Ești superbă

8 motive logice pentru care este bine să faci dragoste în timpul menstruaţiei!

Nu există absolut niciun motiv medical pentru care să îţi refuzi partenerul în această perioadă a lunii. Poate doar unul ce ţine de propriile idei şi concepţii.

Cert este că o femeie poate avea dorinţe sexuale şi în această perioadă, uneori chiar mai accentuate decât de obicei. Mai mult, pentru unele dintre ele menstruaţia este perioada cu libidoul setat la maximum.

Crampele inconfortabile şi tensiunea din abdomen pot fi diminuate odată cu orgasmul, care ajută la atenuarea oricărui fel de durere. Pe de altă parte, există şi unele femei care simt asemenea dureri în timpul actului sexual încât trebuie să fie şi mai atente şi blânde când vine vorba de penetrare sau chiar să aştepte să treacă crampele severe.

Convingerea că actul sexual în timpul menstruaţiei este riscant şi că este mai bine să aştepţi până se termină nu are la baza motive întemeiate. Ideea în sine că poate e ceva ce nu ar trebui să facem ne instinga să vrem sex şi mai mult. În plus, vaginul este mult mai bine lubrifiat în timpul ciclului menstrual şi penetrarea este mai uşoară, ceea ce oferă o plăcere mai mare şi bărbaţilor.

Poate vei descoperi că poţi avea raporturi sexuale mai sălbatice cu un preludiu minim în timpul menstruaţiei, ceea ce se potriveşte şi bărbaţilor care au nevoie de mai puţină stimulare înainte şi în timpul actului sexual.

1. Unele femei simt o nevoie mai mare de sex în timpul menstruaţiei

2. Sexul in timpul menstruatiei – analgezic natural pentru dureri

3. Nu este chiar atât de murdar precum pare

4. Poate fi un lubrifiant natural

5. Îţi poate schimba perspectiva despre această perioadă a lunii

6. Sexul in timpul menstruatiei sudeaza legatura dintre voi

7. Nici lui nu-i face rău în niciun mod

8. Poate micşora cantitatea pentru două zile

Iată care sunt cele mai SENSIBILE ZODII! Ce să nu le spui niciodată

Dacă ești o persoană extrem de sensibilă, tu simți probabil lucrurile mult mai intens și poți fi puternic afectat de anumite experiențe pe care unii oameni pur și simplu le elimină din viață lor.
Descoperă mai jos care sunt cele mai sensibile zodii:

1.Pești
Nativul din Pești este cel mai sensibil dintre toate semnele zodiacale. Este foarte blând și lipsit de egoism, conștient de emoțiile altor oameni pentru care are o grijă deosebită.
Iubește muzica și senzația de a fi în contact cu lumea din jur. Uneori, insă, emoțiile îl copleșesc, iar când se intamplă asta devine trist sau deprimat.

2.Gemeni
Nativul din Gemeni este blând și afectuos. Îi ia mult timp pană să ia o decizie și alegerea este foarte grea. De asemenea, tinde să se supere de fiecare dată când ia o hotărare gresită, acest lucru făcandu-l nervos.

3.Rac
Racul este cunoscut că fiind foarte emotiv și sensibil. Este intuitiv și își dă seama rapid de sentimentele celor din jur. Peștii simț lucrurile profund și au o viată interioară bogată care iese uneori la suprafată.

4.Fecioară
Fecioarele sunt extrem de atente. Anticipează lucruri și sunt foarte critice cu ele și muncă lor.

5.Scorpion
Această zodie trăieste pentru a-și exprima emoțiile. E atât de sensibilă încât preia în mod frecvent chiar și emoțiile celorlalți și știe ce simț ei chiar dacă nu i se dau detalii.

Este acerbă și plină de viată, iar atunci când are trăiri pozitive, ea le simte mult mai intens, așadar își trăieste viață cu o mare pasiune. Scorpionul poate părea uneori paranoic atunci când se simte neindreptătit, este constient de greșelile lui, ceea ce il face să fie ușor invidios pe alții.

Adaugă comentariu

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.