EștiSuperbă.ro

Acest amestec din doar 2 ingrediente vindecă 33 de boli – Este la îndemâna oricui!

toată lumea s-a obișnuit ca atunci când suferă de ceva să meargă la doctor sau să ia medicamente, care de cele mai multe ori ne fac mai mult rău decât bine. Ceea ce nu știu mulți este faptul că există și remedii naturale pentru a comate anumite boli.

Cătina cu miere de albine este cel mai bun remediu natural care poate crește imunitatea. Cătina cu miere de albine este un adevărat leac universal. Ea conține de 10 ori mai multă vitamina C decât citricele și de 2 ori mai multă decât faimoasele măceșe.

De asemenea, cătina conține și alte vitamine precum: A, B1, B2, B6, B9, E, F, K , O, beta caroten, fosfor, celuloză, potasiu, calciu, fier și magneziu. Dacă amesteci cătină cu miere poți preveni 33 de boli care vor apărea în urma unui sistem imunitar deficitar.

Cătina cu miere are proprietăți antioxidante și poate vindeca orice viroză respiratorie sau răceală. Totodată, cătina este cunoscută pentru beneficiile sănătății ochilor.

Așadar, cătina este foarte bună în întărirea sistemului imunitar, al vederii, întărirea unghiilor și a firului de păr, a sistemului osos și respirator. Este un leac universal bun la toate.

Se recomandă cătina, mai ales în cazul copiilor pentru că este mai bine să le administrăm alimente sănătoase. Ar fi păcat să nu profităm de beneficiile cătinei.

Iată rețeta: 

  • 1 kilogram de fructe de cătină.
  • 1 kilogram de miere de albine.

Se amestecă cătina cu mierea și se lasă la macerat 9 zile, vasul fiind acoperit ermetic. Se consumă 1 sau 2 lingurițe pe zi, dimineața pe stomacul gol.

Alte beneficii ale cătinei: 

Cătina este un antiinflamator foarte bun, cicatrizant, antibiotic și chiar anticancerigen. Există și un ulei de cătină care poate reduce colesterolul, ajută la remedierea ulcerului gastric și ameliorează afecțiunile circulatorii sau hepatice.