucru doar din instinct ,nu că vor neapărat.

Sunt persoane ordonate și se vor ocupa de toate problemele care apar în casă pentru că sunt foarte îndemânatic.

Bărbatul PEȘTI:

Nativii acestei zodii sunt foarte romantici și sunt fideli. Sunt foarte organizați și știu foarte bine să administreze banii din familie. Partenera ideală pentru ei trebuie să fie puțin sarcastică și independentă, dar să aibă neapărat simțul umorului.

La prima vedere, s-ar putea să ți se pară că sunt docili, însă în dormitor nu pot fi ușor de dominat.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.