EștiSuperbă.ro

5 lucruri care au fost descoperite în interiorul oamenilor

Doctorii nu au o sarcină ușoară și munca lor este foarte stresantă pentru că viața oamenilor stă în mâinile lor. Medicii și asistentele petrec o grămadă de timp analizând radiografii și după un timp se simt ca și cum ar fi văzut totul.

Însă, oamenii nu încetează să-i uimească pe zi ce trece, fie că este vorba de boli rare sau de înghițirea unor lucruri pe care nu ar trebui niciodată să le aibă în organism. Unii oameni chiar fac lucruri nebunești uneori și ajung pe mesele de operații de cele mai multe ori.

Iată cele mai bizare și nebunești lucruri care au fost descoperite în corpurile oamenilor.

1. Cuie.

După ce a suferit aproape o săptămână de dureri de dinți, Patrick în vârstă de 23 de ani s-a decis în sfârșit să meargă la dentist. I-a spus dentistului că în afară de dureri, printre simptome se numără și vederea încețoșată.

A încercat să-i explice doctorului că el crede că are o contuzie sau ceva asemănător, însă i-a permis dentistului să îi facă o radiografie. Acesta a descoperit că avea un cui în cap de 2 centimetri. Cel mai șocant lucru este că habar nu are cum a ajuns acel cui acolo și nu a simțit nimic.

Doctorii au intervenit chirurgical și a fost nevoie de 4 ore să i-l scoată. A fost o operație grea pentru că era aproape de creier.

2. Holșurub.

A avea un holșurub în cap nu pare a fi prea sigur și viața este pusă în pericol. Însă, Ron Hunt a trecut prin această experiență și prietenii și familia îi spun ”omul miracol” pentru că a supraviețuit unui accident teribil la locul de muncă.

Ron lucra pe șantier și dădea o gaură cu bormașina în timp ce scândura pe care stătea a început să se miște. A picat și în drumul său către pământ, i-a intrat holșurubul în craniu prin ochi. A avut noroc pentru că medicii au constatat că holșurubul nu i-a atins creierul. În urma acestui accident Ron și-a pierdut doar ochiul.

3. Piatră la rinichi.

De obicei, cazurile în care se întâmplă ca oamenii să aibă pietre la rinichi sunt de obicei ușoare. Un caz grav este considerat cel în care omul are o piatră de mărimea unei mingi de golf. Aceste pietre la rinichi pot cauza infecții și doctorii recomandă să se consume multe lichide.

Doctorii au fost uimiți când a sosit la spital un bărbat care avea o piatră la rinichi de mărimea unei nuci de cocos. Nu-și pot explica cum de a durat atât de mult până să ajungă la spital pentru că aceste cazuri sunt foarte dureroase.

4. Piciorul de la scaun.

Un bărbat din India era într-un bar când a început o bătaie care a durat aproximativ o oră. Pentru a se apăra, tânărul de 21 de ani a folosit un scaun. La un moment dat a vrut să-l arunce către ceilalți și l-a ridicat deasupra capului. În acest timp, cineva l-a lovit și piciorul de la scaun i-a intrat prin ochi și a ajuns până în gât.

Din fericire doctorii au fost capabili să-i salvezi atât viața, cât și vederea după o operație de 3 ore.

5. Inelul de logodnă.

Sunt o mulțime de modalități prin care bărbații pot cere în căsătorie alesele inimii lor. De obicei, cei mai mulți aleg să strecoare inelul în mâncare pentru a-și surprinde partenerele. Așa a pățit și Wendy. Prietenul ei a vrut să-i facă o surpriză și i-a băgat inelul cu care intenționa să o ceară în căsătorie într-o gogoașă.

După ce a mers la spital și și-a făcut o radiografie, prietenul ei a cerut-o în căsătorie fără inel și a acceptat.Nu a fost nevoie de nici o operație pentru că femeia a eliminat inelul pe cale naturală.

