EștiSuperbă.ro

4 alimente care topesc grăsimea de pe abdomen

Pentru a pierde în greutate nu este nevoie de trucuri complicate sau de reducerea drastică a numărului de calorii. În schimb este vorba despre a controla senzația de foame și de a dormi suficient.

Pentru a evita depunerea de grăsime pe abdomen și pentru a scăpa de stratul deja depus e nevoie doar să mănânci câteva alimente care să stimuleze arderile și care să te facă să te simți sătulă.

Iată care sunt alimentele care te ajută să ai un abdomen de vis:

1. Pește

Atunci când dieta ta are deficit de omega 3, un nutrient foarte întâlnit în pește, glanda pineală produce modificări în secreția de melatonină, un hormon esențial pentru un somn odihnitor.

Persoanele cu deficit de melatonină nu se odihnesc suficient atunci când dorm, lucru poate duce la obiceiuri proaste cum ar fi mâncatul noaptea târziu.

2. Nuci

Nucile sunt o sursă excelentă de magneziu. Potrivit mai multor studii, oamenii care consumă cantități mai mari de magneziu au un somn mai bun și sunt mai puțin predispuși să ia în greutate.

3. Lapte

S-a dovedit faptul că laptele ajută la păstrarea unei siluete armonioase, atunci când e vorba de grăsimea care se depune pe abdomen. În urma unui studiu realizat de Universitatea  Alabama din Birmingham, pentru fiecare 100 de miligrame de calciu consumat, mai multe femei au pierdut un inch de grăsime pe zi și le-a scăzut considerabil riscul de boli de inimă și cancer.

4. Cireșe

Cireșele ajută la stimularea producției de melatonină, hormonul care vă ajută să dormiți mai bine. Nu doar că ajută la somn, dar melatonina este și un antioxidant puternic care ajută la pierderea în greutate din zone dificile, cum ar fi abdomenul.