EștiSuperbă.ro

5 cele mai eficiente moduri de a scăpa de gușă în doar 2 luni, fără prea mult efort

Toate femeile vor să arate cât mai bine și acest lucru nu se întâmplă doar din cauza bărbaților, ci pentru ele, pentru a se simți bine în pielea lor și pentru a-și iubi mai mult corpul.

De cele mai multe ori, femeile se confruntă cu probleme în ceea ce privește gușa, mai ales după înaintarea în vârstă. Iată câteva exerciții care te vor scăpa de gușa nedorită în cel mai scurt timp posibil. Le știai?

1. Încălzește-te și întinde-ți mușchii faciali. 

Ca și în cazul celorlalte exerciții, este esențial ca, pentru a evita să-ți faci rău singură sau evitarea unei stări de disconfort, trebuie să te încălzești. Pe măsură ce mușchii sunt folosiți, fluxul de sânge crește la nivelul lor, determinând oxigenarea sângelui și arderea grăsimilor în zona respectivă.

2. Atingerea nasului. 

Una dintre principalele cauze ale formării bărbiei duble este slăbiciunea musculaturii hipoidale a gâtului, ceea ce înseamnă că nu este arsă suficientă grăsime în acea zonă. Fiecare parte din masa musculara a corpului arde foarte multă grăsime, dar în locurile precum bărbia, este necesar ca mușchii să fie dezvoltați pentru a se putea arde grăsimea.

3. O față perfect ovală. 

Fața ovală este asociată cu tinerețea. Pentru a avea o față tânără, tot ce trebuie să faci este să îți întorci capul spre dreapta și să îți extinzi maxilarul, ceea ce va ajuta la fortificarea mușchilor gâtului. Dacă faci acest exercițiu în mod corect și, mai ales, regulat, mușchii din partea dreaptă a gâtului ar trebui să se simtă că și cum sunt sub presiune.

4. „Sărutul girafei.”

Pentru a face acest exercițiu în mod eficient, trebuie să îți imaginezi că trebuie să săruți o girafă, fie pe cineva care este foarte înalt. Mută-ți maxilarul în față și poziționează-ți fața așa cum ai fi pe punctul de a sărutați pe cineva.

Stai în această poziție timp de 5 până la 8 secunde înainte de a-ți relaxa gâtul. Repetă acest exercițiu de 5 ori pentru a obține rezultatele dorite.

5. Zâmbetul. 

Un zâmbet nu este doar cel mai bun accesoriu, dar poate funcționa și ca o modalitate de a scăpa de gușa nedorită. Pentru acest exercițiu, trebuie să îți ții dinții încleștați în timp ce gura este închisă și încearcă să-ți extinzi colțurile gurii cât de mult poți.

În timp ce menții această poziție, împinge-ți limba în sus, pe cerul gurii, până simți o presiune tot mai mare. Singura modalitate de a ști dacă ai efectuat corect acest exercițiu este momentul în care simți o tensiune puternică în mușchii bărbiei. După ce simți această tensiune în mușchii bărbiei, stai în această poziție timp de 5 secunde.