8 secrete pe care bărbații le ascund de partenerele lor

Toată lumea are secrete, însă atunci când ai o relație secretele nu ar trebui să existe. De cele mai multe ori, bărbații mint. Nu este vorba de minciuni grave, însă tind să omită anumite aspecte uneori pentru că nu sunt considerate importante sau pur și simplu nu vor să-ți pună relația în pericol.

Într-o relație ar trebuie să existe comunicare pentru a exista o armonie constantă. Minciunile nu au ce să caute într-o relație în care există încredere sau respect. Iată 10 secrete pe care bărbații le ascund de femeile din viața lor:

1. Se uită după alte femei.

Cum femeile visează la bărbații celebri precum David Beckham, nu este nici o surpriză că și bărbații se uită după alte femei. Nu ai de ce să te superi dacă nu face un obicei din asta. Cum femeile se interesează despre bărbații care le interesează, așa și bărbații. Te urmăresc pe rețelele de socializare dinainte de a te scoate la o întâlnire și se interesează peste tot de tine.

Bărbații au nevoie de independență și vor să iasă la bere doar cu băieții din când în când. Ei bine, astfel de momente sunt perfecte pentru a admira alte femei, însă nu ar trebui să te superi pentru că se uită, doar atât. Tot la tine va veni la sfârșitul zilei.

2. Urăsc când părul tău este peste tot prin casă.

Bărbaților nu le place să meargă la baie și să găsească păr peste tot după ce ți-ai făcut duș. Acest lucru îi înnebunește pur și simplu, însă nu îți vor spune niciodată pentru că știu că și ei lasă to felul de mizerii în urma lor.

3. Le place când discutați lucruri importante.

S-ar putea să crezi că îți vei speria  partenerul dacă vei aduce în discuție căsătoria sau copiii, însă unii bărbați chiar sunt încântați de asta. Le place că te implici și că împărtășești aceste lucruri cu ei.

4. Nu le place rujul roz.

Unii bărbați nu suportă să fie sărutați atunci când ești dată cu ruj. Ei bine, acest lucru îi face să se simtă inconfortabil pentru că apoi vor avea întreaga zi sclipici pe față. Cu atât mai mult, urăsc rujul strident.

5. Observă mereu când alți bărbați sunt interesați de noi.

Pentru un bărbat, ca și pentru o femeie, nu este foarte plăcut când cineva se uită insistent. Bărbații se află undeva între mândrie și gelozie în aceste momente. Le place pentru că știu că femeia de lângă ei este frumoasă și nu le place pentru că se simt amenințați.

6. Le place când le faci complimente.

Chiar dacă ești într-o relație de lungă durată, fă-i partenerului tău complimente pentru că îi va plăcea. Se va simți flatat că încă îl consideri atrăgător și se va umfla puțin în pene.

7. Au avut emoții când ați făcut amor prima dată.

Este bine cunoscut faptul că bărbații nu vor recunoaște niciodată acest lucru pentru că au acea mândrei de bărbat care nu le permite, însă au avut emoții. Bărbații nu sunt atât de siguri pe a cum par și uneori se stresează foarte mult.

8. Nu au chef uneori.

Se spune că bărbații au mereu chef de amor, însă nu este așa. Fie că sunt stresați, fie că sunt obosiți, uneori preferă să doarmă sau doar să te țină în brațe. Și acestea sunt momente de intimitate și le place la nebunie.

Ce spune modul în care săruți despre abilitățile tale în pat

Când vine vorba de intimitate, sărutul joacă un rol foarte important. Totodată, sărutul este foarte important în relațiile intime din dormitor și oamenii au mai multe preferințe când vine vorba de acest subiect. Să fim serioși, cui nu-i place să se sărute? Cred că este cel mai intim lucru.

În lumea în care trăim, în care prostituția a ajuns foarte departe, sărutul nu se mai consideră a fi important. De aceea, mulți oameni nu cred că această experiență este ceva natural sau consideră că nu este ceva intim comparativ cu amorul.

