EștiSuperbă.ro

6 modalități simple de a scăpa de ACNEE rapid

Acneea și coșurile sunt două dintre cele mai enervante probleme cu care se confruntă fetele. Cu toate am fost în situația în care un coș roșu ne-a apărut fix înaintea unui eveniment important. Întrebarea este cum putem scăpa rapid de coșurile supărătoare, fără să dăm o grămadă de bani pe medicație scumpă?

Iată câteva remedii naturale și rapide prin care poți să scapi rapid de coșurile supărătoare:

1. Aspirina

Aspirina este un anti-inflamator puternic și cu ajutorul ei poți scăpa rapid de comedoane. Cel mai simplu mod prin care o poți folosi este să pisezi o aspirină și să amesteci o parte de aspirină cu două părți apă și aplici pasta formată deasupra coșului. Las-o să acționeze peste noapte.

2. Mergi la înot

Dacă poți, mergi să înoți. Clorul din piscina ajută la uscarea coșurilor și te ajută să scapi mai repede de acneea de pe corp.

3. Aloe Vera

Aceasta are multiple beneficii, nu doar că îți calmează inflamațiile, dar reduce și roșeața coșurilor și le usucă.

4. Pastă de dinți

Pasta de dinți este o opțiune excelentă dacă vrei să scapi de un coș rapid. Aplică puțină pastă de dinți și las-o să acționeze peste noapte. Dimineața coșul va fi uscat și în scurt timp va dispărea de tot.

5. Miere

Pe lângă faptul că este delicioasă, mierea este și un antibiotic natural perfect pentru a vindeca și a reduce inflamațiile. De asemenea, aceasta curăță impuritățile de pe piele și poate fi folosită și pe post de mască. Amestecă o linguriță de miere  cu o linguriță de scorțișoară și lasă să acționeze 15 minute. După, clătește cu apă călduță.

6. Usturoi

Usturoiul are un nivel crescut de antioxidanți și este anti-bacterial și anti-fungic. Există două modalități prin care poți folosi usturoiul: să îl incluzi mai des în dieta ta sau direct aplicat pe coșuri. Dacă pielea ta este mai sensibilă, folosește și niște apă pentru a mai reduce din usturime.