Totuși, specialiștii au analizat mai îndeaproape acest aspect și au ajuns la concluzia că nu este face parte doar din momentele intime, ci poate spune foarte multe despre modul în care o persoană se mișcă în dormitor. Mai mult sau mai puțin, fiecare persoană sărută diferit. Din această cauză, este foarte posibil să fii incompatibilă cu cineva în pat, dacă nu vă potriviți în timp ce vă sărutați.

Care este stilul tău? 

Prin intermediul sărutului vei putea să-ți dai seama dacă partenerul tău este bun la pat înainte de a ajunge acolo. Sunt mai multe tipuri de sărut , de la cele agresive la cele romantice și tandre.

  • Cel care sărută agresiv.

Dacă partenerul tău este o persoană care sărută intens, îi place să te muște și să te tragă de păr, asta înseamnă că nu va fi plictisitor în pat. Nu îi place amorul conservativ și alături de el vei afla lucruri noi în pat și vei descoperi alte căi de a te bucura de plăcere. Acest fel de partener nu este potrivit pentru cele care vor să nu se grăbească.

  • Cel care te tachinează.

Acest tip va trata intimitatea ca pe un joc. La început, este încet, pasional și apoi devine mai activ când te aștepți mai puțin. Dacă nu îți plac tachinările, acest tip nu este pentru tine. Când vine vorba de amor, va fi un adevărat joc senzual și mereu vei cere mai mult.

  • Cel care sărută fără limbă.

Această persoană nu se deschide foarte ușor și nu prea este pasională. De cele mai multe ori, probabil că vei petrece mult timp învățându-l ce să facă în dormitor pentru că nu are experiența necesară.

  • Cel care sărut fără pasiune.

Dacă partenerului tău nu îi place să te sărute, atunci înseamnă că nu va fi niciodată un iubit ideal. Amorul fără săruturi care implică limba este probabil cea mai sigură parte, însă dacă vrei să o iei ca pe o provocare, încearcă să-i aduci pe aceeași lungime de undă cu tine în intimitate.

  • Cel care îți folosește prea mult limba.

Acest tip de persoane se vor grăbi imediat să ajungă în dormitor cu tine și sunt adepții jocurilor. Vor face tot posibilul pentru a se băga în patul tău și când vor ajunge acolo toată chimia și scânteia dintre voi va dispărea pentru că se vor simți pierduți.

  • Cel care sărută robotic.

Acest tip de oameni nu știu cum să sărute pasional și fac totul mecanic. Amorul cu ei va fi o rutină și niciodată nu vei simți pasiunea dintre voi, asta pentru că nu există.

  • Cel care sărută tandru.

Dacă partenerul tău este încet și pasional, atunci înseamnă că este tandru. Este posibil să le placă să te sărute și pe obraz sau pe gât. Acesta este tipul de bărbați romantici și te vei bucura din plin de momentele intime cu ei. Totuși, nu sunt foarte activi, da experiența va fi de neuitat.

  • Cel care este pasiv.

Dacă partenerul tău corespunde acestui tip de bărbat, înseamnă că va aștepta mereu ca tu să iei inițiativa. Amorul cu o persoană ca aceasta va fi plictisitor pentru că nu va face mare lucru. Poate fi frustrant dacă te aventurezi cu o astfel de persoană.

  • Cel care îți folosește mâinile.

În timp ce vă sărutați, mâinile lui sunt întotdeauna foarte importante. Acest tip de persoană știe foarte bine ce să facă cu mâinile în timp ce vă sărutați pentru a te aprinde. De fiecare dată când faci amor cu el, te vei simți dorită.

  • Cel care sărută perfect.

Vei știi când întâlnești o persoană care sărută perfect. Totul va fi bine. Acesta este cel cu care ar trebui să te măriți. Totul este legat de persoană și de sentimentul pe care ți-l oferă și vei fi în căutarea lui toată viața.